Dagens träning

Morgon : 1 timme coss, 30 min gående på bandet
Dag : 35 min rumpa, 15 min cykel, 10 min gående på bandet

2 timmar och 30 minuters träning, de ni ;)


Godmorgon

Idag är man ledig. Men jag sover inte ut för det för jag måste upp och träna och jag vaknade faktiskt strax innan åtta av mig själv. Ska bara äta frukost sen blir det nog 90 min förbränning.

Jag mår bättre idag, jag tränade nog bara lite för hårt ;)


Hårt som satan

Hallå! :)
Träningen går superbra!
Igår blev det 1 timme corsstrainer, en kvart mage och korsrygg och en halvtimme på bandet.
Imorse körde jag crosstrainern i en timme, hårt som satan kan jag säga och kvällspasset blev step en timme sen sprang jag 5 min och gick 5 sen började jag må illa fast jag inte alls kände mig trött. Det är det som är så konstigt, kroppen orkar så mycket mer men när man börjar må illa så kan man inte träna mer så jag gick hem och duscha och la mig i sängen :)

Nu är det bara ca 4 dagar kvar till Gotland och då jävlar köör vi!

Fick en kommentar om att jag ska noppa mina ögonbryn. Jag är HELT medveten om att dem är tjocka men jag vill ha dem så, kanske inte du men jag är inte DU!

puss hej!


Hårdträning

Jag har haft det så mysigt. Var med pappa och familjen hela tisdagen och onsdagen, vi var i hagaparken i fjärilshuset och igår var vi på standen hela dagen. Det är inte ofta jag är med min pappa så det är verkligen uppskattat när jag verkligen är med honom :)

Nu är det bara åtta dagar kvar tills jag åker till Gotland och partar gärnet över helgen. Så nu är det hårdträning som gäller för jag ska vara tajtare än någonsin! :) Imorse blev det 90 min förbränning nu ska jag ladda på med mat sen träna igen, ikväll blir det jobb!


Im back

Hej alla!
Vill bara att ni ska veta att jag är hemma i stockholm igen, vi kom hem i lördags och vi har haft det heeelt underbart! Vi har varit på liseberg, åkt ut på en ö med båten, badat, shoppat, cyklat, ätit god mat mm..

Igår låg jag på stranden hela dagen med Linnea sen blev det träning på kvällen :)
Får se om det blir bad idag igen om syrran har lust att åka buss till badet.

Jag har inte så stor blogglust när det är så fint väder men jag ville att ni skulle veta att jag är tillbaka iallafall.

Öland

Nu är vi på Öland med micke och sara, imorgon åker vi vidare till Göteborg där vi stannar några dagar :)
Underbart väder ooch snart ska vi äta middag, är vrålhungrig!

puss!


lyckad kväll

Lyckad kväll igår! Vid fem åkte jag hem till Natalie och åt tacos och förade till klockan tio. Vi var inne på AMBA strax innan tolv där vi mötte upp Emma och hennes vänner. De flesta drog vid två men jag och emma stannade kvar och dansade som allsdrig förr, riktigt roligt!

Imorgon åker jag och C till Mickes och Saras landställe på Öland där vi stannar en natt och på tisdag morgon åker vi vidare tll hans föräldrars landställe i Göteborg där vi stannar i ca 6 dagar :)

Inte den bästa bilden precis, hehe... Man är inte den vackraste efter några timmars dansande, men det är ändå vi som har haft roligast!!


Vrålhungrig

Hej! Nu ska jag sticka till bussen, ska hem till Natalie och äta tacos är vrålhungrig, har bara ätit frulle idag..
Sen blir det utgång, har ingen kamera tyvärr, får se om det blir några bilder.

Puss på er!

Jobb och utgång

Idag är det tyvärr jobb men bara från 10 - 14 :)

Ikväll blir det utgång, mer om de sen när det är bestämda planer, woho!


Vad tyckte ni om kajal under ögat? snyggt eller?



Makeup

Nu är det dags för jobbet, idag kör jag på sminkat!

..Det är ju ändå fredag ;)

Älskar shortsen!


Godmorgon

Vaknade för ett tag sen. Jag tror jag ska äta frukost nu om jag ska gå och träna vid tio. Börjar jobba klockan två och slutar nio så det blir en ganska lång dag idag, men timmarna brukar gå fort :)

Jag vet inte vad jag ska träna idag, kanske rumpa igen för igår körde jag inte så hårt. Jag och Chrille har nämligen gjort en deal, om jag lyckas träna bort mina celuliter på rumpan (som syns när jag spänner rumpan) innan vi ska till thailand, vilket är i november så får jag 2000 kr rakt i handen. Så jag har tränat rumpa som fan nu och dem försvinner faktiskt skitfort om man tränar hårt! Ca 3 rumppass i veckan, sen måste man såklart träna stenhårt annars också som jag gör, massa kondition mm.

Ja så vi får se hur det går! :) Fortsättning följer.... haha!


Look today

Smink: Solpuder och läppglans

Kläder: Shorts från gina, tröja från gina (klippt till magtröja själv)


Det får duga

Andra träningspasset blev en kvart på crossen och 20 min rumpa. Det får duga för idag :)
Det var ganska långtråkigt att ligga på balkongen helt själv idag men lite sol fick jag.

Klockan fyra börjar jag jobba..
Lite brun är man!

Jag har en finne över läppen :(

Men den går nog bort snart..

Nu ska jag steka kött till matlåda! :)


Träning

Godmorgon, eller goddag blir det för min del. Gick upp tidigt imorse för att gå till gymmert och hjälpa Chrille att städa. Sen satte jag mig på cykeln och cyklade en kvart.

Trodde att jag skulle åka och bada med Amanda idag igen men hon mår inge bra så jag får lägga mig och sola på balkongen istället. Men först ska jag till gymmet igen, för en kvarts cykling är väl inget riktigt träningspass?
Ha de bra i värmen!

Jag och Amanda 2008

Herregud, kolla mitt hååår!

Ja och här ser ni mitt pigment!

Fast här var jag beroende av solarie ett tag, ursch inge bra!


Godnatt

Nu är man hemma från jobbet, ska mysa ner mig i sängen och kolla på tv, C är och ser på fotboll men han kommer hem snart :)

Hittade gamla bilder från en utgång förra sommaren, vi såg ut att ha kul!


Längtar till lördag då blir det utgång med Emma <3

Natti!


strand och jobb

Hej på er! :)
Idag har jag vart några timmar på stranden med Amanda. Var tvungen att åka hem eftersom att jag börjar jobba nu klockan fem. Tränade ett hårt förbränningspass imorse och igår kväll ett ännu hårdare, sprang så att jag nästan kräktes efteråt, hi! Men nu mår jag bra, worktime till nio ikväll!

Hörs sen <3

Nästa måndag

Jag tog lite sovmorgon idag eftersom att jag ändå är ledig och har gått upp tidigt hela helgen. Sov till tio och klockan elva var jag på gymmet och körde 45 min förbränning. Sen gick jag hem och hämtade nyckeln till mamma och gick dit för att hämta mammas cykel som jag får låna nu när dem är på Gotland.

Cyklade hem, åt lite, städade och tvättade sen var det dags för gymmet igen. Det blev 40 min rumpa. Jag svettades som en gris och jag älskar att svettas, då känns det som att man tränat mycket hårdare. ;)

Jag ska snart hoppa in i en dusch och förhoppningsvis ska jag på en föreläsning idag om Aloe Vera produkterna som jag ska/ har börjat sälja lite.

Nästa måndag, åker jag och C till Göteborg, till hans föräldrars landställe i fem dagar. det kommer blir så mysigt. Jag som aldrig varit där!

Frågor från Johanna:
"Hej! Har precis kommit in på din blogg och undrar bara hur lång du är, modelljobbar du något? Det skulle passa dig bra ju isåfall! :)"

Hej Johanna, vad kul att du hittat hit! Jag är 179 cm, jobbar inte som modell än men förhoppningsvis snart. Har alltid drömt om det, men jag har faktiskt gått en visning på Berns förut så jag hoppas att jag har potential. Måste bara ta tag i det och skicka in bilder till en argentur. Åh tack, det blev jag verkligen glad över att få höra! :)


30 grader

Idag har jag jobbat, var klar med städningen redan klockan två vid stängning. Det var så himla lungt på gymmet och så himla lättstädar. Alla är väl ute i solen när det är 30 garder antar jag.

Nu har jag legat ute på balkongen ca två timmar och fått lite mer färg. Det blir en lugn helg för jag jobbar imorgong också, börjar inte förens tre så jag och C kanske åker till stranden :)

Frågor från Hanna
"Hej! Jag har lite frågor om din pojkvän.
Vad heter C egentligen? Hur gammal är han? Jobbar ni på samma jobb eller tränar ni bara på samma gym? :)"


Han heter Christian, men de flesta säger Chrille, även jag. Anledningen till att jag skriver C är för att jag tycker det blir tjatigt här i bloggen att skriva Chrille hela tiden eller älsklingen osv, blir lättare så :)
Han är 30 år och ja, vi jobbar och gymmar på samma gym, han är delägare och personlig tränare på Flex och det var också där vi träffades.

Antar att du är en ganska ny läsare eftersom du inte viste detta, kul!
Trevlig helg!



Löning

Godmorgon!
Det skulle ha blivit bad idag men vädret är som igår molningt, det skulle spricka upp på eftermiddagen men det känns lite stressigt att åka till standen klockan två när ja börjar jobba klockan sex.

Det får blir imorn istället då vädret ska bli sjukt bra, 22 grader redan klockan nio på morgonen. Då åker vi tidigt för ja börjar jobba klockan tre imorn.

Nu har jag fått min lön men det blir inget shoppande för mig den här månaden, måste lägga undan till thailand nu. Det enda jag ska köpa är en almenacka som jag kan skriva upp mina jobbtider i och en klänning för 199 kr, lite shopping ändå, hi! :) Men de får verkligen vara det enda! Kanske åker till stan idag och köper det.

Sen vill jag bara påpeka en sak, ni som är buttra och griniga och skriver kommentarer som inte är lämpliga kan dra här ifrån. Gå inte in och läs min blogg om ni stör er på saker eller tar åt er av det jag säger, jag skriver precis vad jag vill i min blogg.

Ska snart träna och bränna lite fett sen får vi se om jag drar in till stan en snabbis själv, bara köper klänningen och åker tillbaka :) Den är från Gina som tyvärr inte finns i Tyresö...


Vi hörs senare <3


RSS 2.0