Morgonträning

Godmorgon! :)

Gick upp klockan sju för att jag ska hinna träna innan skolan idag, börjar ju kvart över elva på måndagar. Idag blir det träning på morgonen, sen skola fram till tre sen ska jag åka in till stan en snabbis med Linnea och sen blir det träning igen.

Någon frågade vart bikiniöverdelarna var ifrån.
Dem är från H&M men de fanns inte alls många kvar där jag var. Tror inte dem finns i några butiker alls. Jag kom ihåg när jag såg dem på nätet då var dem slut någon dag efter. Min syster beställde men får vänta några månader för att få en sån.

Jag och Emma när vi var på årets hemmafest hos Rickard :)


Mysig dag

Nu ska ni få lite bilder från dagen. Jag visar inte allt jag köpt för jag har köpt utklädnad till studentskivan men det få ni se den 3:e maj när vi har skivan :)

Efter shoppningen åt vi en massa kinamat, gud va gott de va!







Shoppingen

Köpte sjuuuukt snygga bikiniöverdelar, och en underdel till!

 





Är dem inte underbara?!
Och denna söta klänning :)


En dag med mamma

Gud vilket bra väder vi fick idag! Kunde inte komma lämpligare.. Jag ska nämligen till stan med mamma och mina systrar idag, vi ska shoppa och äta ute, mys!

Jag ska ta massa bilder idag så att jag kan fylla ut den här tråkiga bloggen med lite roliga saker :)

Ha en trevlig heeeelg nu!

Mycket stress

Åhh! jag är så dålig på att blogga just nu..
Jag antar att de är för att jag inte har så mycket tid och inte så mycket att skriva just nu, jag går i skolan och tränar som en galning. Det är väldigt mycket att tänka på just nu och stressen ökar eftersom att jag tar studenten snart och alla betyg ska sättas.

Imorn ska upp tidigt och träna på morgonen, sen ska jag på möte i skolan med min mentor klockan tolv och lämna pengar till Sophie i klassen till våran middag till studentskivan den 3:e maj. Klockan halv tre har jag tandläkartid och direkt efter det börjar jag jobba fram till nio på kvällen.

På lördag är jag ledig! Vilken lättnad, har jobbat mycket lördagar på sista tiden. Jag tänkte vara med på Chrilles spinningpass på morgonen sen hem och fixa mig inför en heldag med mina syskon och mamma på stan. Shoppning och middag :) Ser verkligen såååå mycket fram emot det!

Det är så mycket som händer nu. Men snart, så snart är det över och livet kan börja på riktigt! :)

Tack för att du finns där för mig sis <3


Grattis Marianne

Idag är det jobb 9:45 - 17.00 sen ska jag hem och göra mig lite finare, man känner sig alltid lite sliten och ofräsch när man städat ett helt gym. Christians mamma fyller år idag så vi är bjudna på restaurang :) Sen blir det bara mys resten av kvällen.

Inte långt kvar till studentfester, tills jag fyller 19, tills vi har flex fest mm. så jag spar mig till det!

Igår tränade jag kondition på gymmet en halvtimme, någon timme efter det gick jag en långpromenad med Emma. Vi gick fort kan ja säga, det brändes i benen efterråt, vi sprang t.o.m några gånger. En timme och 15 min gick vi. Alltid kul att gå med Emma, så mycket att prata om.

Imorn är man ledig, förutom träning så blir det en lugnt dag. <3
Jag ska försöka ta lite bilder och sådär, lite för mycket text på senaste tiden, men det kommer!

Spinning

Jag är riktigt nöjd med träningen, blev inte så mycket fusk förra helgen så därmed ser man resultat. Jag har börjar spinna lite mer nu igen, för ca ett år sen var jag med på spinning tre gånger i veckan men nu har jag mer varierad träning vilket gör att jag inte hinner med att vara med på bara spinning.

Det är bara kul att variera sig. Denna vecka har jag varit med på spinning två gånger. Förutom det har jag tränat de flesta muskelgrupperna också.

Idag blir det träning och sen bara en lugn mysfredag, tyvärr jobbar min älskling ikväll men han kommer hem runt niotiden. Imorn jobbar jag från 9:45 - 17.00 sen är vi bjudna på restaurang med chrilles föräldrar, hans gulliga mamma fyller år :) Så det blir lungt i helgen, bara fokusering på träningen just nu.

På måndag har vi det sista biptestet och jag har fått ganska bra resultat de senaste gångerna, slagit mig själv, så nu ska jag försöka slå det igen. Ska väl inte vara några större problem eftersom jag börjat springa och verkligen har kondition för det.

Nej nu ska ja jobba på :)

Så mycket att säga

Oj, oj, oj det finns så himla mycket jag skulle vilja skriva här men istället har jag tur som har vänner och familj, nära och kära som bryr sig om mig, lyssnar på mig och pratar med mig.

Det är jag lycklig över, finns många som inte har det och dem personerna mår inte bra och ska klanka ner och förstöra för dem som har många som bryr sig om en och har det bra.
Jag kan bara inte förstå hur man helt plötsligt kan bli så ond, känslolös och förstöra ..
Det är inte okej..

Det var inte meningen att det skulle bli en tävling så därför la jag ner, känner att de inte var värt min energi.
Nu kommer jag att ha ett eget flak med mina nära och kära och jag vet att dem som är med mig på det flaket bryr sig om mig och vill allt mitt bästa på MIN STORA DAG!

Man ska vara rädd för vem man litar på och ta väl hand om alla man älskar, glöm aldrig det..
Love/ Nadja <3

Värstingflaket

Hallå! Längesen nu...
Igår var en jobbig dag i skolan, den var lång och klassen blev osams pga. studentflaket som redan var fixat av mig, klart och bokat med dj osv.

Ganska bra pris med tanke på att vi bara är 17 i klassen som ska dela på summan, hade vi varit 30 hade det inte varit en sån big deal. Men jag tycker att när man tar studenten så vad är 1177 kr?? Ingenting enligt mig, en engångsumma som man kommer ihåg resten av sitt liv, den bästa dagen någonsin är väl värd det?

Dessutom kommer vi att ha bästa ljudet 5000 watt, i globen har man 8000 watt och på en vanlig hemmafest 20 watt, förstår ni då hur bra ljud vi kommer ha!? Vem vill inte ha värstingflaket och synas mest på studenten?

Många frågor som jag funderar över,... men idag kom mamma till skolan och gjorde klart för alla hur bra vårat flak kommer vara och det är förhoppningsvis bara ca 3 stycken i klassen som inte vill åka med det här flaket, synd för dem, hoppas dem ångrar sig för sitt eget bästa och åker med resten av klassen.

Nu har jag fått ur mig det jag velat, puss och kram!

Fredag

Idag blir det inte jobb hela kvällen som planerat. Chrille vill så gärna gå på hockey matchen på söndag så jag jobbar på söndag mellan 15.00 - 20.00 och jobbar bara från två till halv fem idag :)

Efter jobbet blir det mitt andra träningspass för idag, har ändå inget annat för mig, nu är det bara träning som gäller för snart är det sommar :)

Ha en trevlig fredag!

Jeansen

Träningen denna vecka har verkligen gått superbra! Två träningspass varje dag!
Jag börjar jobba klockan fem, jobbar idag, imorn och på lördag, lika bra att jobba lite när man har lov.

Idag gjorde jag mig lite fin, känns verkligen som att man vill fixa sig lite extra när man går runt osminkad och men träningskläder hela dagarna. Idag har jag på mig mina färgade jeans, i love them! Så jävla snygga :)

Puss på er!




Kärlekskryssningen

Nu kommer bilder från kryssningen när vi förlovade oss :)

Precis kommit på båten, tidigt på morgonen


Precis förlovat oss



Fixat mig lite



Blev på partyhumör efter att vi delat på en flaska champange

Blev massa kort på mig, somvanligt när jag är lite berusad, hi :)







Chrille sa att jag liknade mumin

Då sa jag att han liknade den här..


Vi satte oss på fun club och tog en drink





Sen var det dags för middag




På kvällen valde vi att ligga och mysa i hytten istället för att festa




Bilder

Nu har jag äntligen börjat fixa med alla bilder som tagits de senaste veckorna, nu ska ni få bildregn några dagar. Jag börjar med bilderna från hockeymatchen som jag, chrille, amanda och kim var på dagen innan vi skulle åka kryssning. Jag hade så mycket bilder att det tog en timme att ladda upp och fixa och är ändå inte klar på långa vägar.

Just nu har jag päsklov och tränar 2 gånger om dagen, jag bloggar när jag känner för det. Kasnke kommer mer bilder redan ikväll!














Påskdagen

Hallå!
Jag var på min systers möhippa i fredags så jag kunde inte säga någonting. Hennes vänner och kusiner var där, vi överraskade henne och hon blev så glad. Imorn är bröllopet, jag är så glad för min systers skull. :)

Igår var vi på påskmiddag hemma hos Chrilles föräldrar..

Jag skulle egenligen inte jobba mer förens på torsdag men Chrille ville så gärna gå på en hockeymatch så jag jobbar från 3 till 6 vilket en av timmarna är städ så det går fort!


Jobb 14-22

Nu ska ni få se vad jag shoppade igår och idag, åkte in tidigt imorse för att möta upp syster, först åt vi frukost på mcdonalds sen shoppade vi. Om 40 min börjar jag jobba från 14.00 - 22.00..


Tre par jeans från gina som satt som en smäck! Har inte köpt jeans på två år så det var dags nu! De färgade kommer bli mycket snygga till sommar.


Jeansjacka från H&M


Söta sommarskor


Tre skärp en gullig fransväska och en söt  topp


Spetsärmar på toppen :)




Och till sist dessa snyggingar!!
Jag tyckte inte om att klacken var så bred först men min syster sa att dem var jättesnygga på och det var dem, sköööna också. Lätt det bästa köpet, det var rea på dem också..


RSS 2.0