Valborg

Godmorgon!
Imorgon är det första maj och det betyder att det bara är 24 dagar kvar till min 18:års dag, det betyder också att vi närmar oss sommarlovet. Idag har jag inte bestämt något speciellt, jag ville festa först men jag och Chrille ska på en fest på fredag så jag ska kanske passa på att träffa pappa, lillebror och Monika istället, jag träffar inte pappa så ofta så det skulle vara mysigt att titta på brasan, köpa lite lotter och sånt.

Men jag har inte bestämt det än, pappa skulle höra av sig idag. Annars blir jag hemma med Chrille och hans kompisar och spelar poker och äter god mat.

Jag slutar klockan 14:00 idag, då ska jag hem till mamma lite snabbt sen ska jag till gymmet för att bara stå en timme i receptionen, Chrille ville ha lite hjälp medan han har PT. Det är ju skönt att bara stå en timme och få betalt för det också.
Jag behöver alla pengar jag kan få till sommarens nöjen och shopping.

Nu ska jag jobba med ett arbete som måste lämnas in i slutet av maj månad.

Inköp av smycken

Hallå!
Jag sitter i skolan, ska åka in till stan idag igen faktiskt men inte för att shoppa den här gången. Vi ska nämligen stå i Farsta och sälja våra smycken på lördag så jag och Sophie ska åka till en affär som vi handlat i förut och köpa lite småsaker som fattas.

Jag har ingen större lust, men vi måste för imorgon efter skolan ska vi sitta hemma hos mig och Chrille och göra smyckena och på torsdag är det ju valborg så då har man inte någon större lust att jobba men skolarbeten.

När vi är klara ska jag hem och få i mig någonting att äta och sen träna, jag tror att det blir spinningpasset en timme idag, om jag blir taggad, det är så jobbigt när man verkligen inte har någon lust.

Shopping

Hej allesammans! :)
Jag är på bra humör, har nämligen varit i stan hela dagen och shoppat en massa.
Jag är supernöjd med allt jag köpt, jag hade gärna velat ha en jeansjacka också men den som jag ville ha var slut.
Jag tröstade mig med tre par skor istället.

Träning idag
BT pass (styrketräning) 1 tim
Förbränning 15 min

SHOPPINGEN
En t-shirt och en kjol
Från Gina tricot
99 kr/st



En sjukt snygg och cool dress som man kan ha både på stranden och till fest.
Från Gina 199 kr



Söta trosor som man kan mysa i hemma
Från H&M 29:50 (REA)



Lite sexigare trosor
Från H&M 29:50 kr/st (REA)



SKO SHOPPING
Gladiator skor
Från H&M 198 kr



Gladiator liknande skor
Från skopunkten 349 kr



Om man köpte två par fick man det billigaste för halva priset
Vita skor med blommönster på
Från skopunkten 99 kr istället för 199.




Nu har jag sommarskor färdigköpt iallafall!

HELGEN
Jag i fredags när vi skulle på middag hos Micke



Jag och Emma i lördags
...och Danne i bakrunden som försökte förstöra bilden






GOD NATT
!

Stan

Godmorgon!
Har inte pallat blogga. Idag efter skolan ska jag och Linda åka in till stan och shoppa lite. Sen ska jag till gymmet.
Jag visar lite bilder från helgen senare och vad jag köpte sen.

Ha en bra dag.

Härliga solen

Står i receptionen på Flex och gör inte så mycket, det är typ 4 personer på gymmet i taget eftersom det är så himla otroligt skönt väder idag. Jag försöker få tiden att gå så fort som möjligt, damsuga lite, förbereda skurvattnet och plocka med lite annat så att det är rent och fräsch sen. Känns lite surt att sitta inne på ett gym hela dagen när det är så fint väder som det är.

Jag jobbar som sagt till klockan fem, Emma slutar på Gallerix klockan fyra så hon skulle försöka skynda sig hit för att hjälpa mig lite, jag måste ha hjälp med hur man avslutar dagskassan, har bara varit med en gång när Chrille räknade den och det är inte så lätt att lära sig första gången.

När Emma kommer hit och vi är klara för stängning av gymmet ska vi fixa till oss lite och sen dra direkt till min älskling där det kommer vara lite folk och förhoppningsvis festa lite, det blir nog inte värsta röjfesten men lite krök iallafall.

Jag undrar hur Chrille mår, vi var ju hos Micke igår och där var det fest, jag åkte hem tidigare eftersom jag var tvungen att gå upp tidigt imorse. Han kom hem klockan tre på natten och var stupfull. Han var fortfarande full klockan nio på morgonen men han sa att han skulle på drickat igen och bara köra på, haha han kommer verkligen inte må bra sen.

Nu måste jag jobba vidare och ta hand om de få kunderna som kommer, Sen jävlar blir det fest!

Flex Sports Club

Hej alla glada !
Sitter på jobbet, slutar om 20 min och då blir det raka vägen hem till älsklingen, duscha, fräscha till sminket och byta till klänning och klackskor för att genast åka till Micke som fyller år.

Jag får nog ta det rätt lungt ikväll med tanke på att jag jobbar imorgon från 10-17, får hoppas på fest imorgon istället, jag är sjukt taggad på att festa i helgen.

Ha en bra helg för det ska jag ha!

Rumpträning

Sitter i skolan, är hungrig för att jag inte åt någon frukost imorse men jag har snart lunch så det är ingen fara.
Igår blev det massa förbränningsträning, det blev tyvärr ingen rumpträning igår heller, kände mig inte riktigt pigg för det. Jag och Emma pratade igår så vi kanske ska träna rumpa tillsammans, annars tränar jag själv för jag vill verkligen träna upp min rumpa mera.

Igår blev jag riktigt irriterad, Chrille fick ett sms igår om han kunde vara vakt på en 18-årings fest på lördagen, då vi har bestämt att ha en liten grillfest hemma hos oss. Han frågade om det var okej men jag tyckte inte det eftersom han hade lovat att vi skulle festa+att tjejen som undrade är från gymmet som han inte ens känner som vän, utan bara från gymmet?...Jag tycker det är konstigt.

aja, det ser ut som att vi ska ha grillfesten nu iallafall så nu är jag glad.

Jag kommer nog inte hinna blogga mer idag, vi hörs imorgon efter skolan och efter att jag har jobbat vid fem.

Reklamfilm

Hej på er!
Har UF nu i skolan och Chic Stockholm (mitt företag) har precis spelat in reklamfilmen som ska vara klar på fredag.
Det är mestadels jag som är med i filmen vilket inte kommer vara så kul när vi ska spela upp den för alla i Tyresö Gymnasium som haft ett UF-företag detta år. Men det känns riktigt skönt att den är inspelad och klar.

Igår tränade jag bara i 20 min, jag kände mig seg och då ska man inte pressa sig själv till att träna.

Men idag är jag sjukt taggad, jag kommer att träna:
Förbränning 30 min
Hårt rumppass i 60 min
spinning 30 min

På onsdagar tränar jag med Chrille så då blir det som att jag får personlig träning, det behövs lite hjälp att bli pressad ibland, speciellt när man ska träna rumpan hårt.

Bra träning Emma!

Kom precis hem från gymmet, det känns riktigt bra.
Mötte upp Emma och vi körde riktigt hård förbränning.

Dagens träning:
30 min cross
15 min gåband

sen skulle vi gå en liten promenad ute men vi kom inte längre än till Chrilles lägenhet tills vi gick tillbaka till gymmet eftersom det var så kallt ute. Så när vi kom tillbaka till gymmet blev det...
15 min cross
15 min gåband


Det blev alltså en timme och en kvarts förbränningsträning.

Jag har en väldigt rolig helg att se fram emot, jag och Emma pratade om att det skulle vara trevligt med en liten grillfest, vi pratade med Chrille och han kanske går med på det. Visst är det härligt med tidig kvällsfylla? Grilla lite korv och kött, supa och ha det trevligt och umgås.

Fredag:
Jobb 14:00-17:00 På kvällen, middag med Chrilles chef Micke och hans tjej Sara.
Lördag: Jobb 10:00-17:00 Sen blir det grillfest (om Chrille går med på det).
Söndag: Vara bakis och ta det lungt

Riktigt skönt att jag får jobba faktiskt, då drar man in några extra hundringar till nästa månad.

Hej hej

Sitter i skolan, slutar om lite minde än 2 timmar. Efter skolan ska jag till ungdomsmottagningen lite snabbt, dem där satans p-pillrerna strular hela tiden, så jag måste fråga om jag ska byta nu till sommaren eftersom jag snart ätit dessa i ett år och jag får oregelbunden mens.
Ursäkta att jag är så öppen men det är ju sånt vi tjejer har, varför ska alla tjejer ha så mycket problem?
Vi måste vara gravida, äta p-piller för att inte bli gravida, ha mens osv... får hoppas att det löser sig iallafall.

Efter det ska jag hem och äta och sen dra till gymmet för att köra förbränning i 2 timmar, har jag bestämt mig för.
Det blir ingen styrketräning idag inte, jag vill inte bli för muskulös.

Vi hörs kanske senare, tror jag lägger mig hyffsat tidigt idag, det var inte kul att gå upp imorse!

En vanlig söndag

Det är söndag och jag har inte gjort mer än att städa udan från igårkväll, äta frukost och kollat reprisen på robbinson.
Igår var vi hos Christians föräldrar eftersom hans mamma fyllde år. Det var trevligt och väldigt gott med mat och tårta.

Nu sitter alla grabbar här och tittar på fotboll. Jag och Chrille ska åka och handla mat sen, kylen är ju nästan tom igen!
Jag tror jag ska höra av mig till Amanda idag och kolla vad hon har för sig. Men det kommer nog inte hända så mycket idag, det är ju trotts allt söndag vilket betyder ännu en ny vecka i skolan imorgon.


Sängdags

Godkväll!
Tredje inlägget idag, klockan är 10 över 11 och jag känner mig ganska pigg för att ha varit uppe sedan halv åtta imorse.
Det har varit en väldigt lång dag. Chrille kom hem vid 5 och sen gick vi till gymmet och tränade i två timmar sen hem och åt middag. Grabbarna Nino och Adde som vi tränade med kom över, jag fick pengar för att gå upp till godissvampen och köpa godis till alla och nu spelar dem poker. Jag hade tråkigt så jag tog nyss lite mera bilder.

Jag tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag gick och la mig, kände mig lite rastlös.
Sussa sött så hörs vi imorgon




Helgen har precis börjat

Jag kom precis hem till älsklingen, var hemma hos mamma en snabbis efter skolan och hämtade lite nya finare kläder. Christians mamma fyllde år igår så vi ska hem till hans föräldrar för att fira imrogon, då får jag träffa nästan hela hans släkt. Sen drog jag vidare till nordea banken i tyresö centrum för att hämta ut mitt legitimation som äntligen var klart. Jag blir 18 om en månad och en vecka ungefär, man måste ju ha legitimation om man ska komma in på krogen.

Nog om det, jag skulle visa en bättre bild på hur mitt hår ser ut nu.

Det finns en liten mörk slinga i underhåret, det beror på att jag slingat med slingmössa, då kommer man inte åt på underhåret men jag tycker att det gör så att det ser mer äkta ut.



Den söta gula tröjan är en av de 50 tröjorna jag fick av min syster.
Jag är så sjukt festsugen nu, får hoppas på fest imorgon efter att ha varit hos Christians föräldrar och partat lite.

Ha en trevlig fredagkväll!

Håret

Titta vad otroligt långt hår jag hade i december 2007


I maj 2008


Påväg att bli brunhårig, någon gång i vintras



Brunghårig julen 2008



Jag trivdes i det bruna håret ett tag



Sen saknade jag mitt blonda hår och gjorde slingor för första gången



Såhär blev det andra gången jag slingade det



Ni har ju sett bilder på mitt nya blonda hår men jag sätter in en ny senare idag
Vad tycker ni är finast på mig ?

Vad ni än såger kommer jag att vara blond nu ;)

Promenad

Kom precis hem från en långpromenad med Emma. Vi har varit ute och gått i en och en halv timme, det känns i både ben, rumpa och armar. Vi hade väldigt mycket att prata om så det kändes inte ens att vi gick långt. Men det var väldigt trevligt iallafall.

Nu ska jag slappa framför tv:n och äta middag om en timme och sen blir det spinning 19:30.

Snart helg igen

Det är snart fredag och jag börjar känna mig lite festsugen, har varken druckit eller festat på riktigt länge. Ser verkligen fram emot min tjejmiddag i slutet av maj. Jag ska nog göra fina inbjudningskort i helgen.

Idag blir det somvanligt träning efter skolan, det blir nog bara förbärnning och ingen styrketräning, jag har ganska mycket träningsverk i tygg och axlar.

Det kanske inte alltid är så roligt läsa min blogg, jag ska bli lite bättre på att lägga upp lite nya bilder och sånt från helgerna, det blir lite roligare att läsa om man har bilder att titta på.

Nu ska jag återgå till lektionsarbete.

Träning

Hej alla glada !
Kom hem från gymmet för ett tag sen för att äta lite för jag ska nämligen strax tillbaka dit och träna tillsammans med min älskling. Det blir magträning för mig eftersom det inte blev core i måndags, Chrille ska träna rygg som jag tränade igår och sen blir det spinning en halvtimme. Det blir ingen baksida lår idag eftersom Chrille ville träna ryggen så det var därför jag var där innan och tränade lite baksida lår.

Idag efter skolan åkte jag med mitt UF företag till Farsta centrum för att prata med deras chef om vi får ha ett säljtillfälle där och det fick vi, så nu är det bara att producera massa smycken och hoppas att vi får dem sålda.
Syster, jag håller på med dina armband som du ville köpa, så du vet!

Det händer inte så mycket mer ikväll än att jag ska sova tillsammans med min underbara pojkvän.
så ha det bra nu så hörs vi.

Slut på det roliga

Sitter i skolan nu igen. Det känns tråkigt att lovet är slut, men ju mer vi går i skolan desto närmare kommer sommarlovet.
Jag har nog aldrig varit så trött på skolan, har alltid gjort läxor harft bra närvaro osv. det är nog just därför jag är trött.

Men jag ska kämpa mig fram det sista året, studenten närmar sig och åren går ändå så fort. Jag antar att man ska vara glad så länge man går i skolan och får lov som man inte får när man är vuxen och ska ut i arbetslivet.

Slutar halv fem idag, känns surt att gå så länge första dagen efter lovet.
Efter skolan ska jag träna och sen hem till mamma.
Det blir förbränningsträning, antingen tränar jag själv eller så är jag med på spinningen en timme.

Det är ungefär en månad kvar tills jag blir arton, det blir ingen stor lokalfest, tyvärr. Men jag tänkte ha en tjejmiddag för de närmaste tjejkompisarna och syskonen och sen kanske gå ut på krogen här i Tyresö efteråt med dem som är över arton. Synd att ens kompisar inte har fyllt det än.
Pappa kunde fixa dricka och massa mat så det kommer nog bli lyckat.

Nu är jag så hungrig så jag dör, har lunch om 40 min ungefär.
Vi hörs!


Trött

Jag har inte alls någon blogglust idag, men jag lägger in en bild på hur jag såg ut i lördags när jag var på middag hos mamma.



Hade på mig mina höga skor för första gången, fy vad svåra dem var att gå i :/

GLAD PÅSK

Godmorgon, jag vaknade precis.
Igår gjorde jag saker hela dagen så jag hann aldrig blogga.

Jag var på gymmet två gånger, en gång klockan 8 på morgonen och en gång klockan 11. Direkt efter det kom Amanda och vi åkte iväg med hennes moppe hem till henne för att hämta lite pengar och filmer. Sen åkte vi till donken och köpte en varsin glass och sen hem till Chrille för att se på Step Up 2 och The Hottie and The Nottie. Step up 2 var hur bra som helst som alla andra har sagt hela tiden, jag har nämligen inte sett dem filmerna förut. Den andra filmen var med Paris Hilton och hennes filmer brukar inte vara så jättebra men det här funkade faktiskt. När vi sett klart filmerna började jag att fixa mig och Amanda åkte hem eftersom vi skulle äta påskmiddag hos Chrilles föräldrar.

Jag ska snart äta frukost och sen gå till gymmet. Det ser ut att bli varmt idag så då kanske jag kan ligga och sola lite på balkongen igen. Mellan ett och två ska jag jobba på gymmet för att Chrille har en PT kund. Sen är det lungt fram tioll klockan 6 när vi ska till min mamma och äta jättegod påskmiddag och leta påskägg.

GLAD PÅSK!

Träning med mammsen

Hoppas ni har en trevlig dag framför er.
Jag har vart på gymmet med mamma, vi tränade lite förbränning och sen duschade vi och bastade på gymmet, det var jätteskönt. Jag träffar inte mamma så ofta eftersom jag nästan aldrig är hemma så det var trevligt.

Just nu håller jag på att laga mat till mig och Chrille, han är på jobbet så jag ska gå upp med mat dit och äta tillsammans med honom. Klockan 4 ska vi spela badminton. Chrille spelar tydligen med någon kille från gymmet som har en tjej som är norska så hon och jag ska spela mot varandra, det blir kul.

Ikväll ska vi ha pokerkväll här hemma, Chrille brukar ha det på tordagar när jag sover hemma
, inte för att han inte vill att jag ska vara med men man kan ju förstå att han vill ha en grabbkväll ibland men idag skulle vi bli några stycken och Sörens tjej kanske kommer vara här också.

Nu ska jag fortsätta med maten och pallra mig upp till gymmet igen.


Namnsdag

Imorse kom min älskling in med frukost på sängen till mig och sa:
"grattis på namnsdagen älskling" ..
och jag svarade: "Va, har jag namnsdag?"  För jag visste inte ens om det, han är så himla underbar.
Jag tror jag har hittat väldens bästa pojkvän. Love you babe <3

Klockan 11 gick jag till gymmet och tränade förbränning i en halvtimme bara sen duschade jag där och så eftersom jag skulle jobba från 12-14. När jag kom hem hade jag inte ätit sedan frukosten så jag åt lite och nu har jag skurat golvet, jag städade igår men hann aldrig skura eftersom jag var med Amanada.

Igårkväll jobbade jag också på gymmet, så jag var bara med på spinningen en timme sen skulle jag och Chrille städa.
Ikväll blir det baksida lår och en halvtimmes spinning men Chrille.
Jag tänkte gå hem till mamma snart, hon ska jobba idag så jag lär inte träffa henne iallafall, men kylskåpet är helt tomt här hemma så jag får äta middag hemma ikväll.


Sola

Jag och Amanda har legat och solat på balkongen i nästan 2 timmar och jag har fått ränder, solen tar verkligen bra.
Det var 30 grader. Innan det var vi på gymmet och tränade tygg och axlar.
Man kommer verkligen bli brun om man kan sola såhär resten av veckan också.

Ni får se hur skönt det var på bilderna
nu ser ni mitt blonda hår också


Chrille fixade en grogg till oss innan han gick till jobbet













Det är varmt och skönt

Igår var det härligt väder och det ser ut att bli lika härligt idag med.
Jag kunde t.o.m ligga i bikini på balkongen och sola lite, underbart!

Idag kanske jag ska träffa Amanda. Vi ses inte lika ofta längre, det är tråkigt men vi har inte tappat kontakten iallafall.
Träna ska jag göra idag och sen ska jag jobba lite med Chrille på gymmet på kvällen, jag kommer förmodligen att få jobba där ibland nu i sommar. Nu rullar jobben in.

Träningen igår:
Dagspass:
Ett hårt rumppass med älsklingen i 1tim (har träningsverk idag)
Kvällspass:
Uppvärming/förbränning 20 min
BT 1 tim
Step up 30 min
Core 30 min

Nu ska jag damsuga och bädda rent i våran säng, vi hörs sen!
TREVLIGT PÅSKLOV!

Gymma

Jag är redan hemma från jobbet, fick sluta tidigare för att det inte var så mycket kunder på grund av vädret. Det känns skönt, nu har jag hela dagen framför mig så jag ska faktiskt gå och gymma nu.

Idag blir det hård förbränning i en halvtimme och sen kanske lite rumpträning.
See u later!

Jobb hela dagen

Godmorgon, är uppe ganska tidigt och ska snart till jobbet. Orkar inte göra iordning någon frukost så jag dricker lite vaniljyoghurt, jag kan göra en smörgås på jobbet sen. Jag slutar jobbet klockan 16:00, efter det vet jag inte vad som händer, kanske drar upp till gymmet en snabbis för att sola, jag kommer nog inte gymma man blir ju lite trött av att stå och jobba en hel dag, men vi får se.

Det ser inte ut att bli lika varmt som igår, hoppas att vädret håller i sig hela lovet. Det skulle vara så skönt om man kunde vara ute mycket.


Vi hörs senare.


Jobbet gick bra

Hej på er!
Jag kom hem från jobbet för en timme sen och allt gick så himla bra
, jag ska jobba imorgon också mellan 10-16 som idag.
Nu sitter jag ute på balkongen och slappar lite, solen är rakt på och det visar att det är 25 grader. Helt sjukt skönt!
Chrille kommer snart hem från jobbet också, då kanske det blir lite yazzispel i solskenet.

Igår färgade min syster mitt hår och jag är jättenöjd
, nu är jag blond igen.
Jag fick två stora kassar med kläder också, som hon inte ville ha. Hälften av det har hon inte ens använt. jag blev verkligen glad, lite kläder har man alltid användning för.

Eftersom jag ska jobba imorgon också så blir det lungt med älsklingen, några av hans polare kanske kommer över och spelar poker, Robinsson är ikväll också, det får man inte missa.
 
Ha en trevlig lördag, lägger in bilder på den nya hårfärgen sen.
Nu ska jag fortsätta slappa i den heta solen ;)

Friday, im in love

Jag kom precis till skolan och blev bjuden på en varm choklad av läraren, det var gott eftersom jag inte hann äta frukost imorse, tur att vi har lunch efter första lektionen.
Jag slutar somvanligt klockan ett på fredagar så efter lunchen har jag vara en lektion kvar.

Efter skolan ska jag till min syster och färga blonda slingor igen, det blev inte av förra helgen, ska bli kul att träffa Linda igen också, vi har alltid så kul tillsammans. Chrille ska till sin bror och äta middag, det skulle bli rätt sent sa han så då kan jag vara hos min syster tills han kommer hem.

Träningen igår:
Rygg och axlar, lite armar i 60 min
Hård förbränning på crossen 30 min, Jag slog mitt rekord, jag brände 426 kalorier..
..Crossen räknar nämligen kalorier snabbare ju snabbare man rör sig och om man tränar "normalt" så kanske man bränner ca 300 kalorier, så det är väldigt stor skillnad och man svettas som en gris.

Imorn är det dagen när jag ska jobba  för första gången, som ni vet.. Jag är verkligen livrädd. Vi hörs kanske ikväll annars blir det imorgon.
puss

Jobbet

Det är redan torsdag, riktigt skönt!
Veckorna går ju sjukt snabbt och nästa vecka är det påsk och påsklov.
Jag är verkligen nervös inför lördagen när jag ska provjobba på restaurangen, men det går förhoppningsvis bra och jag hoppas att jag trivs och kan få ett jobb till sommaren, det skulle verkligen vara skönt att ha lite extra pengar att shoppa och göra roliga saker för.

Idag börjar jag 09:50 och slutar 16:30 efter det ska jag snabbt hem till Chrille och hämta lite saker sen ska jag till gymmet och träna förbränning, rygg och axlar. Har inte tränat axlarna på länge och då får jag ont, mina axlar behövs verkligen tränas upp.
Efter gymmet ska jag hem till mamma och sova.

Mer än så händer inte idag, så vi får höras imorgon!

ETTÅRSDAGEN

I väntan på att maten skulle bli klar, lite vin och yazzispel.







Det fina halsbandet jag fick <3

Solen sken idag

Godkväll, gud vad skönt väder det var idag, jag hade bara på mig min tunna skinnjacka och en tunn kofta under. Tänk om våren äntligen har kommit på riktigt nu?

Jag har precis tagit en skön dusch och smörjt in mig med dove summer glow efter att ha varit på gymmet två gånger.
Efter skolan frågade Emma om jag ville träna med henne så klockan 4 gick vi till gymmet tillsammans och tränade.

Dagens träning
Först hård förbränning på crossen i 30 min
Gå på springbandet i 15 min
Lite utfall (rumpträning) i 30 min

Andra passet från klockan 19:00
Baksida lår i 50 min med älskling
Spinningpass i 30 min

Igår var det väldigt mysigt, jag fick ett gulligt guldhalsband med ett hjärta på och Christian har likadant så vi är som förlovade fast med halsband kan man säga :)


Svar på malins kommentar:
Menar du träningslinnena jag köpte i måndags?
Dem är öppna i ryggen och jag köpte dem på flex gym där jag gymmar, dem sålde kläder där bara för en dag men annars är dem från Better Bodies, dem har säkert en hemsida som du kanske kan skicka efter kläder ifrån om du vill (=

Eller så menade du kanske klänningen jag hade under kjolen i lördags, den är från gina tricot och öppen i ryggen, men finns nog inte kvar, köppte den för rätt längesen.

Nu ska jag lägga mig i våran sköna säng och titta på tv, det är ju en dag imorgon också.


RSS 2.0