Powerwalks och nyttig mat

Såja nu har Natalie fixat min header, känns lite tomt eftersom jag hade massa bilder innan på min header. Tack Natalie :) (knolli.blogg.se)

Igår var jag i stan med Natta sen åkte vi hem till Nino och hämtade bilen och åkte bil hem, svängde förbi chrille och hämtade smörgåstårtan sen hem till Natta och åt upp den :)

Senare på kvällen åkte vi till Chrille och Nino och åt middag, det blev oxfilé, klyftpotatis och rödvinsås.
Efter det åkte vi och hyrde filmen "Game" en konstig men ganska bra film faktiskt.

Nu sitter jag på jobbet, jobbar från 12.00- 16.00 sen kommer Chrille och jobbar till åtta ikväll.
Det blir ingen träning för mig idag heller, har fått en hosta som gör ont i bröstet varje gång jag hostar :(..
Fan fan fan! Nu när jag har sportlov och allt, VILL TRÄÄÄÄNA!

Men jag kommer gå powerwalk varje dag i minst en och en halv timme, vara med på coren (mage och korsrygg) och köra rumpa lite lungt så att den inte börja hänga, haha! Och det viktigaste av allt, hålla kosten, alltså att äta nyttigt! Det blir pasta och sallad hela veckan kan ja lova.

ps: igår hade jag 99 besökare, aldrig haft så mycke, kul ! :)


Bara en månad kvar till våran två årsdag <3


Mage

Trotts att jag inte har tränat ordentligt på en och en halv vecka och ingenting denna vecka så är magen platt, känns bra! :) Men jag har inte lika mycke magrutor som Emma (lillalutten.blogg.se) än, bara när jag spänner, hi!

Föressten, igår vann jag bowlingen, på den andra serien vi spelade fick jag 4 strike i rad, den ni! ;)


Pratade precis med Natalie, hon ska pierca sig på två ställen helt plötsligt :) Hon frågade om jag ville följa med henne in till stan och göra det. så då erbjöd jag henne att komma hit så att vi kan fixa oss tillsammans och bjuda henne på smörgåstårta som mamma gjorde igår och lämnade, bästa tårtan!


Bowlingen ikväll

Nu sitter vi och äter godis :)

Natti!


Willys och bowling

Oj, oj, oj! Nu är det så rent här i receptionen att man kan slicka på den, haha!
Har hållt på att städa här i 2 timmar, låg massa onödiga saker, damm och skit överallt.
Men nu är det fräscht! :)


Jag trände ca 40 min igår, saknar träningen nu när man inte tränat på några dagar. Men jag börjar ordentligt nästa vecka.

När jag har slutat ska jag, Chrille och Natta åka och handla på Willys. Jag och chrille har inte en enda sak i kylen.
Efter det ska vi åka till Heron City och bowla som aldrig blev av förra fredagen för att Nino var sjuk.

Jag och Natta var och hälsade på min syster i skärholmen igår, Natta och Linda har ju gått i samma skola när dem var yngre, tänkt vad världen är liten! Linda och Burtay kanske också skulle komma förbi och bowla, kul!

Ha en trevlig fredag! <3

Today

Godmorgon!
Som ni vet så är det prao idag somvanligt från 10.00-16.00 :) Efter kanske jag ska åka till Älta med Natalie och göra reklam för Flex i Älta som snart ska öppna...
Dagens
Tröja, skärp och linne: Gina Tricot leggins med skinn: Lindex

Dessa stövlar till

Jag kanske inte har berättat det, men mina snygga svarta stövletter som jag köpte från Belle gick såklart sönder i klacken så jag bytte till dessa.


Stereo love

Idag :)

Grym låt!


Vilar från träning

Godmorgon!
Börjar kvart över elva idag som vanligt, gick upp klockan åtta för att plugga inför provet jag har idag.

Det verkade som om jag kunde de mesta av instuderingsfrågorna så det ska väl inte vara någa problem att få godkändt hoppas jag.

Jag har vilat från träningen ganska mycket nu eftersom jag är förkyld, jag vägrar få hosta och bli sjuk i 2 månader som sist. Nej jag vilar nog veckan ut så att jag kan träna gärnet på sportlovet nästa vecka. Då blir det träning minst två gånger om dagen kan jag lova!

Jag slutar skolan tre se börjar jag jobba på gymmet 17.00-21.00.
Hörs sen puss!

Natalie är snart klar med min header, ville bara göra små små ändringar :)


Trött

Det är tisdag och jag är trött. ni vet ju hur mina tisdagar är. Har hjälpt älsklingen att städa, nu ska jag hem med honom och sova !

Fick mest röstningar om att min header ska vara svartvit, det tycker jag också är finast :)
puss

Godmorgon

Igårkväll klockan sex sa Natta att jag kunde komma hem till henne en sväng om jag ville, jag skulle ju ändå vara ensam till klockan åtta så jag gick till henne och pratade lite. Klockan åtta gick jag till gymmet och mötte upp älsklingen så gick vi hem tillsammans.

Idag går jag i skolan från kvart över elva till tre, sen ska jag försöka läsa på om buddismen som vi har prov på på onsdag.

Ikväll får jag se hur det blir med träningen eftersom jag åkt på en förkylning, jag kommer träna men jag kanske bara tar det lite lungt.

Header

Nu har jag legat och segat i soffan ett bra tag, ätit köttfärsås med pasta från igår, lite choklad och en semla, snacka om tjockishelg!


Chrille jobbar idag, han kommer hem klockan åtta så jag är ensam. Lite tråkigt men så är det!

Den här bilden tänkte jag ha som header
Vad tycker ni, svartvit eller färgad?

Igårkväll

Hej allihopa!
Jag vaknade halv nio imorse, kan aldrig sova ut när jag får chansen..

Igår var det en mysig kväll, Natta och Nio kom över klockan sju för att se melodifestivalen. Tyckte fasktiskt om de flesta av låtarna igår, även fast jag inte är ett fan av melodifestivallåtar, jag och Chrille diggade timoteij.

När de var slut gav jag och Natta oss ut i snöstormen för att hyra film, det blev den nyaste american pie filmen. Inte alls lika bra som de gamla, man vill ju se den riktiga stifmeister mm. Det var iallafall mycket tuttar i filmen kan jag säga, trodde ett tag att det var en porrfilm, hah!

Jag har tagit tag i min header nu, frågade Natalie www.knolli.blogg.se (Emmas kompis) om hon kunde fixa en inte så komplicerad header till mig. Verkligen dags att byta NU! Var ju ett år sen jag var brunett, om inte mer?
Hoppas hon kan göra klart den sabbt :)

Bilder från igår, blev en maaaassa gott att äta!












Spinning

Jag har tyvärr blivit förkyld, näsan rinner. Annars mår jag bra!
Tränade imorse iallafall eftersom jag inte tränat sen i tisdags, hmm.. var med på älsklingens spinningpass 30 min sen körde jag rumpa lite lätt i 30 min.


Nu har jag städat och plockat undan lite och tagit en dusch. Chrille ska på hockeymatch vid fyra så jag får se vad jag hittar på då. Ikväll kanske Natta och Nino kommer och har filmkväll med oss. Nino har fortfarande feber så vi får se hur det blir senare.

Igår hos Natta

Photos


Tyresö Bowling

Idag har jag vart med Natta hela dagen. Jag sminkade henne och fixade hennes hår.
Hon bjöd mig på jättegod middag och vi handlade massa gott på ica och efter några glas baileys bestämde vi oss för att gå till Tyresö bowlinghall eftersom det inte blev någon bowling med grabbarna på Heron.

Det  var kul förutom att en bitch som jobbar där har något emot mig verkar det som, hon ville inte servera mig cider fast jag är 18, hon sa att det var 20 årsgräns men det var en annan tjej som sa att hon också var 18 och hon hade druckigt några cider. Jag orkar inte med såna människor, jag känner henne inte ens. Så nu har den där bitchen gjort så att Tyresö Bowlinghall förlorat kunder kan jag säga! Blir Heron nästa gång där får man iallafall DRICKA när man är 18! Herregud vad tror hon att hon är?

Förlåt blir så lack! Nu ska jag lägga upp snygga bilder på snyggingen Natta, gjorde henne jättefin idag och hennes hår blev ju jättebra, nu är det verkligen Megan Fox färg. :)

Hur snygg är hon inte?! :)
Jättekul att jag träffat dig, hoppas vi är vänner läääääänge..

Ingen bowling...

Hej på er !
Igår var jag somsagt hos Natalie hela dagen så jag hann inte blogga mer.
Naglarna blev jättefina, valde vita glittriga toppar. Hennes hår blev också fint, idag ska jag sminka och fixa till håret på henne. Vi skulle åkt och bowlat ikväll med Chrille och Nino på Heron City men Nino har tydligen fått feber och mår inte så bra. Typiskt,  vi har verkligen sett fram emot fredagen hela veckan.

Men men, vi får fixa oss ändå och ha en tjejkväll igen om inte Natalie ska åka till Nino såklart :)
Jag ska ta med mig min lilla Baileys flaska isånnafall  som jag köpte på kryssningen.

TREVLIG FREDAG!


Göra naglar

Nu sitter jag på praoen, känner mig lite konstig idag. Känns som att jag har lite feber, kan bero på att min visdomstand håller på att komma.

Kanske skippar träningen idag med eftersom jag ska göra naglar hos Natalie och jag ska färga hennes hår.
Hon skulle bjuda mig på middag också, en riktig tjejkväll ska vi ha. :)

Det är perfekt för hon bor granne med min mamma, tar en minut att gå hem från henne så det gör inget om det skulle bli ganska sent eftersom jag ska sova hos mamma idag.
Hörs sen !


Skola, stan & jobb

Haft fullt upp hela dagen, gick i skolan till tre sen åkte jag direkt till stan och mötte upp Natta.
Köpte en tröja på Gina Tricot för 50 spänn sen köpte jag cheesburgare på donken för att få i mig middag innan jobbet. Började klockan sex och slutar nio, ingen städ är det heller, skönt eller vad?

Blir ingen träning idag men det gör inget, vet inte när jag vilade en dag från träningen senast..
Får se om jag hinner med träning nån timme imorn, slutar praoen klockan 4 sen ska jag hem till Natta och göra naglar och jag ska färga hennes hår mörkare. Vi tittade nämligen på en film här om dagen där Megan Fox var med och då blev hon såklart sugen på att färga det mörkare, vem blir inte det när man ser en sån snygging!

Vi hörs imorn babes!


Träning med Emma

Pallade verkligen INTE med bilden i plugget idag, jag var sliten, ful och trött, hah!
Gick till gymmet och träffade Emma så hon tränade med mig :)

Träning:
crossen 30 min
Bandet 25 min
Rygg,axlar och mage ca 25 min

Nu sitter jag på Chrilles kontor och ska avsluta de sista meningarna på svenskaläxan så att man kan få slutbetyget och glömma de förbaskade ämnet! Kursen är nämligen slut men läraren fick för sig att ge oss en uppgift iallafall fast man klarat nationella bara för att vi haft typ 10 vikarier under 2 års tid.

Aja, nu är den snart gjord iallafall.
Sen ska ja hem till min mami och sova.

skoltrött

Godmorgon!
Igår gjorde jag saker hela dagen, städade, tvättade, bäddade rent i sängen, åt lunch ute med älsklingen, pluggade, tränat två gånger och gick hem till Natalie och pratade i 3 timmar.


Hon träffar nämligen Chrilles kompis Nino så det är så jag började prata med henne, hon är jättetrevlig!
Om hon fått in sitt material till på torsdag så ska hon göra naglar på mig och på fredag ska hon jag och killarna åka och bowla, kul! :)

Nu blir det den jobbiga skoldagen, tisdagar ni vet!
Fy ingen lust alls, men men snart studenten, bara att hålla ut den sista tiden nu.
Efter skolan ska jag till gymmet och sitta på älkslingens kontor och fortsätta med läxorna, blev inte klar igår, haha!
Sen blir det träning om jag orkar, isånnafall kommer jag vara hemma hos mamma typ vid nio på kvällen. Imorn är det redan onsdag sen prao tors-fre GUD SÅ SKÖNT!

Tur att man har praoen annars skulle jag inte palla!

Puss på er


Är den bra eller bra!


Plugg hemma idag

Godmorgon, gick upp kvart i nio för att äta frukost och ställde in mig på att gå till skolan såklart!
Men sen kom jag på att jag har två ganska stora läxor som måste göras så därför bestämmer jag mig för att vara hemma från skolan idag och sitta och göra dessa förbaskade läxor!

Känns som att det aldrig kommer bli gjort annars, efter skolan hinner jag aldrig eftersom jag vill träna och så. Jag har inte någon frånvaro alls nästan så jag behöver inte oroa mig för det. Idag har vi ändå bara tre lektioner vilket en av dem är viktig enligt mig.


Helgen

Kryssningen var rolig!
Ännu har jag inte riktigt vaknat till liv, gick upp fyra på morgonen igår och började fixa mig, vi kom hem vid nio på kvällen och jag slängde mig i sängen klockan tio och somnade på en gång.


Jag köpte en Paris Hilton parfym som doftar sååå himla gott och två läppstift och såna där salta pingvinpastiller, vilket är ett måste när man åker kryssning. :)


Jag behövde inte lägga ut pengar på något annat alls eftersom mormor bjöd alla tjejerna på drinkar och morfar bjöd alla grabbar hela dagen, väldigt tacksamt!

Idag är det alla hjärtans dag så jag och Chrille har myst hela dagen och vart på mcdonalds och ätit lunch. Han var tyvärr tvungen att jobba mellan 16.00 - 20.00 för att ingen kunde ställa upp, lite trist! Men men, så är det när man är delägare i ett gym antar jag. Jag fick iallafall en söt nalle och en ask med godishjärtan i imorse.

Ikväll blir det mera filmmys, vi såg filmen UPP idag, riktigt bra tecknad film!


Klockan 7 på morgonen

Påbäg till båten

Frukostbuffé

Resten av dagen

Hemma


Bra rumppass

Det blev ju inga naglar idag så istället tränade jag och Natta tillsammans, jag visade henne alla mina rumpövningar jag brukar göra. Först stod vi på crossen en kvart sen körde vi rumpa ca en timme och sen stod jag på crossen 20 min till. Kanske kommer ha träningverk imorn, körde riktigt strikt och bra.

Nu ska jag färga håret och allt annat som måste göras som jag skrev förut :)


Kryssning

Är på gymmet och längtar till imorn då det är kryssning, woho, party party!  :)

Jag hade glömt en viktig detalj, mormor har inte bara tagit pension hon fyller 65 imorn också.
Mycket att fira imorn!

Igår gick tiden väldigt fort här på jobbet eftersom Natalie (en tjej som jag lärt känna genom gymmet) stod och pratade med mig i ca 2 timmar, jättetrevligt. Hon gör naglar och ville göra på mig helt gratis idag men hon hade inte allt material hemma tyvärr så vi får ta det en annan gång. Hade ju vart perfekt att göra det nu till kryssningen, har aldrig gjort naglar förut eftersom mina blir så långa men nu har dem gått av.

Jag ska iallafall sola, färga håret, måla om naglarna, raka mig mm. Vet vad jag ska ha på mig nu också, men har inte provat allt tillsammans än.

Vet inte om jag hinner blogga mer eftersom vi åker med bussen mot båten klockan 06:35 på morgonen. Men jag lär ju lägga upp en massa bilder på söndag ;)



Snart kryssning

Imorse gick jag upp nio och drack en smothie, vid tio gick jag till gymmet tränade med mamma och Sussie. Jag stod på crossen en timme och sen tränade jag rygg, axlar och mage en kvart.

Nu praoar jag från 12.00-13.00 sen ska jag hem till mamma och äta lunch och klockan tre ska jag till gymmet igen och jobba till tio sen ska jag hem till mamma och hoppa ner i sängen och sova.

Imorn är det prao somvanligt från nio till tre sen blir det träning och en lugn kväll. Ska försöka lägga mig så tidigt som möjligt eftersom jag måste upp typ 5 och fixa mig eftersom bussen mot båten går klockan 7.

Jag ska dra en solning till imorgon faktiskt, så att man har lite bränna på kryssningen och raka mig och färga håret och fixa outfiten också, inte riktigt hundra på vad jag ska ha till min bustier som jag fick låna av Emma men det löser sig säkert.

Jag är riktigt taggad på kryssningen, det kommer bli riktigt kul!


Den här bustiern har jag lånat av Emma, snygg med en kjol och kavaj!
Emma på bilden ;)


Mycket resor 2010

Åhh, jag har så mycket att se fram emot nu!
Nu på lördag åker jag och Chrille med min familj på dagskryssning som morfar har betalat för alla oss för att mormor tog pension för någon vecka sedan.


Den 30 mars har jag och Chrille två årsdag och han har bokat en dagskryssning till bara oss fredagen den 26:e med lyxhytt :)

I sommar vecka 30 ska vi åka till Gotland, alltså veckan efter stockholmsveckan. Chrille och hans vänner åkte vecka 30 förra sommaren och dem sa att det nästan var roligare för att det var lättare att komma in överallt och allt var billigare så man kunde ha mer kul. Dessutom har jag inget att jämnföra med eftersom jag aldrig varit där och festat.
Jag och Chrille håller dessutom på att spara till en resa till Thailand nästa vinter innan jul och nyår..
Så jag har massor av resor att se fram emot!

Fick en till fråga om träning, nämnligen hur man får en större och muskligare rumpa.
Mycket STRIKTA utfall är bra och sen har jag typ 10 andra övningar som jag gör men det är så svårt att förklara dem, om jag har tid någon gång ska jag ta bilder och visa alla rumpövningar jag brukar göra!

Fortsätt fråga saker gulliga ni :)
Nu blir det förbränning och danspasset på gymmet!

SOMMAR!
Jag och Emma, LillaLutten.blogg.se

Onsdag

Jag gick aldrig till mamma igår, sov med älsklingen istället :)
Jag börjar skolan om en halvtimme, Linda i klassen har tagit körkort nu så hon kommer och hämtar upp mig, skönt!



Idag har jag de nya legginsen igen och en tröja med söta puffaxlar :)

Tränings tips

Kommentar: "Hallå Nadja! Är nyfiken på vad du tycker är effektivaste fettförbränningen? Tränar regelbundet men känner att jag kan åstakomma mycket mer. Tränar du varje dag?

Vill också sänka min fettprocent lite! Hur räknar du ut fettprocenten förresten?

Kram!"


Ja jag tränar varje dag. Jag kan inte riktigt säga vad den effektivaste fettförbränningen är, hemligheten är att äta nyttigt samtidigt som man tränar om man vill komma ner i fettprocent.

Om man är överviktig ska man nästan bara köra förbränning för om man tränar styrka så bygger man muskler under fettet och ser större ut. Men om man är "normal" så ska man tänka på att kombinera styrka och kondition.

När jag kör förbränning brukar jag stå på corsstrainern i ca 45 min sen cyklar jag eller går på bandet en kvart. Eller så springer jag och går på bandet, jag försöker komma igång med springandet nu eftersom det är det som gör att man får bort mest på låren. (kör minst en timme iallafall)

Jag är också ofta med på dans, step up, och spinning. De gäller att man kombinerar olika träningssätt så att man inte tröttnar, gör det du tycker är kul och utmana dig själv så att du svettas rejält, ta ganska mycket motstånd och snabbt tempo, Då brukar iallafall jag svettas som en gris :)

Eftersom min pojkvän är personlig tränare så är han utbildad och har en såkallad fettmätare som han klämmer mitt fett med på olika ställen på kroppen och räknar sedan ut fettprocenten. Detta är inget man kan göra själv utan måste göras av ett proffs, fråga på gymmet du gymmar på så kanske dem har någon som kan göra det på dig.

Jättekul att någon vågar fråga :) Hoppas du får användning av tipsen!
Puss och kram

Lång dag

Godmorgon!
Idag är det somvanligt en väldigt lång skoldag börjar nio och slutar sex.
Sen blir det raka vägen hem och äta sen träning och sen hem till mamma och sova.

Dagens

Tajt t-shirt, leggins med skinn (köpte i söndags på Lindex) och en skjorta som jag fick av mamma igår.

Hörde igår att det skulle bli snöstorm idag IGEN, typiskt jag som började med skinnjackan igår, riktigt trött på vinterjackan nu!


Dagen som varit

Idag har jag:
Vart i skolan
Efter skolan gick jag hem till mamma för att lämna lite saker
Gick förbi gymmet och hämtade min mat
Hem till Chrille för att äta och ladda inför träningen
Lockade håret (skulle prova en sak eftersom vi ska på kryssning på lördag)

Nu blir det tränings från 18.00- 20.00 :)

Orkade inte sminka mig så mycke idag..


Söndagsmys

Det var trevligt igårkväll, blev ganska mycket vin och cider men är inte alls bakis :)

Nu ska jag och älsklingen gå en sväng till centrum, hörs sen!

Idag ser jag ut såhär


Look tonight




Svarta leggins, svart basklänning med ett axelband, kavaj med min pimpkedja, lockar och skorna från belle ;)

Partyhumör

Är på lite partyhumör, tur att det blir vin och cider ikväll!

Svar på kommentar:
"Är det inte pinsamt, mickes dotter är ju lika gammal som dig?"
Nej det är absolut inte pinsamt, jag har festat med Micke och Sara förut.
Eftersom min pojkvän är äldre än mig (vilket nästan alla vet vid det här laget) så umgås jag jämt med äldre, har nästan bara äldre vänner som är runt 20-30 som jag lärt känna genom Chrille och nu råkar min chef vara 40 och ha en dotter som är lika gammal som mig men det spelar väl ingen roll?

Jasmin är jättetrevlig och har inget emot det heller, hoppas jag! :)

Hittade en bild från finest.se


Jobb, middag och melodifestival

Nu är jag på jobbet och ser fram emot kvällen då vi ska till Micke och Sara på middag. :)
Jag kunde somna riktigt gott igårkväll efter massa mys med älsklingen och massa godis och god mat!

Igår pimpade jag min kavaj med kedjor på ena axeln, idén kommer såklart från den snygga bloggerskan Kenza.
Jag frågade Chrille vid halv elva om han hade någon silverkedja som låg och ruttnade någonstans men när jag frågade tänkte jag reda att det kan han inte ha, varför skulle han ha det?..
Men han sa åt mig att titta i hans verktygslåda, och högs upp i lådan låg det en lååång silverkedja, snygg var den också (Säkerhetsnålar hade jag också hemma i min lilla låda) Jag blev överlycklig och började pyssla lite med den, så nu har jag en pimpad kavaj.

Visar bild senare! :)
Jobbar till fem idag sen blir det direkt hem och fixa till sig lite och sen åka iväg på middag.
Någon mer som ska se melodifestivalen ivkäll?  puss!


Fredag

Jag har en trevlig fredagskväll frömför mig.
Jag tränade ett ganska hårt pass idag ändå, förbränning 30 min och rygg, axlar och mage 30 min.

På vägen hem var jag mindre en en halvmeter ifrån att bli påkörd av en dåre som tydligen inte viste att man skulle stanna framför ett övergångsställe och sedan anklagade han mig för att inte ha tittat när jag tittade åt alla håll TVÅ gånger och tog självklart för givet att han skulle stanna och släpp afram mig!! Aja tur att jag inte blev påkörd och blev av med benen eller liknande, fick iallafall en chock när jag kom hem och började storböla, älsklingen tröstade mig :)

Jag tog min månadssol idag i 30 min också, riktigt skönt. Jag har somsagt nästan slutat att sola och solar bara en gång i månaden och fan vad bra det tar när man solar så sällan, man känner sig riktigt fräsch.

Jag och älsklingen har iallafall vart och handlat, precis ätit en jättegod middag med världens godaste kött, det var så mört! Vi dricker faktiskt lite rödvin och äter godis, nu blir det mys för bara oss två framför tv:n :) Love it! <3

Puss och kram


19,20 %

Hallå!
Är på praoen somvanligt, hann inte med någon bloggning igår, sov hos mamma.
Träningen igår gick jättebra, körde 1 timme och 40 min:
50 min på crossen
30 min rumpa
20 min gå på bandet

Gjorde en fettmätning igår igen och fick oväntat bra resultat. Innan jag började träna hade jag 24 i fettprocent för två veckor sedan var jag i min bästa form och hade 19,68% och igår hade jag gått ner ytterligare till 19,20% :D

Jag närmar mig viktorias secrets kroppen mer och mer DOCK på ett hälossamt sätt! Äter mycket och nyttigt och tränar mycket! Jag tror det är det ända bra sättet att få den kroppen man vill få och samtidigt må bra, träna och ät hälsosamt och unna dig godis på helgerna :)

Chrille (min älskling) som är PT tror att Victorias secrets modellerna ligger på ca 17-18 i fettprocent då har ni något att jämnföra med, jag ligger inte så långt ifrån!

Iallafall, idag är det FREEDAG och jag slutar tre sen blir de träning, är ni förvånade? :) 
Blir nog lite lugnare pass idag, en halvtimme på crossen typ och lite mage och korsrygg.
Sen är det fredagsmys, imorn jobbar jag här på flex från 10.00-17-00 sen ska jag och Chrille på middag och titta på melodifestivalen hos Micke (chefen) och hans tjej Sara, trevligt!



Lets dance

Gymmet, nu kör vi ! :)

LETS DANCE


Danspass

Sitter på sista lektionen för idag, sen blir det hem till älsklingen och ladda inför träningspasset.
Idag blir det baksida lår och danspasset :) wie!

Springer iväg

Imorgon är det sista skoldagen för veckan sen prao somvanligt, GAAH! Dagarna bara springer iväg, snart helg igen :D Slutade sex idag så jag har ätit och laddat lite för träningen, idag blir det spinning.

Jag sover hos mamma inatt så vi hörs imorn, puss och kram !



Vältränad

Då var träningen för idag avklarad! :)
Märks att jag tränat mycket nu..

Magrutorna börjar sticka fram lite :) Kört ganska mycket mage på sista tiden

Nu blir det ägg och dusch och sen hopp i sängen,

Natti!


Träning

Om en timme blir det träning, Low impact, BT och core :) 2 timmars träning!
De nya träningskläderna är på såklart.



Äntligen nya träningsskoor!

Det var mysigt att vara med syster igår, först bjöd hon på middag sen gick vi till skärholmen för att titta efter skor, vi var ute i sista minutrarna innan det stängde. Först gick vi in på inter sport sen stadium. Jag såg ett par skor som var snygga och Linda såg att det var ett paketpris på skorna, träniongslinne och träningsbyxor för bara 899 kr.
Det var det jag hade räknat med att få ett par skor för.

Så jag tog paketpriset och är jättenöjd! :)

Idag är det en slapp dag. Sov ut till tio eftersom jag inte sovit ut någonting i helgen. Jag börjar tolv och har bara två lektioner, en av dem är idrott, så jag funderar på att ta myskläder, eller leggins och tjocktröja :)

Det är märket Nike på allting :)


RSS 2.0