Snart ere fest

Kvällens outfit! :)
och höööga klackar!


Flex party tonight

Yes ikväll är det party, vi kommer bli typ 600 pers från alla flex gym som finns.

Plåtningen igår gick väldigt snabbt och smidigt och det var kul! :)
Ni vet när man köper locktänger och sånt? Då ligger de alltid i en kartong och på kartongen är det alltid en glad tjej och jag ska vara den glada tjejen på kartongen, kul va? :D så himla kul!

Nu ska jag snart till gymmet, sista spinningpasset innan semestern. <3
Kanske lägger upp outfit ikväll, PUSS!

PARTY MED EMMA IKVÄLL, WOHOO! :)


PLÅTNING

Uppe med tuppen! Om en timme ska jag åka iväg på min första riktiga plåtning. det är inte via min argentur utan via Chrilles kompis. Jag vet inte om jag får säga något om det men jag kan berätta sen när jag fått bilderna och så.

Vi beräknas vara klara vid halv tolv då ska ja in till stan och träffa syster Linda en sista gång inann jag åker iväg, jag ska köpa löshår och så ska vi ta en fika, en riktig fika men brownie och mjukglass. Det är jag värd för jag har gått ner hela TRE kilo på tio dagar tack vare riktigt nyttig mat och stenhård träning :D
Inte ens en liten kaka har jag ätit!

Men var inte oroliga jag lär gå upp de tre kilona på tre veckors semester ;)
Efter stan börjar jag jobba, klockan två, lite stressig dag men riktigt rolig får man hoppas :D

Löpare

Nej, nu är det dags för ett litet inlägg, tycker ni inte?
De senaste veckorna har träning och jobb legat som prio ett i mitt liv. Förra måndagen sprang jag en mil för första gången i mitt liv och sprang det dessutom på mindre än en timme 56,53 minuter vilket jag anser är riktigt bra för att inte vara en löpare men nu är det ändring på det, löpare ska jag bli och en bra sådan!


Idag, en vecka senare sprang jag en mil igen och gjorde det på 53,36 minuter. Jag är så stolt.
Om ni undrar varför jag tränar så hårt så är det för att det är till Thailand jag ska om ynka sju dagar, det ska bli så härligt. Vi är sex som åker, tre kärlekspar, perfekt helt enkelt!

På fredag ska jag träffa min fina syster i stan en sista gång innan jag drar iväg. Ska köpa löshår, trotts att mitt hår som jag klippte av för två - tre månader sen redan växt ut typ 6 cm (sjukt) så kan det vara kul att ha lite extra hår ibland när man ska vara lite fin.

På lördag ska vi ha fest för alla Flex gym som finns, en klubbfest helt enkelt, kommer vara mycket folk och det kommer bli världens fest, iallafall för mig och Chrille. Ett perfekt avslut innan vi drar iväg på tre veckors härlig semester.

På söndag ska jag och Chrille hem till mamma och äta en god middag, kommer sitta perfekt när man är lite bakis.

Jo föressten, jag finns nu med på argenturens hemsida och jag fick ett samtal från dem i fredags och hon sa att jag hade en spännande look och var intresserad av mitt utseende så hon ville att vi skulle ta en proffisionell fotogarfering och se hur jag rör mig på en catwalk osv. någon gång i januari, efter jul och allt. ÖVERLYCKLIG!

Ha det bra sålänge, förhoppningsvis slänger jag in ett inlägg i helgen!




RSS 2.0