Natti

Det är måndag kväll och jag sitter och ugglar vid datan.
Har valt ut kläder till skolan, hade tråkigt och det känns som att jag har så dåligt med höstkläder så man måste planera lite annars står man där på morgonen nyvaken och inte hittar ett skit. Chrille kommer hem om en timme, städar säkert gymmet just nu.

Har inte så mycket mer att säga idag, är rätt trött och ska sova snart, natti!

En bild på min vältränade mage
tagen i sommras, självklart spänner jag magen.


Maskeraddräkter

YES! Denna lördagen har varit i full fart hela dagen. Först var jag och Nicole med på Chrilles spinningpass efter det gick vi hem och åt korv med bröd och räksallad, mmm, gott!

Sen tog alla en snabbdusch och fixade oss lite lätt för att ta bilen in till stan för att titta på maskeraddräkter. Chrille hittade sin dräkt som han skulle ha, skitsnygg! Jag beställde nyss en ny dräkt som jag ville ha förut men den var slutsåld, den är så himla snygg och jag blev så himla glad när Emma sa att hon hade hittat den på nätet. Hoppas den sitter bra på mig och TACK EMMA för att du hittade den <3

Efter stan åkte vi till Lidl och handlade lite mat sen hem och åt köttfärssås och spagetti. Nu sitter Chrille och Danne och tittar på fotboll, jag och Nicole håller på att fixa oss lite, vid sex ska vi åka hem till Tine och Thomas där det är fest.

Eftersom vi inte ska ut ikväll sätter jag på mig en rosa söt blus, svarta legging och höga skor, inte så sexigt klädd som jag brukar vara, men det blir säkert bra :)

Nu ska jag på med lite mer make up, fixa håret och sen på med kläderna.
Puss på er och ha en trevlig kväll!

Mupp

Hej på er !
Sitter i receptionen på Flex, slutar om två timmar då ska jag träna, sen blir det mys med syster och älskling.

Fick en liten rolig kommentar från någon anonym som jag såg nyss:

Anonym: Vilka jävla ögonbryn du har.. en hel skog :s

Svar: Ja det kanske jag har, det har jag just för att jag tycker det är snyggt, vackert och naturligt, inte så modernt med tunna strekade ögonbryn som det var för 10 år sedan.

Nu fick ni andra också svar på det för er som undrade :)

Ha en trevlig helg på er ! puss

Snart fredag

Jag är hemma hos mamma, väntar på min lillasyster som är på hanbollsträning, hon kommer nog när som helst. Mamma och alla åkte till Gotland imorse så i helgen ska Nicole bo hos mig och Chrille.

Idag var det första praodagen på gymmet, jag har hunnit gymma under dagen och är riktigt nöjd med passet, först körde jag förbränning 45 min sen sprang jag fram och tillbaka till Lidl för att köpa bananer till gymmet och tro mig jag sprang heeela vägen, riktigt stolt! Jag har bestämt mig för att jag ska börja springa skitmycket, det är både svettigt, härligt och väldigt bra om man vill ha slanka ben. Jag har iförsig redan det men man kan alltid få en förbättring. ;)

Jag har precis klippt av mina långa naglar, på ena handen var dem perfekta och alla lika långa men på den andra gick dem av hela tiden så nu får dem växa ut på nytt. Jag ska måla dem mörklila, det är nästan snyggare med mörkt nagellack när man har korta naglar.

I morgon slutar både jag och Chrille 3 på gymmet då ska vi hem med Nicole kanske hyra film och äta god mat.
På lördag fyller Tine år så då ska vi tre åka dit med Nino, vi alla ska vara nyktra men det kan ju vara kul ändå :) man kanske tar ett litet glas vin bara, har man en lillasyster att ta hand om så har man!

Nu ska jag fixa naglarna, puss

...

Igår efter skolan var jag och hämtade mina nyklackade skor, dem blev som nya !  Provade skorna med leggins, kappan och skärp i midjan, det blev verkligen jättefint!

Sen gick jag till centrum för att köpa presenter till Chrille, kan inte avslöja vad jag köpte än.
Efter det blev det träningspass en timme sen hem till mamma och sova.

Nu kom jag precis hem från gymmet, körde crosstraining i 20 min, sprang och gick på bandet 45 min och avslutade med cykling 10 min, känns riktigt bra nu, jag tror att chrille kommer hem från tennisen snart också.

Jag går ju sista året nu i gymnasiet som ni kanske vet, eftersom jag går handel ska vi praoa 2 gånger i veckan på samma praktikplats heeeela året och första dagen börjar imorgon. Jag valde att fråga gymmet om jag kunde praoa där eftersom jag känner mig hemma där och kan det mesta, så jag kan ju stå i receptionen och så om någon har mycket att göra.
Igår pratade jag med Micke ( Chefen) om det, han var lite tveksam först till att ta emot praktikelever, men jag fick det :D :D

Så nu kommer jag jobba tillsammmas med Chrille, min älskling varje vecka torsdag och fredag !


Jag har som sagt redan beställt en kostym till maskeradfestem och jag känner mig inte bekväm i den, det var meningen att Chrille och jag skulle vara som ett par men hans dräkt var för stor så han skickade tillbaka den och nu funderar han på att vara något annat.

Idag hittade Emma snyggaste dräkten som vi båda ville ha förut men den var slutsåld, nu ska hon beställa den.
Det kan inte jag göra för jag har slösat 500 kr på den andra dräkten och om jag ska köpa denna går det ytterligare 500 kr och jag är pank efter att jag köpt presenter till Chrille och så, fan! man vill ju ändå känna sig snygg och bekväm på sin killes födelsedag.

Tänk om man ändå var miljonär....

Hej på er

Kläderna!

Skoldagen var bra, gick hem till mamma och hämtade mina fina höstskor för att sedan lämna in dem på omklackning, ska hämta ut dem imorgon. Efter det gick jag och gymma, var lite trött men orkade 35 min förbränning och lite rumpträning.

När jag åt middag ringde Linnea och frågade om jag ville ses, sekunden efter såg jag att jag äntligen fått mitt paket från H&M så vi gick till centrum för att hämta ut det. Allt var precis som jag ville ha det! Halsduken var hur skön somhelst, mössan såg jag inte ut som en mupp i vilket jag brukar göra, och kappan var skitsnygg, bara lite stor i midjan men det är bara att köpa ett svart skärp till så blir det bra, ett skärp är ju ändå bara snyggt att ha som en accessoar.

Det känns så underbart skönt att ha höstkläderna klara, mössa, halsduk, kappa och skor! Kan det bli bättre?
Nu kan man köpa annat användbart för pengar man får senare ! Det är nästan så att man vill att det ska bli lite kallare nu så man kan använda det.

Nä nu ska jag nog ta det lungt resten av kvällen, det är ju en skoldag imorgon också.
Här får ni en bild också, känns så tråkigt med bara en massa text.


Fösta skoldagen

Jag är klar att gå till skolan, ringer upp Linda och frågar om vi verkligen har första lektionen klockan 08.15.

Linda: Nej, vi börjar 09.40, den andra lektionen.
Jag: ÅH, nej!

Typiskt mig, kunde ha gått upp nu när jag hade tänkt gå till skolan, surt, riktigt surt!
Var riktigt trött imorse.
Jag som tänkte ringa Linda igårkväll och fråga, varför gjorde jag inte det? Aja, sånt är livet.. Nu får jag sitta och glo på tv i en timme innan jag går till plugget.

Jag får se det från den ljusa sidan, bättre att vara för tidig än att försova sig.

Ångest, redan Söndag

Att ta det lungt igår sket sig helt, började med att jag drack tre öl, ÖL! Jag? haha, första ölen i mitt liv som jag tyckte om. Efter AIK matchen åkte Chrille till Husse och festade och jag mötte upp Linnéa för att dra på hemmafest hos Tina som fyllde 18. Såna fester brukar inte bli så jätteroliga men igår var det faktiskt kul, drack upp en vinare för mig själv och mår inte så bra idag men det är smällar man får ta.

Började jobba nu klockan två och slutar klockan åtta ikväll, det är sjukt lungt här idag.

Något som är säkert är iallafall att nästa helg blir nykter, lungt och fylld med träning. Mamma, Kennet, mormor och morfar och min storasyster åker till Gotland och ska fixa en massa saker så då ska lillasyster Nicole vara med mig och Chrille över helgen. Eftersom dem åker på en torsdag kan inte Nicole följa med för att skolan precis börjat, kanske inte är så smart att åka iväg direkt efter lovet. Men men, det blir jag inte lessen för, ska bli skönt att ta det lungt!

Får hoppas att jag mår bättre snart, dricker loka och äter lite godis :0)
Hej på er!

Den bjuder jag på!


Lördagsträning

Godmorgon!
Tänkte gå till gymmet och köra lite förbränning, jag har laddat upp med en toast med ost och skinka.
Igårkväll fick jag en hemsk magknip, magen var så hård och stor för att jag ätit onyttigt både i tordags och igår, godis och sånt. När man har varit strigt med kosten och tränat som en galning i en vecka så tar magen en rejäl smäll när man äter onyttigt, så det ska bli skönt med en träning nu.

Matchen börjar inte förens klockan fyra så vi åker vid två, Chrille ska åka iväg och spela tennis medan jag tränar.
Hoppas vädret blir bättre man vill väl ha hyffsat väder när man ser fotboll.

Nu måste jag gå till gymmet och svettas lite, härligt !


Hockeyturneringen fortsätter

Tredje bloggningen idag, beror nog på att jag inte har haft något att göra vid dessa tillfällen.

Vi har fortfarande hockeyturnering här hemma, jag har inte vunnit en enda match men varit sååå jäkla nära, det stör mig!
Linnea var här några timmar, vi pratade lite och så, det var trevligt. Hon drog för en timme sen.

Jag piffade upp mig lite förut, det är ju ändå fredag, men nu blev klockan så mycket och det är ändå bara svettiga män här, haha! så då åkte mjukisdressen på igen.

Jag satte faktiskt upp håret idag i en knut och hade lite lätt röda läppar, brukar inte känna mig så bekväm i uppsatt hår, men idag kändes det rätt. Vad tycker ni? mina vänner brukar säga att jag ser äldre ut bara för att jag alltid har utsläppt.


Helgen kan börja

Jag har lite tråkigt, har slutat jobbet så jag sitter hemma hos älsklingen själv.
Hällde upp lite vin och åt smörgåstårta IGEN, haha! men det är jag värd tycker jag, har ju tränat två riktigt svettiga pass om dagen den här veckan och uppnåt bra resultat, så nu sitter jag här framför datan med min rosa mysdress på mig och ett glas vin i handen, gott!

Chrille är fortfarande och spelar tennis, hoppas han kommer snart, miss my Schmoopie!
För er som undrar, ordet schmoopie är det jag och Chrille kallar varandra så det får ingen annan använda, bara vårat kärleksord!


Tillbaka till vardagen

Idag började skolan, eller man kan säga att den börjar på måndag. Vi var bara i skolan en halvtimme och fick vårt schema. Efter skolan gick Linda och jag hem till mamma, jag ville äta lite mera smörgåstårta som var över från igår.

Linda åkte hem efter det och jag gick till gymmet för att hälsa på Chrille,
blev ingen tränigen för mig idag, mamma och Natalie skulle till centrum och kolla lite och äta lunch så jag mötte upp dem. Nu sitter jag i receptionen på gymmet och ska jobba från 12.00 - 14.30, Chrille hade rätt mycket att göra så jag fick ställa upp.

Ikväll blir det firande för Nino som fyller 29 med lite tårta,(En av Chrilles bästa kompisar som är närmare hans ålder) dem andra grabbarna kommer också över sen för att vara med på hockeyturnering, det är ett tv spel som är rätt kul, Linnea ville träffa mig också så får se om hon kommer över. Mer än så händer inte idag, kanske dricker lite vin, vi får se, men inget krök.

Imorgon ska jag gå min första fotbollsmatch, AIK mot Kalmar tror jag att det är. Det är jag, Chrille, Micke (våran chef) och hans tjej Sara som åker. Chrille ska ut på kvällen sen efter matchen med kända hockeyspelaren Christian Huselius som han har personlig träning med men jag tror inte jag ska ut. Jobbar på söndag, fast det är iförsig klockan 2 jag börjar, aja vi får se, om Emma har något kul för sig kanske man hänkar på.



Imorse var min älskling så söt
Han hade köpt två supergoda bananer som var lite gröna på skalet precis som jag vill ha dem och så hade han virat in lite nötter i en servett och skrivit "till skolan". Är han inte för söt?
Jag åt upp bananerna innan skolan för jag hade inte hunnit äta frukost och jag viste att dagen inte skulle bli lång, nötterna var jag inte sugen på :) Tack för det Schmoopie, du e bästa!

H&M beställningen

Här är ytterkläderna jag beställde inför hösten :)



En söt liten mössa, såg den i min H&M tidning som jag har hemma (på en modell) och den var riktigt söt på, när man ser den såhär kan den se lite tantig ut men jag som inte passar i mössa så bra kanske kan passa i den här.

En skön halsduk och den underbara kappan! Hoppas verkligen den sitter snyggt, jag tog storlek 36, jag tror det kommer sitta bra på kroppen men hoppas inte den är för kort i ärmarna, jag är så lång och har långa armar.

Imorgon är det sista dagen på sommarlovet, jag ska hem till mamma och äta smörgåstårta, MUMS! Min favorit, mamma är verkligen bäst på att göra det, hon fyller faktiskt år imorgon. :)

Kräftskivan



Jag, mamma och mormor


















Blue moon bar

Sista veckan på sommarlovet nu, känns faktiskt inte så farligt, det har ändå inte varit så bra väder den här sommaren och dessutom är hösten är mysig. Jag skickade faktiskt efter en ny kappa från H&M igår, jag har aldrig varit ute i så god tid med en jacka, så nu längtar man nästan lite till lite kyligare så att man kan använda den sen.

Jag tänkte lägga in lite bilder från helgen 8/8-09, har inte hunnit lägga in dem än, först var det förfest med Emma och massa andra tjejer hemma hos Emelie och sen drog vi ut till Blue moon bar och mötte grabbarna och min älskling. Jag måste bara säga att det var den roligaste helgen på hela sommaren, alla var fulla och glada och vi dansade hela kvällen.

Jag och Chrille hämtade ut vårat paket med våra maskeradkläder idag, men jag säger inte vad vi ska vara än, det ska bli extra roligt att se bilderna från kryssningen sen den 12 September, jag längtar verkligen, det kommer bli årets fest!

I helgen som var hade vi kräftskiva på gymmet, jag drack mig full och det kändes helt onödigt alla drog ut vid 11 redan, då jag kände att festen egenligen började. Jag och Chrille drog hem och sov, ingen av oss hade råd eller lust att gå ut. Kunde lika gärna ha varit nykter men men, man kan inte alltid få som man vill, har lite bilder från det också sen.









































Ni kanske förstår att det var en spårad och riktigt rolig kväll, ändå har jag inte lagt upp de allra värsta bilderna, dem skäms jag för, haha!


RSS 2.0