Utklädnad?

Idag har jag tränat, ätit lunch med min älskling på kina, varit hos mamma och hälsat på syster och söta Emilia på sjukan. Gud, har nog inte sett en gulligare unge, hon ska få gosa mycket med sin moster. Visar bilder på henne när jag har möjlighet, tog nämligen bara bilder med mobilen nu.


I September fyller min babe 30 år, då ska vi ha värsta röjjet på kryssningen, han har fixat en fin lyshytt till oss och utklädda ska vi vara. Jag har hållt på att kolla runt som en galning på nätet och kunde inte bestämma mig för vad jag ska vara. Först gick polis och sjuksköterska bort totalt efterson det är så vanligt att folk klär ut sig till just det! Men jag hittade en snygg polisdräkt som jag har fastnat lite för och jag har inte hittat någon annan sen typ en eller två månader tillbaka och jag har verkligen varit inställd på att jag ska köpa den när jag har pengar, nu gick jag in på hemsidan och dem har höjt priset från 739 kr till 1449 kr, är dem inte kloka ! så mycket pengar lägger inte jag ned på lite tyg och en mössa.

FAN ! Vad ska jag nu klä ut mig till?



Lilla Emilia kommer till världen

Idag är det en stor dag, jag blev moster och min syster Natalie blev mamma. Det blev ett litet brunhårigt troll och hon heter Emilia. Jag har bara sett en bild på henne från mobilen men ska träffa henne imorgon eftersom jag står och jobbar just nu. Hon var nog en av de sötaste bebisar jag sett. Grattis sis ! <3

Idag kommer Chrille hem från Gotland, han har varit där över helgen med några polare och festat så han lär inte vara så pigg när han kommer hem. Jag skulle egentligen ha jobbat från 15-20 idag men Emma ville så gärna jobba lite så hon tar över från klockan 17.00, riktigt skönt, då hinner jag göra lite mysigt hemma innan min älskling kommer.

Annars har helgen varit lugn, har tränat både igår och idag, har sprungit som en galning på bandet till svetten rinner i ögonen på mig, ska börja springa mycket nu, det får man både bra kondition av och slanka ben!
Det har faktiskt varit skönt att få sova hemma med familjen och umgås lite, det har jag inte gjort på hela sommaren.

Nu ska det jobbas vidare, Ha en trevlig söndag !

Nacka Forum

Idag har jag tränat två gånger, för somsagt så har jag en hård träningsvecka! Linnea mötte mig på gymmet sen åkte vi till Nacka Forum, hon skulle byta en tröja och kolla runt lite, själv är jag helt pank så jag köpte ingenting.

Jag skulle gått till gymmet och sola lite nyss men det var upptaget så det får jag göra imorgon istället. Ska nämligen se Paris Hiltons program " My new BFF " som börjar klockan 20:00 och medan jag väntade så tänkte jag sola men då kom jag på att jag kunde blogga istället. Jag har faktiskt sett alla avsnitt förutom ett, man måste ju se vem hon väljer som vän även fast programmet är rätt töntigt. Man får väl hoppas för Paris skull att vänskapen blir långvarig.

Jag tog mitt sista skrammel i plånboken till en fika med Linnea iallafall !






Linnea köpte en dyr jävla macka för 86 spänn som var bränd, så hon skrev ett meddelande till personalen innan vi gick.

Träningsvecka

Det är tisdag och min hårda träningsvecka har börjat.
Igår efter att jag hade tränat två gånger somnade jag och sov i två timmar, sen ringde Linnea mig och frågade om vi kunde festa. Jag var lite sugen jag med men ingen av oss hade dricka, det var bara bra eftersom jag har en träningsvecka. Vi hittade en fest iallafall och drog dit, det var inte den roligaste festen man varit på om man säger så men vi hade iallafall någonting att göra.

Vi tog massa bilder,..! :)

























Vi funderade på att bada ett tag men det var för kallt :)


Ledig

Skönt! Nu har jag jobbat 4 dagar i rad och jobbar inte förens på torsdag igen. Slutade klockan tre idag sen gick jag hem med Chrille och Nino och satte oss i solen på balkongen och spelade kort sen gjorde vi en god köttfärssås till middag.
Vi ska snart titta på en film och ha lite lördagsmys, blir ingen fest för mig i helgen. Chrille ska jobba och jag har jobbat så känner inte för det, ska träna imorgon också, har slappat lite med träningen efter att jag kom hem från Gotland.

I onsdags var jag i nacka med Linnea och jag hittade den absolut snyggaste badräkten på new yorker, hade på mig den idag när vi satt ute i solen.




Jobbet

Är på gymmet och tjänar ihop lite cash. Ska jobba ihop 56 timmar denna månad så det blir några tusen i augusti, riktigt skönt. Igår var jag hos min syster Linda och hälsade på, hon åker snart till turkiet i en månad så man får passa på att ses lite. Imorn vet jag inte vad som händer mer än att jag ska jobba först en timme mellan 10-11 och sen från 17-22 då ska jag också storstäda hela gymmet, får se hur det går.
Vi hörs !

Gotland och fest

Kom hem från Gotland i lördags och då blev det fest. Först var det förfest hemma hos mig och Chrille sen drog vi till Tine och Thomas som hade inflyttningsfest sen drog vi ut till blue moon bar, det var riktigt kul och det var drag på alla.

Nu ska ni få så många bilder att ni sprängs !
Jag lägger in bilderna från festen nu och bilderna från Gotland kanske senare.






















































Gotland

Ikväll åker jag, är borta 10 dagar, Chrille åker hem redan på söndag somsagt för att han ska jobba, vi kan behöva komma ifrån varandra och sakna varandra lite också.

Jag ska ta en massa bilder som jag sätter in när jag kommer hem, ha det bra ! :)

Lill lördag

Har inte tränat idag, var i centrum med min älskling och köpte en ny klocka eftersom min var sönder. Det roliga var att den nästan ser likadan ut och det var rea på den så den kostade bara 75 kr istället för 500 kr. Det hade kostat typ 300 om jag skulle lagat den gamla klockan.

Någon timme senare mötte jag upp Amanda, då köpte jag söta leopardskor från h&m för 98 kr, kan vara skönt att ha ett par som man bara kliver i nu när jag ska till Gotland och så.

Jag och Chrille¨åker till Gotland på fredag till mamma och resten av familjen, dem har varit där några veckor nu, Chrille åker hem på söndagen igen eftersom han måste jobba men jag stannar en vecka till, om det finns någon plats på båten, jag kan behöva komma ifrån Tyresö lite.

Jag skulle egentligen ha tränat med Chrille nu men vi orkade inte och jag har en fruktansvärd huvudvärk som jag haft hela dagen så vi ska gå till godissvampen och hyra film och köpa lite godis.

Ha en mysig kväll, puss!


RSS 2.0