Brun

Hallå! Nu har jag stekt två dagar på stranden och jag är nästan som en mörkhyad, haha! Nemen de är sjukt vilket pigment jag har. Folk frågar vart jag har varit någonstans och jag svarar bara att jag vart två dagar på standen :) Och när jag säger att min pappa är finsk och mamma svensk så tror dem mig inte för att finnar är bleka men sanningen är att min pappa är mörkhårig, nästan brunögd och blir kolsvart!

Man känner sig så fräsch när man är brun, jag går runt osminkad för de mesta nu, tar bara lite concealer under ögonen och lite solpuder när ja ska jobba.

Idag blev det inget bad, vädret är sådär men vi ska till stranden imorn igen om det blir fint. Det passade perfekt för C frågade mig om jag ville jobba lite mer timmar idag så jag börjar klockan två och slutar nio. Jag blir bara glad för de extra timmarna jag får!

Men nu blir det träning.

svenska sommrar

Åh vad livet är härligt när det är fint väder, idag var jag på stranden med mamma och syskonen några timmar imorn blir det samma sak! Det ska vara soligt hela veckan och jag jobbar bara kvällar så jag har hela dagarna på mig att göra vad jag vill!

Så här jobbar jag denna vecka:

Onsdag:18-00 - 21.00
Torsdag:18.00 - 22.00
Fredag:15.00 - 21.00
Lördag:10.00 - 15.00
Söndag:15.00 - 20.00

Nu börjar sommartiderna på gymmet, på lördagar jobbar man annars till 17.00 och söndagar från 12.00. Så himla sköna arbetstider! Lördagar är hur soft somhelst att jobba på!

Nu, bilder från midsommar

































Nu drar jag till gymmet ;)

Midsommar

Vilket väder vi har! Helt otroligt, speciellt på midsommar! Detta kanske blir den första regnfria midsommar på länge.

Klockan elva ska ett gäng mötas i Tyresö Centrum och åka mot tyresö ällmora, långt åt helvete, haha! Det är Chrilles kompis landställe, vi ska vara där hela dagen, vi kommer bli ca 40 pers tror jag. Kommer nog bli bästa midsommarn jag firat iallafall!

Ha en fin dag!


Första strand dagen

Idag tog jag och Amanda hennes moppe till en jättemysig strand, vi var där nästan hela dagen! Saltvatten var det också. Fick skitbra färg, dock tog jag inget dopp men blötte ner mig lite :)

Mysigt att få vara med Amanda igen, saknar den tiden då vi bodde dörr i dörr och var med varandra HELA tiden!




Riktigt underbart! :)

Veckan

Då var det måndag igen! Jag är ledig hela denna vecka förutom på söndag.
I lördags var jag och C på Gröna Lund, alla andra var tråkiga och ville inte följa med, synd för dem tycker jag eftersom att det var hur lungt somhelst, inte kö till något och vi såg till och med Prinsessan och prinsen i roddbåten!


Vi mötte iallafall tre killar från USA som C hade träffat i Columbus när han var där förra vintern. C tränar nämligen Hockeyspelaren Christian Huselius i NHL laget Columbus på somrarna så han fick en resa dit. Det var trevligt, vi var hemma runt nio. Nino och natta kom över och kollade en film med oss.

Igår jobbade jag från 12.00 - 20.00 sen var det myskväll men älsklingen.

Denna vecka blir ganska rolig om vädret blir bra, förutom att träna så ska jag:
  • Ta hand om Lady imorn (C:s mammas hund) som ska vara hos oss till på torsdag. Mormor ska bjuda mig och kusin Sara på middag eftersom att hon inte har firat våran student än.
  • På onsdag ska jag åka och bada med Amanda om det blir 25 grader och sol som dem säger.
  • På torsdag klockan tolv ska jag hem till Natta och fixa mina naglar, jag har långa naglar själv, vill bara försträka dem och få en snygg manikyr till midsommarafton.
  • På midsommar ska vi hem till Chrilles kompis Lökens landställe ute på Tyresö brevik och fira hela dagen och förhoppningsvis  hela natten ;)
Ser fram emot denna vecka!


Jobb

Nu är jag klar för jobbet. Jobbar från fyra till nio idag, C har lovat att han ska ha gjort en god middag till mig när jag kommer hem. Gott kött och klyftpotatis :) Det kommer bli så himla gott, speciellt när man har deffat hela veckan.

Mitt hår är så perfekt nu, jag har inte gjort något med det alls idag förutom att jag borstade det innan jag tränade och sprayade till det nu efter att jag duschat.


Jag gjorde lockar med min locktång igår som jag fick av C i födelsedagspresent, det är likadan som bloggaren Kenza har. Det blir alltid finare dagen efter, då lägger det sig som ett Victorias secrets svall..I LOVE IT!


Ha en fin fredagkväll <3


Tre fynd från H&M

Nu är jag hemma från 30 minuters träning på crossen och lite shopping på H&M. Skulle kolla på en klänning till midsommar men istället såg jag att dem hade rea på väldigt mycket så jag kikade runt lite på andra saker.
Slutade med att jag hittade tre riktigt bra plagg!

En träningsjacka som jag alltid velat ha men tyckt att de är onödiga pengar osv. Denna hade kostat 399 spänn innan, helt sjukt för att vara H&M! Men nu fick jag den för 150 kr :)
Verkligen perfekt att ha från och till gymmet eller på en långpromenad, speciellt idag när det regnar (Fanns i rosa också)

En träningsBH, min 5:e från H&M. Dem är såå sköna!

75 kr istället för 149..



Och en liten söt men ganska vanlig topp, bra till jobbet!
också 75 kr istället för 149.




Nu blir det omelett sen tänkte jag köra ett andra träningspass.
Jag börjar inte jobba förens klockan fyra och klockan är ju bara elva så det hinner jag ;)

Natti

Då var man hemma från några timmars jobb :)
Nu ska jag slappa framför tv:n och försöka hoppas på god sömn inatt, drömde en hemsk dröm hela natten, usch!

Jag har tränat väldigt hårt denna vecka vilket har gett resultat, ska göra fettmätning imorn och se om det är lite mindre än förra veckan.

Lite brun är man också, från gårdagens och dagens solande på balkongen ;)
Köpte ny piercing förra veckan, en guldig med blindblind på båda kulorna, de var dags att ta bort den långa läkstaven.

Klockan som jag fick av älskling igår

Natti natt!


Idag har jag

  • Gått en långpromenad på morgonen en timme
  • Handlat kycklingfilé
  • Kollat mitt konto och blev överasskad över att jag hade fått de sista studiebidraget, hade helt glömt bort :)
  • Försökte träna lite men jag har ont i ryggen så de gick inte så bra
  • Gick hem och la mig på balkongen i solen i 2-3 timmar
  • Gjort matlåda till mig och C
  • Ikväll är det jobb 18:00-22:00


Alla dessa snea blickar

Fan vad jag blir lack, gick nyss till centrum en snabbis för att köpa två klockor för halva priset. En till mig och en till älsklingen, fast det var C som betalade, hihi! :)

Iallafall, jag har på mig en lagom kort magtröja, shorts och sandaler eftersom att det är typ 25 grader ute, så varför inte? Nej de första ena tjejen i kassan på ur och penn gör är att viska till sin andra arbetskamrat när jag kommer in i butiken, vem gör så?! Sen går båda in i lagret och viskar när jag står vid kassan och låsas som ingenting när dem går ut till kassan, som om jag inte fattar. Ena tjejen står typ bredvid och kollar lite snett och den andra försöker vara trevlig, såklart! Eftersom att jag ska köpa två klockor, då går det bra att vara trevlig!

Feta var dem båda två också, fyfan! Gå och träna och bli snyggare istället för att kolla snett på en som KAN gå med magtröja och korta shorts!

Ursäkta att jag blev så hård men jag kan bli så förbannad på folk som kollar snett. Inte nog med det, när jag går ut ur butiken ska jag precis sätta på min ipod och hinner höra 3 blattar som står och visslar, MOGET!

Med detta vill jag bara säga att VÅGA ha magtröja i sommar!

Annars har dagen varit bra, tränat och solat på balkongen :) Jobb ikväll från 18:00 - 21:00
puss på er!

En vanlig ledig dag

Jag har varit ledig igår och idag. Somsagt så jobbar jag inte på heltid än så jag har lite lediga dagar vilket jag inte har något emot även fast jag skulle vilja jobba mer och få ihop mer pengar, såklart!

I lördags var vi hemma hos Chrilles kompis  i stan hela dagen, vid elva blev det utgång på Grodan i sergel, det är inte så kul där, man har haft roligare om man säger så... Det verkar lixom som att dem vill vara finare än vad stället är, så flått är det faktiskt inte och inträdet kostar tydligen 180 spänn, fyfan! Men nu fick ja komma in gratis så det var ju skönt för min del!

Idag tog jag det lungt på förmiddagen, sov till halv tio, vilket är länge för mig, brukar vanligast gå upp vid åtta tiden men man får passa på att sova ut lite ibland. Jag och Chrille hade tänkt köra rumpa ihop men han hade träningsverk i benen från igår så jag fick köra själv.

Dagens träning, två pass:


pass 1 :
Crosstrainern 30 min, Rumpa 40 min

Pass 2 :
Sprang 20 min gick 5, cyklade 5 och crosstrainern 15 min + lite mage

Ja, träningen har gått riktigt bra idag. Denna vecka blir hård, förra veckan var det lite fusk och helgen ska vi inte ens tala om, mc donalds, godis, chips. Var nästan spyfärdig på söndagkvällen.
På lördag får vi hoppas på fint väder. Eftersom att det inte blev någon grönan nu i helgen så blir det istället det denna lördag, om vädret tillåter.
Lördagen


Tonights look

Orkade inte klippa och hålla på så de fick bli såhär nu :)


Party istället

Nej de blir inte Grönan idag, för ostabilt väder för det! Men vi sitter inte hemma för det inte, de blir feeest! :) Vid två åker vi in mot stan till en av Chrilles kompisar på förfest sen får vi se vart kvällen för oss vidare någonstans.

Nya byxdressen, turkosa nagellacket och mitt gröna armband åker på iallafall!
puss på er!

Gud, ge oss sol!

Det har varit en lång dag idag.

Började med att jag gick upp strax innan nio, damsög lite i hemmet och tog sedan en dusch för att åka till syster och äta frukost.Var iallafall där till kvart över elva sen fick ja gå hem i spöregnet annars hade jag fått vänta en kvart på bussen när de tar ca tio att gå hem.. Var dyngsur när ja kom hem så det var bara att föna håret, sminka till sig lite och klockan två var de dags för jobb på flex fram till nio.

Jag är lite deppad nu, vi har planerat en heldag på Grönan med Chrille+han vänner och Emma, Natalie och alla och så säger dem på vädret att de ska bli lika pissigt väder som idag! FYFAN säger ja bara, ja som va riktigt taggad inför detta. Alla är inställda på att de inte blir någon grönan men inte ja, jag vill verkligen dit imorn!

Jag, Emma och Natalie hade tänkt mötas här hos mig klockan tolv och dricka lite cider sen se till att vara på grönan klockan två. Aja vi får se hur de blir, annars blir det träning och mc donalds ätande.

Fan också, men jag slutar inte hoppas, gud ge oss sol nu, pleease!

Förra året på grönan, de var så varmt att man knappt kunde gå i shorts och linne.
UNDERBART!




Fan va brun ja va, ge mig den värmen igen!

Torsdag

Godmorgon! Jag är pigg och redo för dagens första träningspass, jag ska möta Natalie på gymmet och köra crossen sen ska vi åka in en snabbis till stan och shoppa upp de sista pengarna på mitt H&M presentkort.

Fick en rolig fråga av en läsare:

"Vad händer nu då när du har pluggat klart? =)"

Jag jobbar ju somsagt på gymmet, så jag kommer att jobba där så mycket som möjligt eftersom att jag inte är heltidsanställd (finns ej så mycket tider som jag skulle vilja)

Jag trivs så himla bra på gymmet och skulle verkligen inte vilja byta bort det, inte som jag känner just nu. Men ett extra jobb kommer jag att behöva, iaf efter sommaren eftersom att min älskade pojkvän låter mig bo gratis hos honom sommaren ut och sedan ska jag betala hyra mm + att vi åker till thailand i vinter som jag måste spara fickpengar till.

Jag har ett annat jobb på G men jag berättar mer om det sen när jag har börjat med det, har inte kommit igång än eftersom att jag pratade med en tjej i tisdags om detta. Men det ser ganska ljust ut för mig för tillfället!

Just nu jobbar jag iallafall på gymmet så mycket som möjligt och har lite halft sommarlov :)
Denna vecka har varit ledig, ja jobbar imorgon och nästa vecka från onsdag till söndag.


Städning

Idag gick jag upp hyffsat tidigt, klockan tio var jag på gymmet.
Jag skulle ha tränat rumpa men mina knän var inte i form så det fick bli 20 minuters träning. Sen gick jag raka vägen hem till syster Natalie för att se hennes nya lägenhet, tog en fika, mamma och syrran kom över också. Sen tog jag med mig lillsyrran på ett träningspass på crossen en halvtimme. Nu är jag äntligen hemma och ska sätta igång att städa, byta sänglakan, skura mm. Jag får panik när det är stökigt, allt dam ska bort!

När jag är klar med det blir det en skön dusch!


Spinning och core

Tänkte passa på att svara på två frågor jag fått innan jag beger mig till gymmet.

1. "Vad kostade din p-stav:)? du är över 18 år va?:)
kram"


Svar: Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg men om jag minns rätt så var den inte alls dyr, om den fungerar på dig så håller den i tre år så det är ju bra. Mina nya p piller kostar ca 800 per år men det är det värt om dem fungerar, så mycket som jag testat nu!

Ja jag fyllde 19 i maj :) tack för frågan!


2." Var ni bara så några som åkte flak?"


Svar: Ja det var vi som åkte. Nu vet jag inte vem som frågar men det blev tjaffs i klassen 2 månader innan studenten så vi splittrades och jag valde att åka med mina nära och kära utanför skolan vilket blev hur lyckat och roligt somhelst! Saken är den att jag känner många äldre och de flesta var tvunga att jobba eftersom det var på en fredag, man kan ju inte ta ledigt hur som helst.

Men som jag har sagt förut, det är ju inte antalet som gör de roliga utan personerna och jag är så tacksam för att alla dessa underbara vänner åkte med! :)

Nu blir det spinning och core



Studenten del 2

Idag gick jag upp klockan nio för att sedan gå en långpromenad med Natalie, vi gick en och en halv timme runt nyfors och alby och hela Tyresö, nästan! ...

Klockan ett blev det ett träningspass på gymmet, jag stod på crossen 30 min sen blev det rygg och axlar. Ikväll är det spinning och core som gäller ;)
Nu kommer resten av bilderna :)
Utspring och flak

























































Dumma spruta

Ursch, hade ingen kraft alls på BT passet, känner mig yr, svag och konstig pga bedövningssprutan som jag fick. Nu ska jag slappa i soffan, snart börjar top model :)

Fler bilder från studenten kommer sen, ja lovar!
Ja och Daniel från klassen


Nytt preventivmedel

Hallå! Idag var jag på ungdomsmottagningen, var tvungen att ta ut p-staven som jag endast haft i 4 månader pga. att den inte fungerade på mig, så som alla andra preventivmedel jag testat!

Det var så obehagligt...trodde jag skulle få bedövningssalva som sist när jag satte in staven men jag fick en spruta istället och hela tanken på att hon skulle skära upp och dra ut staven var så otäck! Nu var det några timmar sen jag tog ut den och bedövnigen börjar släppa, får se om jag kan träna ikväll.

Efteråt gick jag och Natalie till apoteket och hämtade ut mina nya p- piller som nu är yasmin. Är det någon som testat dessa, är dem bra??? Vad jag läst på internet så är det mera positivt än negativt. Problemet jag haft med de andra preventivmedlerna är att jag haft mens hela tiden. Detta är fjärde pillret jag testar och jag blir galen om dte inte fungerar!

Efter det gick jag till kemtvätten och lämnade in balklänningen som jag fick låna av syster sen gick vi till H&M, jag shoppade upp lite av presentkoret som jag fick på studenten.

Köpte en sjukt snygg dress, som var snyggare på än vad jag trodde att den skulle vara. Köpte också en strandväska för bara 99 kr och ett passande armband till dressen.

Denna blir perfekt till heldagen på grönan på lördag med hela gänget :)

Snygg detalj vid halsen

Den är ju såklart snyggare på med lite accesoarer, en jeansjacka och ett par snygga skor.



Minne för livet

Ja, vad finns det att säga.. Underbar dag, bästa flaket, bästa personerna! <3

Bilder del 1



























































Del 2 kommer snarast

För jag ska ta studenten

Idag, det är IDAG det händer, dagen man väntat på så länge..
Klockan är 20 i 7 och jag är klar för att åka iväg på champangefrukost :)

Efter klockan 14.00 är jag fri!<3

23 timmar kvar


Det var en riktigt lyckad kväll igår!

23 timmar kvar, sen är jag fri!


Bal på slottet

Idag har det inte varit någon skola, vi har bal halv sju ikväll, på slottet. Jag har duchat och målat manikyr på naglarna. Ska börja smikna mig lite och sådär om någon timme.

Linda i klassen kommer till mig innan och dricker lite så att man blir lite varm och glad :)
Sen kommer Nino, Chrilles kompis och hämtar upp oss och David.

Om två dagar, då smäller det! Kan inte fatta!!

RSS 2.0