Shoppingen är klar

Dagen började med att jag gick till sis för att äta frukost, hon bor bara några meter ifrån. Sen gick jag i skolan i knappt 3 timmar sen hem till Natalie igen för att åka till Nacka Forum, Danne skjussade oss. Jag hittade en massa saker där men hittade inte saker till festen imorgon som jag ska ha på mig så vi åkte till sickla också för att köpa det sista.

Jag kom precis hem och är helt slut, Chrille är inte hemma fast jag trodde vi skulle vara här ensamma och mysa eftersom det var väldigt längesen vi hade en mysfredag, men men han kommer när han kommer. Har inte ätit på hela dagen heller så jag känner mig lite smått grinig.

Men ni ska få se vad jag köpte iallafall.


Schampon och sånt till mig och Chrille
(sminket till mig såklart, haha!=)











Imorgon blire feeeeeeeeeeeeeeeeest! :D

Shopping på Fredag

Först och främst vill jag bara säga att min syster Linda fyller 22 år idag.
Grattis sis! <3




Har varit på Samos, grekiska restaurang som ligger här i tyresö, dem serverar hur god mat som helst.
Fick presenter av Natalie (syster), två nagellack, en kokosolja att steka i på sommaren, en aftersun kräm och en liten korg med massa badsaker, tvålar och sånt.

Jag har just kommit fram till att jag har 4000 kronor att shoppa för. Nu förstår jag hur bra de kända bloggerskorna har det när dem tjänar från 50 000 i månaden, jag är lixom överlycklig över att ha 4000, är van med 1000 annars.

Så på fredag har jag bestämt att jag ska shoppa i Nacka Forum med Natalie och jag hoppas att jag hittar det jag vill ha.

Eftersom Natalie är gravid så ville jag vara snäll att inte åka in till stan, det kan bli rätt jobbigt när man bär på en tung mage att springa runt där :) det kan vara lite skönare att gå i ett centrum då, Nacka är ju så himla stort nu så jag borde hitta en massa!


SHOPPINGLISTA

Saker jag verkligen behöver

En svart axelväska
Festskor, jag ska äntligen leta efter ett par sköna, lagom höga och skitsnygga skor.
Festklänning, till min tjejmiddag på lördag
Jeans, har inte köpt nya jeans på ett år!
Mascara
Läppstift
, brukar alltid använda läppglans men fick låna ett läppstift av mamma som var så mjukt, skönt och snyggt.
Foundation
Solpuder, vet inte om det finns än, men brukar alltid komma till sommaren.
Träningsskor, behöver ett par riktigt sköna som man kan springa i.


Övriga saker

Fylla på mobilen, har inte en spänn kvar!
Bussremsa
Hårspray
Shampo & Balsam
Rakskum
2 hårfärger,
till mig och Chrille
Träningsbyxor
Jeansshorts, vill ha till sommaren :)

Detta har jag kommit på att jag vill ha och behöver nu, sen får vi se vad som lockar i butikerna.

Idag är ingen vanlig dag

...För det är Nadjas födelsedag, Hurra, hurra, hurra! :D

Nu är man äntligen 18 år. Jag var faktiskt hemma från skolan idag och det var inte för att jag har festat eller nåt, jag tog det ju faktiskt lungt igår och åt en god födelsedagsmiddag med min älskling. Jag mådde så himla illa inatt att jag kräktes och fick inte så mycket sömn så idag har jag gått en skön promenad i det härliga vädret med Chrille, solat på balkongen, ätit tårta hos mamma och fått presenter av pappa.

Pappa kom precis över med hur mycket cider som helst och två flaskor vin, herre min gud vad det ska drickas på lördag.
Jag har fått massor  med presenter av Chrille, en bikini, stringtrosor, kosttillskott för två månader, cider och ikväll kommer jag få den finaste presenten säger han, jag är jättenyfiken. Jag fick presentkort av Christians gulliga föräldrar på Gina Tricot som jag älskar.

Jag har fått pengar av både mamma och pappa. Eftersom pappa stod för drickat så kommer mamma stå för middagen och på onsdag ska jag på restaurang med mamma, Kennet, Natalie och hennes kille.

På lördag blir det ännu mera presenter!

Bilder från helgen
På söndagen hade vi mys






På lördagen var vi på 22 års fest




På kvällen blev det mys



1 enda dag kvar

Det är söndag och jag jobbar på flex från 12-16 sen tar Emma över. Helgen har varit full med träning och igår var vi över hos Chrilles kompis för hans frickvän fyllde 22, det var trevligt men vi tog bara något glas vin var.

Somvanligt är det fint väder när jag ska jobba det har varit lite halft fult väder de senaste 3 dagarna och nu när jag jobbar så är det typ 20 grader ute. Men jag mår bra ändå för imrogon fyller jag 18 ! Det kommer inte bli så speciellt just imrogon eftersom det är måndag men på onsdag ska mamma, mormor och alla fira mig och på lördag blir det party.

Åhh vad jag längtar, nu ska jag jobba vidare.


Träning klar för idag

Vad skönt, nu har jag hela dagen framför mig, klockan är bara två och jag har redan hunnit träna två pass.

Dagen började med att jag gick upp och åt frukost, sen gick jag till gymmet och körde en halvtimmas förbränning. När jag var klar med första passet gick jag upp till min systers lägenhet för att mata och gosa lite med katten sen gick jag till mammas lägenhet och åt lite lunch och hämtade lite andra kläder och sen direkt till gymmet igen för att köra ett hårt rumppass och en kvarts förbränning efter det.

Gud jag har nog aldrig svettats så mycket, det bara rann i pannan på mig. Jag älskar att svettas när man tränar då känner man att man verkligen har kämpat allt vad man kan.

Nu är jag hemma hos älsklingen jag ska ta en skön dusch och fräscha till mig lite sen ska jag försöka få tag på Amanda som man aldrig kan få tag på i telefonen och se om hon vill träffas. Grabbarna ska spela poker ikväll som alltid på tordagar.

Puss på er!

Nästan som fredag

Yes, sista dagen i skolan för den här veckan.
Det blir ju nästan som fredag, fast jag ska bara träna efter skolan somvanligt.

Idag åker Natalie och Nicole till Gotland där mamma och dem är så jag ska få nyckeln hem till Natalie för att jag ska mata och gosa lite med hennes katt fram till söndag.

Och så var det bara 5 dagar kvar!

Tisdag

Har min sista lektion för dagen, det är turism och resor som vi snart är klara med så det blir nog en lugn lektion, inga fler inlämningsuppgifter.

Idag efter skolan ska jag träna, det blir kanske träning med Emma om hon har lust eller så är jag med på spinningen ikväll, vi får se. Jag sover hos Chrille hela veckan eftersom ingen är hemma men det är bara mysigare.

Nu är det bara 6 dagar kvar till min stora dag, nedräkningen närmar sig mer och mer...


Sju dagar kvar

Det är måndag och jag är ledig från skolan, det är nationella prov för treorna så vi andra få ledigt, går bara tis-ons i skolan den här veckan för att det är kristihimmelfärd.

Dagen började med att jag gick upp och gjorde fukost till mig och älsklingen sen gick vi en snabbis till centrum och köpte silverschampo och en salt vatten spray från H&M. Mamma färgade mitt hår igår när jag åt middag med henne och lillasyster, det blev jätteblont den här gången och jag är supernöjd men det är fortfarande lite gula nyanser på vissa ställen och det tar silverschampot bort, kostar 160 kr och räcker länge.

Sen gick iallafall jag och älsklingen till gymmet och tränade.

Dagträning:
cross 15 min
Sprang på bandet15 min
Tränade lite axlar 15 min
Gick på bandet 15 min som avsluting

Sen gjorde jag en god sallad som Chrille gjorde dressing till och stekte kött sen vilade vi lite i sängen och vid tre var det dags för Chrille att gå och jobba, jag följde med för att fettmäta mig. Jag har legat på samma fettprocent nu i tre månader men nu är det allvar, det är bara sju dagar kvar tills jag fyller år och tolv dagar kvar till min tjejmiddag och jag har lovat mig själv att gå ner i fettprocent nu på bara tolv dagar. Då ska ni också få se skillnaden på min kropp från ett år tillbaka som jag har lovat.

Sen tränade jag igen.

Eftermiddagsträning:
Gick på bandet 30 min snabbt
Körde hårt på crossen 15 min

Nu är jag hemma och ska vila upp mig till kvällens träning. NU JÄVLAR, säger jag bara ! ;)

I lördags drack vi lite vin och tittade på melodifestivalen, Emma kom över och gjorde mig sällskap när killarna spelade poker.
Vilken jävla skitlåt det var som vann, jag trodde det var ett skämt!

Detta hade jag på mig, Den otroligt snygga kavajen är av skinn, den fick jag av mammas kompis.




Inget festande i helgen

Shit! Det var i måndags jag senast bloggade, hade ingen aning om det men jag har typ inte haft tid.
Allt går så himla fort, nu är det fredag åter igen. Jag har tränat en massa somvanligt, varit hemma hos mamma lite.

Idag fyller Danne, Natalies pojkvän år så efter skolan ska jag hem till mormor där mamma och alla kommer vara och äta gräddtårta med jordgubbar som syster har gjort, sen ska jag direkt till gymmet och jobba mellan 15.00-16.00, Emma undrade om jag kunde jobba en timme så att hon kunde få lite tid. Sen ska jag hem till min älskling och blondera hans hår.

På lördag vet jag inte vad som händer, det ända jag och Chrille har bestämt är att ha en träningshelg, städa och tvätta.

På söndag är jag hembjuden till mamma, hon ska färga håret på mig igen då. Som ni såg på bilderna från helgen så blev mitt hår ljusare och mycket bättre när jag tvättade det och det gula gick bort.
Jag Nicole och mamma ska äta middag tillsammans så vi får lite tid för oss själva innan dem åker till Gotland

Jag ville inte följa med för jag har inte tid att missa skolan såhär i slutet och så vill jag heller inte vara ifrån min babe! :)

Men vi två kommer nog åka ner över en helg eller så i sommar när mamma är där.
Nu ska jag fortsätta arbeta med UF-slutrapporten, snart ska vi stänga ned vårat företag, GUD så skönt!

Ha en trevlig helg

God Natt

Träningen idag

Efter skolan:

20 min på bandet
15 min cross
15 min bandet

På kvällen:

BT 60 min
Step up 30 min
Core 30 min

Nu ska jag duscha och försöka lära mig locka håret med plattången, det blir så himla fina lockar av det.
Kan någon berätta för mig hur man byter profilbilden? Jag har försökt att byta med det funkar ju inte! :/
Pussi!

Flex Festen

Bilderna säger allt..

Inne i dansrummet


















Ute på altanen






















Senare på kvällen




























Det var sjukt kul !

Kul helg

Hej igen !

Nu är det ny vecka om nya tag som gäller, måste göra klart arbeten nu för sommarlovet börjar närma sig.
I helgen var det riktigt kul, var hos sis i fredags och hade det trevligt hos hennes mamma, åt god mat, tårta och drack lite cider.

På lördagen var det flex fest på gymmet och det var verkligen lyckat, vi grillade korv, dansade och drack. Igår tog vi det bara lungt och åt godis och myste i sängen.

Jag visar bilder  från helgen senare under dagen, tog massor med bilder på flex festen.

Kyckling Gult

Sitter i skolan på fotolektionen.
Vi ska bara redovisa dem bilderna vi har redigerat och sen får vi gå. Mamma blekte mitt hår igår, först tyckte jag det såg bra ut men idag ser det kycklinggult ut.
Fan jag som ville vara snygg till lördag när det är fest på gymmet.

Alla i skolan tittar på mig som om jag våre ett ufo också, haha!

Jaja, pratade med mamma precis, hon sa att det kunde vara riskabelt om man blekte det dagen efter en gång till och det har hon nog rätt i så jag får väl gå såhär i helgen.
Jag har ju tyvärr inget silverschampo heller som jag kan använda.

Imorgon ska jag iallafall klippa mig och umgås hos syrran, kanske känns lite bättre då.

Efter skolan ska jag till gymmet och köra hård förbränning sen hem till mamma och sova.
Imorgon kommer jag inte hinna blogga för direkt efter skolan ska jag till jobbet och jobba en timme sen direkt åka hem till syster där jag lär vara hela kvällen.

Ha en trevlig helg, säger jag redan nu!

Svettigt

Kom precis hem från gymmet. Har  redan hunnit duschat, smörjt in mig med en skön bodyloution och ätit yoghurt klockan är ju faktiskt bara sju. Det blev en rätt intensiv men kort träning på gymmet idag eftersom vi hade idrott i skolan och jag sprang på bandet en halvtimme och svettades som ett djur.

På gymmet stod jag på crossen en halvtimme och svettades riktigt bra då också, sen pallade jag inte mer men det känns ändå bra. Mamma är ledig idag och hennes kille är på jobbet så jag, Nicole (lillasyster) och mamma är ensamma ikväll.

Frågade mamma om hon kunde färga håret på mig imorgon också, så imorgon blir jag åter igen blondare. Mamma har färgat håret på mig i alla år förutom när jag färgade det brunt och hon är väldigt duktig.
Kommer kännas så skönt när Linda har klippt mig också, det känns som att man har fått ett helt nytt hår när man har klippt det ordentligt.

Snart börjar Ugly Betty som vi ska se, Sussa sött !

Godmorgon

Det är lite konstigt med skolan, jag är nästan aldrig trött på morgonen när jag går upp och fixar mig  men så fort man kommer in i klassrummen och måste lyssna på läraren börjar man gäspa.

Man är alltid lite skoltrött precis innan sommarlovet, tur att man har sportlov och allt vad det är annars hade man ju aldrig pallat, det kommer man iförsig inte ha när man går ut i arbetslivet men då behöver man inte heller lyssna på en lärare 8 timmar om dagen.

Jag pratade med min syster igår, jag ska åka hem till henne efter skolan och jobbet på fredag för att klippa mig, eftersom jag har slingat det några gånger nu från att vara brunhårig till att bli blont så känns det lite slitet. Jag vill känna mig fin och fräsch i håret tills jag fyller år, alltid kul att få träffa sis också.

Jag ska bara jobba en timme på fredag så jag är klar klockan 3.
Idag slutar jag halv fem sen ska jag direkt till gymmet och köra lite förbränning sen hem och sova hos mamma.

Hej på er!

Nu jävlar!

Kom precis hem från gymmet, gick direkt dit efter skolan.
Det blev förbränningspass i 50 min, först crossen 30 min och sen bandet 20 min.

Nu ska jag äta nudlar och ladda för träningspassen klockan sex. Jag ska vara med på BT, step up och core.
Det börjar klockan sex så det är två timmar kvar.

Nu jävlar blir det hårt med träningen och nyttig mat, jag ska ha gått ner i fettprocent till min födelsedag och då kan ni få se bilder på förändringen på min kropp, den har verkligen förändrats på ett år av massor med träning.

Nu ska jag käka, ha en fortsatt trevlig dag!

Godmorgon

Måndag igen...
Igår jobbade jag från tolv till fyra sen tog jag det bara lungt med min älskling.

Det hände inte så mycket idag, bara skola och träning.
Har inte bestämt mig för vad jag ska träna än, det blir väl BT eller nåt.

V hörs!

Slapp lördag

Jobbet gick bra, kom hem och Chrille skulle dra på en gång. Jag gick upp till godissvampen för att köpa mig lite godis eftersom jag kommer sitta ensam ikväll.

Mamma ringde nyss, hon och hennes jobbarkompis kommer hit på en fika för att hålla mig sällskap ett tag iallafall.

Nu ska jag ta en skön dusch och sen bara slappa.
Ha en bra lördag, eran kommer nog vara bättre än min :)


Grym Camoflage Fest

Godmorgon!
Jag är vaken fast klockan bara är halv åtta. Jag, Chrille och Nino var på en maskeradfest igår där jag fick träffa Chrilles alla gamla polare som han typ gick i plugget med. Alla var militärer och klädda i camoflagekläder. Det var faktiskt riktigt kul.

Jag skulle ha stått i farsta idag med mitt UF företag och sälja smycken men jag hade ju helt glömt bort att jag skulle jobba den här helgen så dem andra får stå utan mig.

Chrille och den andra personalen på gymmet ska ha personalfest så då kan jag lika gärna jobba. Jag kommer ändå inte in på uteställena ÄN, men om 23 dagar, haha! Börjar med nedräkningen redan.

Idag jobbar jag mellan 10:00-17:00 och imorgon jobbar jag 12:00-16-00 sen kommer Emma och tar över.
Fan jag tror jag är smått bakis faktiskt, jag kanske ska ordna en rejäl frukost och ta två alvedon så man inte är otrevlig mot kunderna.

Bilder från festen




































RSS 2.0