Ett år med mycket kärlek

Idag är det min och Christians ettårsdag.
Trots att han är 29 och jag snart 18 så har vi älskat varandra och struntat i alla dumma kommentarer och skitsnack bland folk som har alldelles för mycket fördomar ibland. Jag kan förstå att folk tycker att det är en stor åldersskillnad...

Jag var själv osäker ibörjan, både syskon och kompisar sa att jag skulle sluta träffa honom, dock inte min mamma som sa att jag bara skulle köra på eftersom hon vet hur många gånger jag blivit utnyttjad av omogna 17 åringar (= och det gjorde jag och se vad det blev av det. Nu respekterar dem jag känner vårat förhållande och jag ångrar inte en sekund att jag har träffat den underbaraste mannen i världen.

 Vi har bevisat för de flesta att är man kär så spelar inte åldern någon roll. <3
Se bara vad han hade gjort imorse som jag så när jag klev utanför sovrummet nyvaken



En söt lapp och en nyttig brownie


Från i sommras 2008

Idag hämtade han mig på lunchen så åkte vi till en kinabuffé och åt god kinamat sen åkte vi och hyrde film till kvällen och köpte fina oxfilé bitar till middagen ikväll, han kommer hem från jobbet klockan sex så jag ska plocka undan lite, tända ljus och förbereda maten och ta en dusch för att fräscha till mig lite.

Ha en bra tisdagskväll för det kommer jag att ha!


I love you to schmoopie <3

Träning med Emma

Kom precis hem från gymmet, tränade med Emma mellan halv 6 till 8.
Dagens träning:
Förbränning på crossen 30 min, brände 400 kalorier vilket är väldigt svårt på en halvtimme
Biceps och lite rumpa 60 min
Step up 30 min
Core 30 min

Jag hittade inga byxor som jag ville ha men jag köpte två snygga träningslinnen för bara 100 kr styck.
Dem har öppen snygg rygg och insydd sportbehå.



Efter skolan gick jag hem till Chrille och städade lägenheten så nu känns det fräscht, sen ringde Emma från sitt andra jobb på golfrestaurangen och frågade om jag var intresserad av att jobba ibland, så jag gick dit och pratade med hennes chef och vi bestämde att jag ska provjobba på lördag, jag är jättenervös!

Bilder från lördagen













Rolig Söndag

Igår gjorde vi saker hela tiden, först åt jag och Chrille en god frukost sen bestämde vi oss för att ta en promenad till hans föräldrar som bor i trollbäcken. Vi stannade ett tag och spelade kort sen lånade vi bilen och åkte för att handla lite, det är inte klokt vad kylskåpet blir tomt snabbt, och vi som bara är två personer.
Vi handlade massa godsaker till på Tisdag när det är våran ett årsdag (=

Det blev faktiskt lite onyttigt på söndagen iallafall fast jag inte var bakis, men vafan, är det helg så är det!
Men nu blir det riktigt hårt fram tills efter påsklovet.

Direkt efter att ha handlat åkte vi förbi Mc Donalds och tog en hamburgare var sen åkte vi till nacka för att hämta Chrilles bror sen åkte vi och spelade badminton i två timmar, det var riktigt kul men dock inte lika kul idag när jag har värsta träningsverklen i axeln och armen. Jag har problem med mina axlar så dem är så otroligt känsliga och gör väldigt ont ibland. Efter badminton åkte vi hem och spelade kort igen i några timmar sen skjussade vi hem hans bror och sen hem och sova.

Det  var en riktigt hektiskt men rolig dag.

Idag efter skolan ska jag ta en storstädning hemma, vi hann inte det igår eftersom vi gjorde saker hela tiden, det blir så himla stökigt fast man är pedant och städar väldigt ofta.

Senare på kvällen ska jag till gymmet, dem ska ha en utförsäljning på better bodies träningskläder som har suttit på skyltdockor så jag ska se om jag hittar någonting, skulle verkligen behöva nya och fler träningskläder, gymmar man så mycket som jag gör så är det kul att ha olika träningskläder.

Jag lägger upp lite bilder från lördagen när jag kommer hem.


Shopping

Hej igen! har precis varit en snabb runda i centrum och köpt lite småsaker på H&M som jag hoppas kan få användning av ikväll. Man har ju verkligen ingen lust att sitta hemma själv en lördagkväll.
Jag pratade med Emma också, hon sa att dem kanske skulle ut på krogen senare men att hon kunde vara hos Danne ett tag om jag ville vara där.

Jag köpte:
Dove summer glow body loution
Concealer
Läppglans
Rougeborste
En gullig blomma att ha i håret
och en midjekjol i bomull


Läppglanset är i samma färg som nagellacket jag köpte förra veckan
Det är korallfärgat fast ser rosa ut på bild.



Den sommriga bomullskjolen



Nu ska jag göra iordning lite pasta och kokta ägg sen hem för att lämna hundarna och sen blir det äntligen träningen som inte blev av igår.

Morgonpigg

Godmorgon!
Jag gick upp samtidigt som Chille idag, halv åtta var jag pigg så jag frågade om vi kunde gå och handla frukost eftersom kylskåpet var tomt. Vi tog med oss hundarna och rastade dem sen gick vi hem och åt en jättegod frukost med massa pålägg, kokt ägg, te och olika bröd.

När älsklingen började jobbet gick jag med honom och tog en solning i 10 minuter, Jag har inte solat på två månader för att jag fick solexem så fort jag solade lite, så nu får jag se hur det blir. Jag känner mig så blek.

Ikväll vet jag inte vad som händer, Fredde och Danne (tvillingar) fyller år idag och Emma som är tillsammans med Danne frågade vad jag skulle göra, så jag kanske ska vara med. Fast om dem ska ut så kommer inte jag in men jag hoppas att det händer något och om det gör det ska jag vara nykter, jag orkar inte bli bakis.

Såhär sov hundarna med oss i natt.


Ingen träning

Hej på er!
Jag har i stort sett hållt igång hela dagen. Efter skolan följde Linnea med mig hem och hämtade hundarna, sen hem till Linnea för att hämta saker och sen till Chrille, vi åt lite mackor och drack te och lyssnade på musik.

Senare ville Linnea gå till centrum och hämta ut pengar och jag skulle köpa hårfärg till på söndag när Linda ska färga håret på mig. Så vi gick till centrum fram och tillbaka i snöstormen.
Linnea skulle åka hem till sin pappa och äta middag så jag satte mig och tittade på The Hills ett tag och lagade mat till mig och fixade mat till hundarna. Jag stekte wokgrönsaker, korv och kokade pasta till, en nyttig, god och väldigt mättande middag.

Nu var jag precis ute med hundarna en snabbis, det blev ingen långpromenad eftersom det är snöstorm och vinter åter igen!
Jag har inte kunnat gymma idag, det känns dumt att lämna hundarna ensamma i en lägenhet som är främmande för dem, så jag får gymma imorgon på eftermiddagen istället.

Om en och en halv timme börjar Lets Dance som jag ska se, Chrille kommer inte hem förens runt 21:00-22:00 så jag får sysselsätta mig med någonting själv under några timmar.
Puss på er


Ta hand om hundarna

Nu är det fredag och jag ska bara ta det lungt, Chrille jobbar idag hela kvällen och imorn för att han ska ta ledigt på våran ettårsdag på tisdag. Själv ska jag ta hand om mina hundar till imorn för mamma och Kennet åker på kryssning idag. Så jag får sitta i soffan med hundarna liggandes på mig och titta på Lets Dance finalen ikväll.

Hela helgen kommer faktiskt bli lugn, jag ska ha en träningshelg, och på söndag kanske jag ska åka hem till min syster för att slinga håret blont igen. Jag har faktiskt hållt mitt löfte om godiset, jag har inte ätit ens en liten lakritsbit på hela veckan. Vi får se hur det blir med det nu i helgen, men jag ska äta nyttig mat iallafall för dricker man inte blir man inte bakis och sugen på pizza och massa skitmat.

Ha en trevlig helg!

Smoothie

Nu är det torsdag och jag går i skolan till kvart i 2 idag.
Jag har precis druckit upp min smoothie som Chrille gjorde till mig innan han gick till jobbet, det är både nyttigt och väldigt gott.

Igår var banken stängd när jag skulle fixa legitimation till mig så jag och mamma ska dit idag igen.
Vid fyra ska jag till gymmet och gymma med Chrille, idag blir det lite armar, hård rumpträning och förbränning.

Vi kanske hörs senare.



Våffeldagen

Det är redan mitten på veckan och det känns riktigt skönt men stressigt.
Det är våffeldagen idag och jag har inte ätit våfflor på flera år känns det som, vi gick alltid till mormor förut för att äta det eftersom vi inte har ett våffelgärn hemma. Det är katastrof, jag tycker alla borde ha ett våffelgärn hemma.



Just nu har vi UF somvanligt och det är kaos, det är så mycket vi har att göra nu i slutet på terminen och alla är så negativa hela tiden.

Vad händer idag:
skola till 15:00
Till Chrille efter skolan och hämta leggkorten
Till centrum och möta mamma och fixa legg 16:00
Till Chrille och äta och byta om 17:00
Gymma 18:00-20:30, Förbränning på crossen, baksida lår och spinningpass.
Hem till Chrille och mysa 21:00

Träning, träning, träning

Jag vet att jag skriver väldigt mycket om träning men jag älskar verkligen att träna.
Idag på idrotten skulle vi göra konditionstest, vi skulle göra situps, rygglyft och biptest. Jag blev inte så glad när jag hörde det först med tanke på att jag var med på core igår som är mage och ryggträning. 

Resultatet jag fick sist:


Situps: 100
Rygglyft: 51
Biptest: level 7,4

Resultatet idag:

Situps: 106, Linda påminde mig om att jag kanske skulle behöva slå rekordet igen så då slutade jag.
Rygglyft: 55, en liten men bra förändring+träningsverken jag har från igår.
Biptest: level 8,4, jag ökade väldigt mycket vilket tyder på att man verkligen förbättrar sin kondition när man tränar.

Jag är faktiskt riktigt nöjd och jag får hoppas på bättre resultat nästa gång vi gör testen.

Nu ska jag ta något att käka, jag är riktigt hungrig och sen drar jag till gymmet sen hem och sova.


Snart ett år

Har precis gjort om provet, det gick bättre än sisst men inte tillräckligt bra. Men jag kommer inte att få IG iallafall.
Jag börjar inte förens om 20 minuter egentligen, men jag var ju tvungen att gå upp tidigt för att göra omprovet.

Träningen gick bra igår, det var hård träning i nästan 3 timmar och idag blir det nog crossen en timme och sedan spinning en timme. Nu har jag inte tränat spinning i en timme på länge så det kommer bli riktigt jobbigt. Jag kommer få sova ut inatt iallafall, var riktigt trött både idag och igår, ställde om klockan imorse igen en timme.

Idag är det en vecka kvar tills jag och min älskling har varit tillsammans i ett år, Gud vad tiden går fort. Vi kommer nog äta på resturang och ha det mysigt, nu ska jag kila..

Puss och kram

Morgontrötta måndagar

Jag ställer alltid om klockan en halvtimma eller timme på måndagar, jag orkar varken duscha håret eller göra mig fin.

Idag måste jag plugga efter skolan, jag ska ha omprov på myndigheter imorgon bitti, så jag får ingen sovmorgon då heller.  Vid fem ska jag gå till gymmet och gymma några timmar, jag är så taggad!

Det blir nog:
Förbränning 17:00-18:00
BT pass( hård styrketräning i grupp)18:00-19:00
Step up 19:00-19:30
Core (träning för rygg och mage) 19:30-20:00

Detta är mitt mål idag och jag ska verkligen göra det också, önska mig lycka till.
Nu ska jag fortsätta arbeta med mitt arbete om lanskapet Skåne.
Vi hörs!

Nyttigt ska det vara

Då börjar vi om igen då, somvanligt... Nu har solen varit framme i tre dagar och nyss snöade det lite, det där satans snöandet kommer aldrig att sluta.

Jag har inte bloggat något i helgen, brukar inte hinna det. I fredags var jag och Chrille i sickla centrum i 3 timmar och letade efter kläder till mig men jag hittade absolut ingenting, nada! Jag var i stan på onsdagen också med Linnea och hittade ingenting då heller helt sjukt, men sen gick jag till Tyresö centrum och hittade så snygga skor, det får man aldrig nog av.

Eftersom Amanda fyllde 16 igår så skulle jag på fest med henne så jag köpte ett svart vanligt linne och armband, jag orkade inte klä upp mig så mycket. Kvällen var rätt kul faktiskt jag kom hem klockan tolv, Chrille hade några polare här och jag hade druckit en liter vin själv så jag däckade i soffan sen kom Nino och Chrille för att bära in mig i sängen och Chrille klädde av mig kläderna och bäddade ned mig. Jag var lite smått bakis idag med den smällen får man ta.

Jag har ätit så himla onyttigt den här helgen och inte tagit träningen på så fullt allvar de senaste två veckorna, så nu jävlar säger jag bara. Jag ska inte äta en godisbit eller äcklig fett pizza och chips eller vad det nu är. För det första blir man så seg av sån mat och för det andra får man problem med magen, jag iallafall, jag måste äta nyttigt och träna för att jag själv ska må bra, sen kan man ju alltid gynna sig själv lite på helgerna men inte fgör mycket.

Den här bilden ska jag sätta upp nånstans på godisskåpet så att man peppar sig själv. För nu har vi nämligen en stor godisskål kvar sen Chrilles kompisar var här igår och den ska jag inte röra !

Vem vill inte se ut så här till sommaren?


Mina snyggingar som jag blir nästan 2 meter lång i eftersom jag är 179 cm lång
Från Belle Shoes 399 kr

framifrån är dem så himla snygga


Armband från H&M
59 kr/st
Riktigt fina till sommaren


Nytt korallfärgat nagellack från H&M


Såhär såg jag ut igår


Den 30/3 kommer dem att sälja träningskläder billigt på Flex Gym, Jag lånade Chrilles gymbyxor en gång och han tyckte dem va så snygga på mig så han tog kort. Jag har själv velat ha något liknande länge så jag hoppas att jag hittar såna den dagen.


 
Onsdags efter träning :)
Ni får ha det bra, nu ska jag mysa lite
puss puss

Ingen lång torsdag

Godmorgon, sovit gott?...
Det har jag iallafall, gick upp precis. Jag har inte första lektionen idag så jag börjar klockan tolv. Det är på torsdagar jag slutar så sent så nu kommer dagen inte bli så jobbig som den brukar.

Igår efter skolan åkte jag till stan med Linnea, hon följde med mig för att jag skulle hitta något som jag ska ha på mig på Amandas födelsedagsfest på lördag, men jag hittade ingenting. Vi sprang runt i alla affärer och jag hittade verkligen ingenting som jag ville ha, helt sjukt. Men jag tror att jag och Chrille kommer åka till Sickla eller nåt imorgon så jag får se till att hitta något där istället.

Fredag imorn IGEN! Det går så fort och snart har man påsklov, men det är väldigt mycket att göra i skolan nu, känner mig riktigt stressad!

Ha en bra torsdag!

Skola...

Jag sitter här i skolan och har svenskalektion, vi har hållt på i några månader nu med shakespeare och tittat på olika Romeo och Julia filmer och Hamlet. Nu fick vi en uppgift att skriva ett brev till Shakespear under den tiden, man ska lossas vara någon beundrare eller något, ganska krånglig uppgift.

Vi ska gå och simma på idrottslektionen och jag har träningsverk från igår. Efter skolan ska jag hem till älsklingen och äta lite och hämta mina saker eftersom jag ska sova hemma idag, sen ska jag träna sen hem, äta middag, titta på Linda Rosings program klockan 20:00 och sen sova.. Jag brukar alltid lägga mig tidigt när jag sover hemma för på onsdagar börjar vi lite senare så då får man en riktigt skön och lång sömn.





Trötta måndag

Jag var så trött imorse, ställde klockan på halv 7 men gick upp 7 istället.
Idag ska jag gymma ordentligt, först förbränning efter skolan kl 2 sen BT klockan 6. Mer än så händer det nog inte.

I lördags blev det rätt lungt, vi såg melodifestivalen och hade det mysigt, jag åt pizza till lunch och kebab till middag och igår blev det tacos, snacka om tjockishelg! Men det får man unna sig ibland.


Vi har alltid kul tillsammans, tack för allt i fredags <3


Dricka, eller inte?

Hej!
Jag har precis städa lägenheten lite och tvättat många maskiner med tvätt och diskat disken. Chrille och jag vaknade rätt tidigt så vi såg en jättebra film med will smith och hans son som huvudrollerna. Chrille drog till centrum med hans kompisar och käkade, han kom hem med en fet pizza till mig som jag gluffsade i mig klockan 2. Hade inte ätit någon frukost så det var extra gott.

Igår var det trevligt hos syster, vi tog lite kort mot slutet av kvällen som hon ska skicka till mig sen, jag var hemma vid tolv och gick och la mig direkt eftersom min fyllegubbe redan sov, det är inte speciellt kul att sitta uppe själv.

Ikväll vet jag inte vad som händer, jag tror att Chrilles kompisar kommer hit och så tittar vi nog på melodifestivalen. Blir nog inte kröka. Chrille har druckit tillräckligt i ett dygn på kryssningen och det är inte speciellt kul att dricka själv. Men vi får se hur de blir med den saken, jag kanske ångrar mig.

Nu ska jag makea på mig lite och fräscha till mig, Vi hörs!

Skönt att bada

Godkväll, Jag sitter i divasoffan hemma hos mamma, har precis tagit ett varmt bad i barnolja. Chrille har inget badkar hemma så man får passa på när man är hemma. Jag badade så länge att jag fick gammeltantshud på fingertoppar och tår och så rakade jag benen också så nu är jag len som en baby.

Efter skolan idag gick jag med mamma till banken och sen till statoil och köpte en Frensh hot dog för att få i mig något innan träningen. Jag har faktiskt inte tränat så hårt den här veckan men idag körde jag en halvtimmas förbränning och sen ett ganska hårt rumppass med massa utfall så jag hoppas att jag får träningsverk imorn för då vet man att man gjort bra ifrån sig.

Jag fick veta att vi ska på musikalen imorn med skolan, men tyvärr måste vi tillbaka till sista lektionen efter så jag slutar ett ändå, men det är nog inget att gnälla om. Nu ska jag vara social med mamma och syster Natalie.


Imorn är det fredag, let´s dance, syster Linda och kanske lite vin.
Ha en bra helg


Snart helg

Nu är det torsdag och veckan är snart slut.
Chrille åker iväg på trancekryssning idag och kommer hem imornkväll så jag sover hemma inatt och imorgon efter skolan ska jag åka hem till syster Linda och Burtay och tänkte vara där hela kvällen. Det är ju ingen idé att sitta hemma och bara vänta på att älsklingen ska komma hem.

Imorn ska vi förhoppningsvis se en musikal i forellskolan här i Tyresö, den skulle vara från kl 10:00- 12:00 och vi slutar klockan ett egentligen, men vi slipper nog den sista lektionen för det är ju ingen idé att åka tillbaka till skolan för att ha lektion i en halvtimma med tanke på att det tar ett tag att ta sig tillbaka också.
Så då blir det en slapp fredag och en bra början på helgen.

Nu ska jag fortsätta arbeta på min hemsida
vi hörs!

Nu vill vi ha vår!


Hej igen!
Jag kom hem till älsklingen nyss, var hemma en snabbis och träffade min mami sen gick jag med henne till mormor och morfar och tog kort på dem. Har nämligen fått en uppgift från foto att man ska ta om gemenskap så då valde jag att ta på mormor och morfar, sen kommer jag att redigera dem.

Jag blir så trött på den här satans snön också, nu har det hänt ungefär 5 gånger den här vintern. Precis när snön har smält bort och man börjar få lite vårkänsla, ja då kommer det värsta snöstormen nästa dag och dagen där på blir det blask, somvanligt. Jag vill bara att vi ska få vår så att vi är ett steg närmare sommaren.

Nu får vi hoppas på det bästa så att vi kan lägga undan stövlar och vinterjackor långt, långt in i källaren och sätta på oss tunnjacka och ballerinaskor.

Onsdag

Godmorgon!
Igår var jag i skolan till klockan halv 5 sen drog jag direkt till gymmet för att gymma med älsklingen. Det blev faktiskt ett hårt armpass, jag brukar inte träna armar men jag missade BT:n i måndags efetrsom jag var sjuk och det är väldigt mycket styrketräning så då kunde jag lika gärna vara med.

Chrille brukar ju jobba sent på tisdagar men Emma jobbade för honom istället så han slutade jobbet klockan 5, så efter träningen gick vi hem till honom och åt middag, Oscar kom också (Chrilles brors son) och chrilles två kompisar, dem spelade poker och jag tittade på Linda Rosings program för första gången, det var faktiskt bra.
Eftersom Chrille inte slutade sent så fick jag sova där..

Nu har vi snart lunch, slutar 3 idag, WIE ! :D


Är jag alergiskt?

God eftermiddag!
Jag var hemma från skolan idag för jag kräktes inatt tre gånger och kunde inte sova från klockan 2-5 på natten och jag skulle gått upp sex. Då kändes det inget vidare att dra till skolan att vara trött. Trots att jag inte kräktes så mycket gick jag ned ungefär 2-3 kilo, det är helt sjukt vad kroppen blir av med vätska och magsäcken krymper fort.

Jag vet inte vad det är, jag har kräkts några nätter (kanske nån gång i månaden) av att jag mår så illa. Jag är inte med barn för jag får min mens, det kanske är p-pillrerna det är fel på eller så kanske jag är alergisk mot nånting.

Nog om det, nu sitter jag hemma hos mamma, Chrille gick till jobbet så jag ville inte sitta där ensam hela dagen och glo på tv. Jag och mamma tog en prommis med vovvarna och ikväll kommer mormor, morfar, syster Natalie och hennes kille Daniel på middag. Så för en gångs skull ska jag äta en god middag hemma, mamma skulle göra en sockerkaka med banan i till efterrätt också, mums !

Jag tittade på nätet både igår och idag och hittade en utklädnad som jag vill ha på min fest, självklart skulle den vara tillfälligt slut bara för att jag just ville ha BARA den, men det stod ju bara tillfälligt...

Om ni vet någon sida dem har bra maskeradutklädnader på så skulle det vara snällt om ni gav mig sidan.
Nu tänkte jag slappa lite i soffan, blev riktigt seg efter promenaden eftersom jag bara sovit ungefär 5 timmar inatt.

Söndag

Det är söndag igen och jag har inte festat denna helg heller. Igår var Chrilles bror här och några av hans polare, vi åt middag och alla drog vid åtta när melodifestivalen började, men det var skönt för då fick jag och Chrille lite tid för oss själva.
...Vad fan var det för jävla skitnummer som gick vidare från andra chansen då? Nej jag håller nog på Alkazar eller nåt för den låten går ju iallafall att lyssna på.


Idag har vi vart hos chrilles föräldrar och ätit frukost, vi var där några timmar sen åkte vi hem och åt lunch sen gick vi till centrum och handlade lite och jag tog foto i fotoautomat, eftersom jag fyller arton snart så är det dags att fixa legg. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med fotot, har aldrig blivit nöjd med pass och sådant.

Min underbara pappa ringde mig igårkväll och drog upp bankomatkort och jag sa att jag och mamma redan fixat det så han frågade om mitt konto och lade in 1000 kr till mig för att jag ska kunna fixa legg och sånt, tack pappa. =)

Sen pratade vi om att jag ska hyra lokal och ha maskeradfest helgen innan jag fyller arton, den 23 på lördagen eftersom jag fyller år 25 maj på en måndag. Jag frågade om han kunde vara vakt och så ett tag och kolla gästlista och sånt så att inte vem som helst kommer in. Han sa att han gärna kunde fixa det, så jag hoppas verkligen att jag kan ha den festen för då måste jag boka lokal snart och fixa utklädnad och sånt, fyfaan va kul !

Nu ska jag faktikst redan börja kolla lokal och så, ha det bra.

Chrille tog lite bilder på mig igår, jag skickade lite till min syrra så att hon och hennes kille kan göra om min blogg lite.
Då får ni se min nya hårfärg också, jag har ju börjat gå mot blond igen.


Hårt pass

Oj, oj, oj,.. Kom precis hem från gymmet efter ett riktigt hårt pass.
Jag stod på Crosstrainern en timme och slog mitt rekord, det ända sättet att träna bra är ju faktiskt att tävla mot sig själv.

Det brukar stå på mätaren på maskinen att jag har bränt runt 600 kalorier om man inte kör så jättehårt och mitt rekord var 708 och nu slog jag det med 735 kalorier plus att jag kom längre också, jag brukar komma runt 3 kilometer och nu blev det 3, 80 alltså nästan 4 kilometer, och jag svettades som ett djur.

Jag är så nöjd och imorn efter skolan ska jag fettmätas igen och se om det har blivit någon förändring sen innan lovet.
Sen ska Chrille köra ett riktigt PT pass med mig och min rumpa.

Jag är ensam hos älsklingen nu, han skulle spela poker med grabbarna så han kommer hem sent ikväll.
Jag ska passa på att ta en skön dusch, göra iordning något lätt att äta, måla naglarna och ta en TV kväll för en gångs skull.
Helt enkelt ta han dom mig själv och slappa lite.
GUD SÅ SKÖNT!
sköt om er



När ska snön förvinna?

Snacka om att veckorna går fort, vi har påsklov om ungefär en månad och sommarlov om bara 3 månader. Det låter sjukt med tanke på att det fortfarande är snö ute, jag är så trött på dessa vattenpölar och vinterjackor nu. Jag vill bara kunna slänga på mig en klänning, sandaler och solglajjer sen är man klar för att gå till stranden.

Jag sitter just nu på datalektionen, började för 10 min sen och vi håller på att göra en egen hemsida. Det känns som att våran klass har hållt på med det i ett år nu, den blir aldrig klar, det är ju inte precis det lättaste att göra om man säger så.
Ja juste, det är torsdag idag och jag slutar halv 5, ursch vad jobbigt. Dagen känns så himla lång..

Efter skolan ska jag gå och gymma sen vet jag inte, nu måste jag fortsätta på den tråkiga hemsidan.

Onsdag

Hallå, hallå!
Dåligt av mig att inte skriva, jag vet, men man hinner inte alltid och har inte heller lust.
Nu sitter jag i skolan, det är onsdag och vi ska ha UF snart. Onsdagar är så himla sköna, jag sover alltid mycket på natten till onsdagen och vi har bara två lektioner.

Jag har träningsverk i rumpa och ben från måndags och igår, jag blev chockad när jag fick träningsverk från BT:n i måndags, jag brukar inte få det eftersom jag alltid är med på måndagarna, men jag antar att jag tog i extra den här gången. På onsdagar har Chrille alltid spinningpass en halvtimme och innan kör vi baksida lår, undra hur det ska gå med träningsverken. Sen går jag hem till honom och sover.

Familjen åker till Gotland imorn och är där till på söndag så jag ska höra med Chrille om jag kan sova hos honom veckan ut, det är så läskigt att vara ensam hemma tycker jag. Jag skulle få några extra pengar också så att vi kan ha lite mer pengar att leva för, det skulle tydligen bli lite tajt med pengar den här månaden.
Nu ska jag på lektion.. Ha de bra!


Då var lovet slut

Som jag sa tidigare så har jag tränat väldigt mycket den här veckan och jag ångrar det inte, jag gillat att träna och äta nyttigt, man mår så himla bra av det och man blir inte trött heller så man behöver inte sova hela dagarna.
Och imorn börjar skolan igen, men vi får ju typ påsklov om en månad så det är inte så farligt.

Igår var jag iallafall i stan hela dagen med min syster Natalie och shoppade, sen kom Linda, min andra syster och fikade med oss. Det var jättetrevligt, Natalie och Linda som inte träffats på flera år, dem var alltid när dem var små eftersom Lindas pappa (som är min pappa också) var tillsammans med min och Natalies mamma, så nu träffades dem äntligen igen.
Senare åkte jag och Natalie hem till Tyresö Centrum där vi skulle möta mamma och resten av familjen och äta middag på Green Bull, sen kom jag äntligen hem till Chrille klockan 18:00 ungefär, hade varit borta sen klockan 11:00 på dagen så det var verkligen en heldag i stan.

Detta shoppade jag igår, och jag är så nöjd med det jag köppte, har velat ha jackan i ett år och nu köpte jag den äntligen!

Skinnjacka från H&M för 498:- men jag hade rabatter så jag fick 100 kr billigare :)

Sköna skor från Stadium för 399:-

Och den underbara bikinin till sommaren, love it!
Underdel 98:- överdel 129:-


Nu ska jag strax gå och träna, så vi kanske hörs senare.

RSS 2.0