Lonley

God eftermiddag, eller vad ska man säga!
kom hem från skolan för ett tag sen och sitter här ensam i datarummet, fick sluta klockan tre istället för kvart över fyra.
Nu ska jag städa undan mina saker lite här i lägenheten innan jag ska till gymmet lite senare ikväll, så slipper det ligga här i datarummet och skräpa ned. Både jag och Chrille är vääääldigt pedanta men han är nog mer än mig tror jag och jag vill ju inte stöka ner hans fina fina lägenhet.

Medans jag städar lyssnar jag på Brittans skiva, hon är fan grym. Jag var ett stort fan av henne när jag var liten. Har kvar två stora pärmar fullt med bilder av henne som jag samlade på förut och såklart alla skivor. Den nya skivan har många sköna partylåtar, tyckte jag inte ibörjan men lyssnar man på dem en hel dag så kan man texten och sen DIGGAR man dem.

Den långa torsdagen

Hej söta !
Sitter nu på första lektionen för idag och kommer gå i skolan till klockan kvart över 4, då går jag hem till älsklingens place och hämtar alla saker sen ska jag gymma som vanligt. Amanda var med mig igår igen när vi tränade baksida lår och spinning. Idag blir det step up och spinning, jag var med på step up:en i måndags och det riktigt kul den gången, idag är det Step up 2 och det betyder att det är lite svårare koreografi, men det ska nog gå bra.

Imorn har vi idrottsdag, jag och Linda i klassen ska till flex och gymma nån timme och sen ska vi till skolan och vara med på afrikans dans som vi anmält oss till, hoppas jag inte får lika ont i ryggen den här gången.  Vi kommer slutar runt två sen fixar vi oss och drar in till stan, jag funderar på att köpa ett par jeans om jag har råd, pengarna springer ju iväg, man hinner knappt få dem förens dem är borta. Jag köpte ett par röda korta gymbyxor i veckan också, har alltid velat ha såna. Kan visa senare ;)

Vi hörst nog imorn, då är det fredag och helg !

Godmorgon

Sitter i skolan somvanligt, började 20 över 10 idag, riktigt skönt..
Har precis haft ett litet prov i administration och det är typ mitt svåraste ämne, fattar ju ingenting. Idag efter skolan ska jag hem så att mammsen kan färga håret på mig, har inte färgat det sen innan jullovet så utväxten börjar synas ordentligt nu. Sen kommer Amanda och Kim till mig och gör mig sällskap, ska försöka dra med Amanda på träningen idag igen. På onsdagar tränar jag alltid baksida lår med älsklingen och sen är jag med på hans 30 minuters spinningpass, sen går vi hem och myser lite.

Jag måste ringa till min sis idag också, ska fråga henne vad hon hör för sig på fredag, jag skulle verkligen behöva ta en rejäl genomklippning på mitt hår.
Så vad har du för dig på fredag Linda? :)

Nu ska jag äta lunch.. puss

Today

Hej!
sitter i datasalen, har håltimme eftersom läraren är sjuk. Många sjuka lärare den här årstiden. Idag ska jag åka skridskor som jag berättade igår, undrar om jag ens vågar mig ut på den hala isen?

Igårkväll pratade jag med Amanda och jag lyckades få henne att vilja följa med mig till gymmet och träna rumpa! Den där lilla Amanda har ju faktiskt gymkort med hon är ju så slö, nu är det dagt att ändra på det. Efter träningen ska jag nog gå hem och sen ska jag till gymmet igen och vara med på spinningen. Det blir mycket träning för mig men jag gillar att träna och som jag sa förut så kan man inte lägga av med spinningen för det blir så himla jobbigt att börja sen igen.
Efter spinningen ska jag bara hem och sova, Jag somnade rätt sent igår iallafall för jag skulle packa till idag och vika tvätt osv. Men idag ska jag inte sova en minut senare än kl: 21:00.

Puss på er!

Ny vecka!

Tjohoo! Nu är det ny vecka och nya tag!
Jag har tyvärr inte hunnit skriva nånting i helgen, men jag måste säga att det var riktigt kul på 40-års festen, klockan 13:00 samlades alla i rackethallen som Janne (födelsedagsbarnet) hade hyrt hela dagen, där delade vi upp oss i lag och spelade innebandy, basket, curling och afrikans dans. Jag hade inte lite ont i ryggen dagen efter, Chrille hade lika ont han efter den där satans dansen men det var faktiskt riktigt kul och man svettades som ett as.

Tur att jag fått lite förvarning för på fredag har vi idrottsdag och då har man chans att dansa igen vilket jag ska göra.
Efter allt tävlande var det dags att gå hem och duscha och på med spacklet och finklänningen sen var det bara att gå i blasket till bowlinghallen här i tyresö som Janne också hade hyrt hela kvällen, vi fick spela bowling hur mycket vi ville och åt jättegod kycklingfilé. Först spelade vi i lagen som vi hade varit under dagen och gissa vem som fick mest poäng av alla gammlingar, haha ! JAG! Tro det eller ej men jag är faktiskt bra på bowling, jag hade varnat Chrille innan men han blev ändå stum när han såg mig spela, man ska ALDRIG underskatta en tjej, eller hur Chics?
Ja det var en riktigt rolig dag, sov gott den natten kan jag säga.

Idag har jag haft en hektiskt dag, inte suttit stilla en minut efter skolan, fick sluta en timme tidigare för läraren var sjuk så jag slutade klockan 13:00, skönt!
Efter skolan gick jag hem till pappa, det var bara styvmoder Monika och lillebror Wilmer hemma. Jag skulle låna Monikas skridskor till imorn, ska åka skridskor på idrottslektionen. Vi får väl se hur det går, har inte åkt på typ 6 år. Sen gick jag hem en snabbis och hämtade kläder till imorn, mamma och pappa bor ju bara 3 min ifrån varandra. Sen mötte jag upp Monika och lillebror igen för att gå till centrum, Monika skulle titta runt lite och det började med att vi gick in på Belles Shoes.

Vi började prova lite skor och jag provade mest för skojjs skull eftersom jag inte får mina pengar förens imorn men Monika sa att jag kunde få ett par skor om jag hittade ett par och det är klart att jag gjorde det. Det blev vanliga, bruna, högskaftiga stövlar, riktigt snygga till både vardags och fest. Jag har alltid velat ha högskaftiga stövlar och nu hittade jag ett par och mina favoritskor har precis gått sönder under hela sulan så det var bra tajming!
Moniak hittade också ett par snygga stövlar, men när vi skulle betala så gick inte monikas kort.

Monika: "Vaddå ej godkänd?... Vänta, vad är det för datum idag?"
Jag: " 26, vaddå trodde du det var 27?"
Monika: Ja! men gud vad jag känner mig dum nu...

Men tjejen som satt i kassan känner min syster Linda så vi frågade om vi kunde lägga undan nån timme och betala sen, och hon sa att det var okej. Monika ringde pappa så han slutade lite tidigare från jobbet och kom för att betala lite senare, snäll pappa :)

Ja sen skjussade pappa mig till Chrille, trots att det bara tar 5 min att gå till honom från centrum. Jag slänge i mig lite kyckling och potatis och bytte om, slängde in en massa kläder i tvätten och raka vägen till gymmet.

Dagens träning:


17:30-18:00:
Uppvärming på crossen

18:00-19:00: BT, styrketräning för hela kroppen

19:00-19:30: Ett riktigt svettigt Step Up pass!

Ja det blev två timmars träning idag, Step Up:en var riktigt kul idag och nu är jag såå trött!
Ska nog sova väldigt snart så att jag orkar gå upp imorgon.
Vi får se om jag hinner skriva imorgon, sover ju hemma på tisdagar som ni vet :)
Sussa gott!


Hej helg

Då  var det fredag igen då!
Jag tycker veckorna går mycket fortare nu när vi började skolan efter jullovet, tiden bara rinner iväg och innan man vet ordet av så är det sommarlov.

Jag var med på spinningen tre gånger den här veckan tis,ons och tors, och igår när jag var med på Pias pass kände jag att mina ben var lite överansträngda. Det var riktigt jobbigt att köra en timme igår, men jag gav mig inte.
Jag hade inte varit med på spinningen på några veckor och jag brukar köra 2 pass varje vecka så benen hade vant sig vid att ta det lite lugnare, men nu lägger jag nog inte av igen utan kör iaf ett spinningpass varje vecka, minst! så man orkar.

Min helg
Fredag: Gymma sen myskväll med Chrille (titta på lets dance)

Lördag: Chrille och jag är bjudna på 40 års fest, vi åker vid tolv på dagen, vi ska tydligen spela tennis och sånt och sen ska vi hem till Janne som fyller 40 och äta god mat och festa.

Söndag:
Jobb, ska hjälpa Chrilles brorsa att paketera massa spel som han har i sitt företag, det blir nog 1-2 tusen som jag tjänar på det och det är MYCKET behövligt !

NÅGON SOM VET?

Jag måste fråga om det är någon som vet hur man lägger in videofilmer från youtube.com, jag har hört att man måste vara medlem där men hur blir man det ?


Bilder från 2008 när jag vann Miss Tyresö




Någon som ville fotas med mig

Alla tävlande





School

Sitter i skolan, vi börjar med UF om en kvart sen slutar vi efter den lektionen klockan tre.
Jag hoppas att vi inte får nya UF uppgifter så att vi kan fortsätta göra smycken.

Efeter skolan ska jag hem och sen ska jag till Chrille och äta middag sen ska jag vara med honom på spinningen, han kör alltid en klass på onsdagar i en halvtimme. Jag har ont i vaden, den är nog överansträngd från i tisdags och igår.
Jag tränade två gånger igår och i tisdags var jag med på step up i en timme.
Men det ska nog gå bra att vara med idag ändå, sen blir det nog hem för att duscha och titta på tv och mysa med sin älskling lite!

5 dagar kvar tills jag får mitt studiebidrag på kontot, jag ska äntligen få shoppa upp mitt studiebidrag på kläder! Julpengarna köpte jag en mobil för och bjöd ut älsklingen på restaurang så där blev det inte mycket över till kläder.
Från och med den här månaden kommer jag att få mitt underhåll också som mamma får av pappa varje månad för att försörja mig, men eftersom jag bor hos Chrille så sa mamma att jag kan få dem pengarna till mat och andra hushållssaker som man behöver.
Nu ska jag på lektion, seee u later !

Tisdag

Hallo! :)
Idag var det slappt i skolan men ändå jobbigt att sitta och göra smycken hela dagen och berätta för niona om och om igen vad vi gjorde på handelsprogrammet osv.
Nu har jag varit hos Chrille ett tag och packat ned lite saker som jag ska ta med mig hem, ska sova hemma inatt som jag alltid gör på tisdagar. Nu ska jag till gymmet och gymma sen ikväll ska jag nog vara med på spinningen om jag hinner klockan är ju rätt mycket nu.


Dålig uppdatering

Hej allihopa!
Det var några dagar sedan jag skrev, han inte hunnit helt enkelt och inte haft lust.
I helgen var vi hos Chrilles pappa som fyllde år och drack champange och åt god mat, det var riktigt trevligt faktiskt sen drog vi till ishallen och tittade på hockey med alla hans kompisar. På fredagen var vi hos min mamma och spelade poker och åt middag. Igår var det bara slappt, som det brukar bli på söndagar. Lite städning i lägenheten och handla massa mat, sen kortspel på kvällen.

Idag ville jag bara inte kliva upp ur sängen, ställde klockan på 06:30 men ställde genast om det till hel och när den ringde igen ställde jag om den till kvart över så jag sminkade mig inte eller nånting idag till skolan, jag var så himla trött.
Slutade skolan klockan två och hem till Chrille ett tag, sen skulle mitt UF företag in till stan och köpa pärslot och annat tillbehör till våra smycken som vi ska göra imorn när niorna kommer från skolorna och tittar på vad vi gör i de olika linjerna på gymnasiet, så imorn blir det inga lektioner för Chic Stockholm (företaget), nej vi ska bara göra smycken.

När jag kom hem från stan var det raka vägen hem och byta om till träningskläder och dirr till gymmet för att träna. Nu är jag äntligen här och väntar på klyftpotatisen i ungnen, såå hungrig !

Chrille slutar sent idag så jag kommer nog sova när han kommer hem. Han som sa att han ville mysa lite men då får han väl väcka mig då!
Puss och godnatt!

Dålig dag

Godkväll, är nu hemma hos mamma, kom hem från gymmet för en timme sen. Chrille följde med och åt här hemma, det blev köttfärspaj och sedan en semla som mamma hade bakat idag, riktigt goda.

Har inte haft en sån bra dag idag, började med att jag var aldeles för trött för att gå upp ur sängen, sade ingenting till Chrille på hela morgonen, han trodde jag var lessen men jag ville bara SOVA!
I skolan var det en väldigt lång och seg dag, men som tur var hade jag inte den långa håltimmen för läraren var där, det var ju bra iallafall. Men inte nog med att jag var trött och inte hade orkat göra iorning någon frukost och var väldigt hungrig när det var lunchdax, det var inte så god mat i  skolan så jag åt inte så jättemycket. Att gå i skolan utan mat i ungefär 4 timmar till är ingen höjdare precis.

När jag kom hem till min älskling efter skolan så hade vi typ bara knäckebröd att äta och det var inte så jättefrestande så då åt jag ingenting heller, sen skulle jag gymma lite, det gick ju inte så bra eftersom jag inte ätit speciellt mycket under dagen (ungefär en skopa ris).

Fast jag blev riktigt glad när Chrille mätte fett på mig, jag hade mitt bästa resultat någonsin eller jag hade bättre när Chrille kom hem från USA men då kunde vi inte mäta, tyvärr ! Iallafall, jag låg nu på 21,36 i kroppsfett och innan jag började träna vilket var lite mindre än ett år sen så låg jag på 27 nånting och det är väldigt bra resultat jag ligger på men mindre ska det bli, för er som inte vet det så vill jag bli modell och har gjort lite modelljobb tidigare, ni kanske inte vet vad som menas med kroppsfettsgrejen, men så är det iallafall :)

Det är en sån skön dag imorn, har bara två lektioner, börjar kvart i tio och slutar klockan ett, Wiiie!
Nu ska jag gå och duscha och kolla på tv, gonatt !!


Seeegt

Sitter på fotolektionen som slutar om 50 min, är helt slut, hungrig och har ont i huvudet.
Just nu gör jag om en bild på min och en kompis hand, det ska föreställa en reklam för klockor, det blir rätt ball faktiskt.
Efter skolan drar jag hem till Chrille och byter om och sen ska vi träna ihop, sen ska jag hem för Chrille ville tydligen vara med sina kompisar själv ikväll och sova ensam...

Kanske visar bilden senare, puss


Vill bara sova

Fy vad trött jag var när jag skulle gå upp, är fortfarande trött !
Jag och Chrille såg Twilight igår som alla har sagt är så bra, den var faktiskt riktigt bra, det verkar som om det kommer komma en andra film också. Somnade ändå inte senare än tolv.

Idag har vi en lektion innan lunchen och sen har vi en lektion med en lärare som varit borta hela veckan och om hon är borta idag igen så har jag 3 timmars håltimma innan sista lektionen. Får hoppas att hon är här idag.

Skön dag!

Nu är jag hemma hos min babe igen och det är redan onsdag, trodde det var tisdag.
Idag gick jag till skolan vid halv 12, vi skulle bara packetera massa kuver till elever som vill gå på öppet hus i Tyresö Gymnasium, vi tjänar nämligen pengar på det och pengarna går till våra UF företag som jag berättade om förut.
Så jag var bara i skolan i en och en halv timma och sen bagav jag mig hit, riktigt skönt!

Jag tänkte tipsa om mina hudprodukter som jag har använt för att bli av med mina finnar, det var Chrille som köpte det till mig från TV-shop, jag har aldrig trott på det förut men han köpte det för att jag skulle prova och det fungerar faktiskt.
Jag får nästan aldrig finnar längre bara en eller två stycken någon gång ibland.



PROACTIV SOLUTION

Steg 1: Renewing Cleanser är som en tvål med små stenar i som slipar bort allt skit man har på huden, det går jättebra att tvätta bort sminket med den, när man tvålat bort allt sköljer man med varmt vatten.

Steg 2: Revitalising Toner är ett rengöringsmedel som man tar på en bomullstuss och drar försiktigt på huden.

Steg 3: Refining Mask är en vit tjock kräm som man lägger på som en ansiktsmask (undvik ögon och mun), den använder man en eller två gånger i veckan och när man använder den så tar man den innan Revitalising Toner(steg 2)
Låt den sitta i 10 min och skölj sedan bort med vatten.

Steg 4: Reparing Day Lotion är en ansiktslution som du använder efter att du gjort de andra behandligarna på morgonen, det är en dagkräm som skyddar hyden mot bakterier.

Steg 5: Repairing Night Lotion är samma ansiktskräm som du tar på kvällen och låter den sitta under natten.

Om du har mycket problem med din hud och har provat det mesta så tycker jag att du ska prova detta. Jag kan inte garantera att det funkar på alla för alla har olika hudtyper men ge det ett försök, det tog ungefär två månader innan det gav resultat.



Här har jag bara maskara på mig och jag har inga finnar alls, min hud har blivit så mycket bättre. TRY IT!

Tisdag

Godmorgon!
Ska till skolan nu, Idag börjar vi med ett nytt indval eftersom det är ny termin men jag tror att läraren är sjuk så vi får sluta lite tidigare. Jag ska sova hemma hos mamma idag, Chrille behöver vara lite ensam när han jobbar så mycket.

Jag idag. Hittade ett par fina örhängen igår när jag var hemma, jag har så mycket smycken så jag inte vet vad jag har ens, brukar oftast ha pärlor.
Hörs sen, ciao!

Today

Kom hem från gymmet för ett tag sen, idag efter skolan gick jag hem till mammsen lite snabbt och hämtade lite kläder sen hem till Chrille och lagade mat till honom, sen till gymmet och lämna mat och gymma lite och nu är jag här igen.
Har passat på att tvätta upp all tvätt också, Chrille hinner ju inte när han jobbar så mycket och dessutom är det mina kläder också. Nu ska jag ta en skön dusch och raka benen.
PUSS

Pics










Lyckad helg

Det var riktigt roligt i lördags, även fast det mest var 40 plus personal så var det kul och dansade gjorde vi.
Jag bjöd hit Linnea så jag var inte ensam och tre av chrilles kompisar var här också.
Lastra är bartender och kom hit för att göra drinkar till oss.
Senare åkte vi in till stan och jag snubblade i gullmarsplan trappan för att vi alla var fulla och nu har jag ont i foten och i svanskotan, men så kan det gå när man har för roligt !

Och nu är det en ny vecka, redan! Helgerna går så himla fort fast det gör iförsig skoldagarna också.










Fiesta!

Godmorgon!
Det var kul igår men dock så var det bara jag, Amanda och Chrille som var med varandra.
Hans kompisar som var med hade andra platser och dem ville inte kröka, men vi hade jävligt kul och Chrille blev full som ett as, haha!

Idag ska Chrille ha en liten personalfest här hemma, sen ska han ut på krogen och jag ska festa med Linnea.

Nu ska jag och chrille gå och sola sen handla lite, hörs sen!
Bilderna från igår...
















Fredag!

Hej! Mötte Amanda imorse.
Jag fick låna hennes busskort till och från skolan eftersom hon ändå kommer till Chrille efter skolan, så jag slapp gå i den mörka kalla kylan klockan 8 på morgonen.

Idag slutar jag klockan ett, skönt att ha en lång ledig fredag framför sig.
Efter skolan ska jag nog ta mig en skön solning så att man har lite färg till helgen, kan jag passa på att vila lite också. Vi såg film igår och jag var så trött så jag gick och la mig klockan 22:00 och gick upp klockan 06:00, riktigt jobbigt.

Jag hör av mig lite senare.
Puss!

Godkväll

Det blev inge kortspel idag tydligen, men Lastra kom över och jag har i alla fall fått köpa mig ett par skor idag :)

Endast 299 kr från Belle Shoes
Dem ser inte så jättesnygga ut såhär men dem är snygga på, ska nog ha på mig dem imorn när vi ska på hockey.

Jag blev så lack idag, jag berättade ju att vi hade en jävla håltimme och sen när jag kommer till lektionen så är läraren inte där så jag fick gå hem, så onödigt !

Vi ska nog se en film nu och mysa, upp tidigt imorn.
Godnatt!

Onödiga raster

Nu har jag rast i en timme innan sista lektionen, så onödigt med dessa håltimmar. Kan man inte få börja tidigare och sluta tidigare istället... Vi får nytt schema på onsdag, hoppas att det blir bättre, men dem kommer väl ta bort våra sovmornar somvanligt !.. brukar oftast bli så när dem ändrar scheman.

Idag..
Idag efter skolan ska jag träna som jag sa tidigare, sen ska jag och chrille till Tyresö centrum, han ska köpa lite dricka till helgen och jag fick pengar av mamma igår så jag har pengar till på fredag och lite övriga pengar till mat för mig och Chrille. Jag tänkte kolla på Belles om dem har rea på några stövlar. Jag får aldrig nog av skor, skulle kunna köpa hur många som helst, kläder också, men vilken tjej älskar inte att shoppa?

Jag känner bara att jag måste börja jobba, i sommar SKA jag ha ett jobb!

...När vi har vart i centrum kommer nog Chrilles kompisar igen, vi har fått spelmani där hemma, men det är faktiskt kul att spela kortspel, Lökens flickvän skulle kanske komma och hälsa på, skönt att ha lite kvinnligt sällskap.


Lång dag

Godmorgon!
Kom precis till skolan. Jag vart helt röd om benen när jag hade gått hela vägen till skolan, så kallt var det !
men jag har iförsig tunna strumpbyxor på mig så jag får skylla mig själv.

Det är en lång dag idag och jag som var så trött imorse, kom knappt upp. Jag har en lång fotolektion på eftermiddagen så jag slutar kvart över 4 sen ska jag till gymmet och träna med Chrille igen, det vart ett riktigt bra rumppass igår, fick träningsverk kände jag av imorse när jag böjde mig ned.
Det blir så mycket bättre när man har Chrille som personlig tränare bredvid sig, fast jag tränar väldigt bra utan honom också, men rumpan får han nog hjälpa mig med i fortsättningen.

Nu ska jag jobba lite på lektionen också, hörs sen !

Jag tog dom jävlarna!

Godkväll, klockan är halv tolv och jag och grabbarna har suttit och spelat kortspel hela kvällen och jag vann sista gången!

Så jävla skönt, vi spelade 4 gånger och 3 av gångerna kom jag sist och sen tog jag dom jävlarna, haha..
Jag missade top model igen men det var så jävla kul att spela så det gör ingenting.

Börjar lite tidigare imorgon än idag så jag måste verkligen gå och sova nu, natti och sov gott!

Riktigt segt..

Sitter i skolan och väntar på nästa lektion, vi har 40 minuters rast och det finns ingenting att göra så jag och Linda satte oss i en datasal.

När jag slutar skolan ska jag hem en snabbis och hämta lite kläder och äta lite innan jag drar till gymmet och gymmar med Chrille. Sen vet jag inte vad vi hittar på, han slutar 4 eller 5 idag så då har vi lite tid för varandra, hoppas jag.
Det var så skönt när vi båda var lediga, kunde mysa tillsammans och göra roliga saker, man får inte så mycket tid tillsammans när han jobbar och jag går i skolan. Även fast vi träffas varje dag så blir det inte samma sak.

Längtar till fredag, då ska jag, Amanda, Chrille och hans polare på hockey. Då blir det lite förkrök innan vi tar bussen in till globen och hejjar på AIK.
Det är ju Top Model ikväll också, missade det igår, ska se om jag kan se det idag.

Godmorgon

Det var inget vidare att gå upp nu på morgonen, börjar iförsig 20 över 10 så lite sovmorgon blev det ändå.
Börjar med en rätt skön dag också, har bara två lektioner, fast den ena är lång men då får vi hålla på med vårat egna företag. Mitt företag gör egna smycken, det är riktigt kul att designa själv men vi måste göra mycket mera smycken för att få någonting sålt.

Det är säkert svinkallt ute idag igen och jag har inget busskort så jag måste gå till skolan, det tar bara 10 min en kvart att gå ungefär men vägen känns så lång !
Nu ska jag titta på tv lite innan jag ska ut i den hemska kylan.


Slut på det roliga

Idag vaknade jag klockan 11, riktigt skönt att sova ut eftersom jag gick upp klockan 6 dagen innan. Jag låg faktiskt och dega i sängen till klockan 15:00 och sen gick jag till gymmet. Det blev 45 minuters förbränningen och lite rumpträning och avslutade det hela med en varm och skön solning.

Chrille skulle stänga och städa gymmet lite så jag gick hem och lagade mat till oss, det blev klyftpotatis med fläskfilé och mammas goda recept på kalvfondsåsen, Mums!
När vi ätit kom alla grabbar och vi spelade kortspel (PLUMP) riktigt roligt faktiskt. Jag var så nära att vinna sista gången.

Skolan börjar imorn, fyfan!
Man får ångest när man har haft lov så länge så ska man tillbaka till den tråkiga skolbänken.
Jag vill bara börja jobba och tjäna pengar, även fast de flesta säger att det var skönare att plugga, men man kan ju aldrig göra något roligt för att man har brist på pengar och i 3:an ska vi praoa 2 dagar i veckan, kul lixom om man inte ens får pengar för det...

Jag vill bara ta STUDENTEN! ,..synd Nadja bara ett och ett halvt år kvar.
Det är iförsig skönt att man har ett sommarlov kvar.
Nej nu ska jag krypa ned i sängen.

Natti!

En helt vanlig dag

Hej på er!
Idag gick jag upp klockan 6 för att följa med min rädda man till tandläkaren, han skulle till polska tandläkare för att det var lite billigare och han var ruggigt nervös. Imorgon ska han tillbaka och göra en rotfyllning vilket inte alls är så skönt tydligen.
När jag kom hem var jag riktigt seg, la mig i soffan och tittade på tv och halv somnade ett tag. Lite senare åt jag och Chrille lunch och gick till gymmet. När Chrille var borta i USA tränade jag 2 timmar varje dag i 2 och en halv veckors tid och nu har jag vilat i två veckor så nu när skolan sätter igång igen på onsdag så blir det hårt igen!
Det är väldigt vad fort man kommer ifrån träningen när man vilar någon vecka.
Jag kom precis hem från Amanda, åt middag hos henne och spelade Guitar Hero IGEN,.. har inge val när jag kommer till henne, hon är en riktig guitarnörd.

Chrille har börjat jobba nu igen så han kommer inte hem förens klockan 22:00 och sen är han antagligen trött när han kommer, så det blir nog inte så mycket mys ikväll med honom och tv:n.

Burtay, min systers pojkvän har varit gullig och fixat min blogg lite, han satt uppe hela natten och jobba med bilderna sa Linda men han älskar att hålla på med Photoshop så det gjorde säkert ingenting!
Thank´s Burtay ;)


Lördag

Igår var det kul, jag gick hem till Amanda och åt lunch och var där några timmar, vi spelade guitar hero och jag var faktiskt bra på medium, har bara klarat easy förut.

Vid sex åkte vi och handlade chips och godis sen skjussade Amandas pojkvän oss till centrum, jag skulle hämta ut min nya mobil. Så skönt med en ny telefon och den är verkligen fin!
Min är rosa på sidorna, det är riktigt bra ljud på den, verkligen en musikmobil och inte alls dyr, bara 1300 om man beställer den från elgiganten på internet.


Och ja jag vet att jag sa fel om Lets Dance, det är ju nästa fredag, vet inte hur jag fått för mig att det va igår.
Snart ska jag och Chrille till hans föräldrar och äta middag, jag är utsvulten!
Ikväll vet jag inte hur det blir, hörs senare!

Skönt med fredag

Nyår blev inte så lyckat men lite kul hann man ha !
Lets Dance börjar ikväll, det ska jag se i alla fall, ingen fest för mig idag inte.






















RSS 2.0