Dagarna springer iväg

Hej på er, mina dagar har inte innehållit mera än mycket träning nu på lovet, men det stör mig inte för jag gillar ju träning.
Igår spelade jag tennis för första gången i mitt liv med Chrille, det gick faktiskt ganska bra. Jag har ett väldigt bra bollsinne, det säger många.

Jag var hos min sis också, hon gjorde slingor på mig igen, den här gången blev det jättemånga slingor och nästan helblont, fast det tar ju ett tag innan det blir riktigt blont igen, det är lite gulaktigt nu men jag blev nöjd och dessutom kommer jag nog inte vilja bli så blond som jag var förut.

Imorse klockan 8:00 kom Chrilles mamma förbi med lilla Lady, vi ska ta hand om henne hela helgen för dem ska åka bort över helgen och åka skidor. På lördag har jag äntligen pengar igen då ska jag åka in till stan med min andra syster Natalie och shoppa loss, hoppas det blir som planerat för hon är nämligen gravid och mår inte så bra vissa dagar.

Nu ska jag gå till gymmet, sen handla sen ut på prommis med Lady sen kanske vara med Amanda.
Ha en bra dag.

Sporlov

Godmorgon!
Det var riktigt kul i lördags, jag drack nog lite för mycket vin men sånt kan hända ibland.
Linnea sa att hon skulle komma men dem kom inte på hela kvällen, som tur va kom Emma och Tine dit så jag var inte ensam bland alla grabbar.
Chrille kom inte med på så många bilder för han däckade i Lastras säng klockan 11 typ.

Jag sotade mina ögon den kvällen, ville testa en ny sminkning för oftast sminkar man sig på samma sätt hela tiden.
Jag blev faktiskt nöjd :)





















Jag mådde inte så bra när vi var på donken på vägen hem..


Nu ska jag äta lunch med min babe sen ska jag träna!
Puss

Party!

Chrille kom precis hem från jobbet, vi började precis dricka lite vin.
Jag ska snart börja fixa mig, ringde Linnea för ett tag sen hon var med Sibell så dem skulle komma till Lastra sen och Emma har sovit i typ två dygn nu så hon kanske skulle komma förbi iallafall om hon kände sig bra.
Kvällen ser ut att bli bra så NU KÖR VI!


Fiesta!

Det är lördag och jag har lov nu en vecka frammåt, GUD va skönt säger jag bara.
Idag har jag bara vart hemma och rakat benen, duschat och målat om min manikyr. Chrille åt frukost hos sina föräldrar sen var han tvungen att jobba några timmar för att Emma är sjuk, stackarn, hon som skulle följt med på festen hemma hos Lastra idag.

Ja, jag ska festa idag! fa va kul det ska bli, måste bara få med mig någon. Linnea vill nog hänka.
Jag kanske skriver senare, ska till gymmet, jag är så rastlös att jag måste träna lite.

Trevlig helg!

...

Hej på er!
Jag sov så skönt inatt i min säng, eftersom jag gick upp så tidigt igår så gick jag och la mig direkt efter
spinningen när jag kom hem, då var klockan kvart över nio och på onsdagar börjar vi 20 över 10 så då fick jag sova typ 11 timmar inatt. Riktigt skönt, jag vaknade till och med en halvtimma innan klockan ringde...

Men nog om det!

Imorn ska mitt företag ha vårt första säljtillfälle på loppmarknaden i vårberg. Det blir väl inte riktigt kul som att stå på stockholmsmässan men vi får sälja iallafall och eftersom det är loppis så får man ta saker hemmifrån också som man vill bli av med, jag tror iallafall att det kommer gå bra för oss. Vi har pratat med en tjej från Farsta centrum också och det ser ut som om vi kommer få sälja där också men vi måste köpa in mer grejer och producera mera isånnafall.

Nu ska jag gå och handla med mammsen, ikväll ska jag gå och gymma och sen hem till Chrille där jag sover resten av veckan. Han ska på hockey ikväll så det är en annan instruktör som kör spinningen men jag gillar Pia så det gör inget.
Ha de bra!

Starta Eget Dagen

Idag var det en lång dag, gick upp halv 6 för att duscha och fixa mig, bussen gick 07:25 mot gullmarsplan. Vi skulle ju åka till "starta eget dagen". Det var inget nytt för våran klass, det var som att lyssna på hela våran kurs på en dag.
Riktigt segt var det , vi var där från klockan halv nio till klockan halv fyra.

Men det känns som om det ända jag gjort idag är att ha ätit, först fick vi smörgås och bulle med te eller kaffe, sen var det lunch på McDonalds som vi blev bjudna på av skolan och sen var det fika med bulle igen. Det känns som om vi inte gjorde nåt annat än att käka när vi var där. FY! tänk om man skulle äta så varje dag, vad fet man skulle bli.

Imorn börjar jag 20 över tio och sover hemma inatt, så det blir en skön och lagom sovmorgon. Jag ska snart till gymmet och vara med på spinningen så efter det är det bara hem och duscha och dö i sängen.

Ha det bra!

Snart lov igen

Kom till Chrille för ett tag sen, han hade feber hela dagen igår stackarn och har legat i sängen hela dagen och nu var an tvungen att gå och jobba. Men han hade inte feber just nu iallafall. Jag har precis ätit rostade mackor med kaviar på. Klockan fem ska jag till gymmet och äta med Chrille och sen vara med på BT och Step up.

Den här veckan blir rätt skön men ändå hektisk och sen är det lov, det kommer ju bli riktigt skönt!
Måndag: vanlig skoldag
Tisdag: Ska vi på starta företag-dagen i kista tidigt på morgonen och vara där till klockan 16:00.
Onsdag: vanlig skoldag
Torsdag och Fredag: Ska vi i Chic Stockholm (mitt företag) stå på loppmarknaden i Varberg och sälja våra smycken eftersom vi inte kom med på stockholmsmässan. Det kommer nog gå bra.

Så nu är det bara onsdag skoldag kvar och sen får vi sportlov, HÄRLIGT!

Slapp Söndagen är här

Igår hade jag två timmar på mig att fixa mig och laga maten innan älsklingen kom och jag hann vara klar tio minuter innan han kom, som tur var kom han lite försent. Vi åt en väldigt god och kladdig tacos middag, massa godis och delade en flaska vinoch hade jättemysigt. Jag fick en jättefin tavla av min älskling, han är så söt. Det här var faktiskt den första alla hjärtans dag dagen vi haft tillsammans, vi har snart varit tillsammas i 11 månader.

Sen kom mamma och alla hem från dagskryssningen vid åtta så då gick vi hem till honom istället och tittade på melodifestivalen och hade mys i sängen, somnade inte senare än klockan 11 eftersom vi varit uppe tidigt på morgonen och hållt i igång hela dagen.


Bilder från dagen


















Tavlan jag fick av min älskling






På dagen när vi gick promenad






Nu ska jag fortsätta min slappa söndag :)

Valentines Day

Glad alla hjärtans dag på er!
Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen. Chrille gick upp väldigt tidigt för att skjussa min familj
till kryssningen, jag gick upp klockan halv 9 när han kom hem för att åka hem till mina hundar. Jag rastade dem och sen gjorde jag en riktigt FET frukost till mig och Chrille. Sen gick vi en långpromenad med vovvarna till hans föräldrar i trollbäcken, vi åt lunch där och spelade lite kort och fick godis.

Vi lånade bilen hem, jag gick till ICA och köpte det sista till middagen och Chrille åkte hem och bytte om, sen hämtade han upp mig så åkte vi till gymmet. Det blev crossen idag igen en timme.

Nu är jag hemma och ska göra lite fint och laga middag men först ska jag ta ett skönt varmt bad och fixa till mig lite.
Lägger in bilder från idag imorn, puss och kram <3



Fredag

Fyfan, dagen börjar ju bra! Jag gick upp halv 7 eftersom vi börjar kvart över 8 på fredagar, TRODDE JAG!
Nej det var ju förra terminen som vi började så tidigt på fredagar, så när jag kommer till skolan och tittar på schemat vad vi har för lektion så står det historia, som jag inte har. Och nästa lektion börjar kvart i 10. Så då var det bara att vända hemmåt igen och slappa lite. Fan, vad tänkte jag med. Jag var ju så himla trött imorse också, kunde sovit en timme till, minst!

Jaja, sånt händer. Får hoppas att resten av dagen blir bra i alla fall. Mormor fyller 64 idag så efter skolan ska jag handla till imorn, måste ha mat till middagen jag ska göra till mig och Chrille och sen vid 16:00 ska jag gå till gymmet och gymma med honom sen vid 19:00 ska vi till mormor och fika lite, mamma och alla kommer vara där också.
Trevlig helg!
 

En bild från förra året när jag fyllde 17

The Big Family

Godkväll på er!
Sitter hemma hos mamma i våran så kallade "Diva Soffa" kom hem från gymmet för en och en halv timma sen och jag har rätt långtråkigt. Har ätit korv och stroganoff med makaroner och precis tagit en skön snabbdusch.

Min lillasyster kom till mig och kastade några gamla grejer som jag har gjort när jag var liten, dem har tydligen legat i hennes skåp och skräpat, jag tittade igenom dem och det´var lite kort från när jag var liten, massa teckningar som jag har gjort och typ en frågestund (intervju) med min lärare som jag gjorde när jag var 6 år. När jag läste vissa frågor kände jag att jag ville skriva ner några, man var ju rätt rolig när man var liten.

Intervjufrågor för 6-åringar
Varför är du här?
För att jag ska kunna lära mig saker.

Vad gör din mamma hemma? Städar och tar hand om Nicole (min lillasyster som var bebis), Haha det roliga är att det fortfarande stämmer, mamma är pedantisk av sig.

Vad gör din pappa på jobbet? Bygger hus

Vad vill du jobba med när du blir stor? Hästar

Om du var pojke, vad skulle du då vilja jobba med? Hästar, för jag älskar hästar.

Finns det något som du är rädd för? För några barn ute, kommer inte ihåg vilka.

Vad tycker du är roligast? Spela data.

Vad tycker du är tråkigast? Leka med bilar. (Jag lekte jämt med Barbiedockor, hade kanske 100 stycken)

Vad är du bra på? Data

Vad är du dålig på? Spela spel

Vad gör du om du blir osams med någon? Då går jag till en vuxen.

Hur ska en bra kompis vara? Snäll


Ni kanske inte tycker att det är så kul, men jag tycker det är gulligt och roligt att veta hur man tänkte när man var så liten.

Now to my family
Jag har ju inte riktigt berättat så mycket om mig själv än så jag tänkte skriva om mina syskon och så, folk frågar ibland hur jag kan ha så många syskon men det  är inte med samma mammor och pappor.

Min familj består av:
Mamma Anneli 42 år
Pappa Pekka 43 år
Lillasyster Nicole 12 år
Storasyster Natalie 22 år
Storasyster Linda 22 år
Halvlillebror  Wilmer 4 år
Jag Nadja 17 år
Hundarna Lilly och Stella

Pappas tjej Monika
Lossasbror Alfons (Monikas son)
Katten Elvira
Mammas kille Kennet
Lossassyskonen Daniel, Hanna, Elinor (Kennets barn)

Och så här är det...
Mamma var tillsammans med en kille innan min pappa och fick Natalie. Min pappa var tillsammans med en annan tjej innan min mamma och fick Linda, sen träffas mamma och pappa och får mig och Nicole. Då bli jag halvsyskon med Natalie och Linda och helsyster med Nicole.

Senare skiljer sig mamma och pappa. Pappa träffar Monika som redan har sonen Alfons med hennes kille innan och mamma har nu träffat Kennet från Gotland som har tre barn som blir mina lossassyskon eller vad man nu ska kalla det.

Pappa och Monika får Wilmer som då blir min halvbror.

Svårare än så var det inte, men jag har inte sagt att det skulle vara lätt att förstå.
Nu ska jag gå och lägga mig, Sussa gott!


Har inte mycket att säga..

Godmorgon! Jag är redan klar och börjar skolan om 40 min, men jag måste gå till skolan ungefär en halvtimme innan om jag ska hinna, sov ju hos älsklingen inatt.


Idag:
Skola till 16:30
Hem och äta
Gymmet vid 19:00
Hem och sova
Ja, mer än så händer nog inte idag.

Längtar till på lördag, mamma och alla ska på dagskryssning men jag ska vara hemma och ta hand om mina hundar. Så jag ska bjuda Chrille på middag och mysa eftersom det är alla hjärtans dag.

Jag målade fransk manikyr på mina naglar i måndags när jag var hemma från skolan.
(Mina riktiga naglar)

Skola

Har inte hunnit skriva, Det var tekniker hos Chrille igår för att fiixa datan och igår sov jag hemma somvanligt.
Måndag:
I måndags var jag hemma från skolan, jag åt en medicin som jag haft förut och som jag mår hemskt illa av så jag kräktes och fick ingen sömn. Vid 12 på dagen mådde jag bra igen och klockan två mötte jag Amanda, vi gick till centrum och jag köpte en lysrosa BH,  jag hade typ 20 kronor kvar löst så då köpte jag semlor till oss som vi åt innan vi gick till gymmet och tränade förbränning och rumpa. Sen gick jag hem och dischade och gick en promenad med Amanda hem till henne för att äta middag och kolla film. Sen var det bara att gå till gymmet igen och hjälpa älsklingen att städa lite så att han kom fortare hem.
Tisdag:
Var i skolan till halv 5
Hem åt mellanmål
Till gymmet
19:30 hemma igen, åt middag
sova.
Onsdag:
Idag slutar jag 15:00, vi har UF somvanligt i ungefär tre timmar. Sen ska jag hem och damma av mina hyllor och damsuga och byta lakan. Jag är ju nästan aldrig hemma men det blir ju dammigt ändå. Sen ska jag till gymmet och träna baksida lår och vara med på Chrilles spinningpass somvanligt på onsdagar. Sen hem och sova med älskling.

HA EN TREVLIG ONSDAG!


Träningshelg

Godkväll!
Igår blev det inget festande inte. Amanda var tvungen att vara hemma igår, dem skulle ha middag och gäster.

Chrilles kompisar kom och tittade på melodifestivalen och senare när fler kom så övertalade Löken några att dem skulle ut och kröka, så vi satt här hemma och spela kort medan de andra söp sig fulla.
Jag och älsklingen kom i säng ungefär vid två.

Idag kom Fredde och Danne och hämtade upp oss klockan 12, vi skulle åka till La Fleur i Trollbäcken och äta pizza sen åkte vi vidare till Lidl och handlade lite. Fredde hängde med oss hem och spela kort i några timmar.
Jag vet att vi spelar väldigt mycket kort men det är inte "finns i sjön" vi spelar ;)
När det blev lite senare så drog jag och Chrille en snabbstädning, FAST jag städade igår som en galning, skura golvet och allt. Men har man fyllon som hans kompisar så blir det ganska stökigt igen.

Chrille och Lastra skulle spela tennis så jag pallrade mig upp till gymmet och stod på crossen och förbrände en timme, det
gjorde jag faktisk igår också. Så det blev en träningshelg kan man säga, ingen dricka bara träning.
Nu väntar jag bara på att Chrille ska komma hem från rackethallen, då ska vi se på film och ha lite söndagsmys.
Puss på er!

Nya håret
Man ser inte så mycket skillnad men om man jämnför med andra bilder så ser man.


Den nya tröjan
Jacka lånad av sister



Min sexbomb


Härligt med lördag

Hej på er !
Igår var jag hos min syster som ni vet, först mötte Linda mig på bussen så åkte vi raka vägen till skärholmens centrum.
Jag hittade faktiskt bara saker som jag ville ha på REA. Jag köte en t-shirt med tryck från gina för bara 29 kr och en vit tubtopp till sommaren för bara 19 kr sen hittade jag ett bra volympulver för håret på en frisörsalong som hade kostat 169 men jag fick den för 135 kr. Sen gick vi hem till Linda och åt middag sen färgade hon mitt hår och klippte det, jag gjorde blonda slingor och jag är helnöjd, tack sis :) Klippte bara bort en bit på det slitna håret och lite ifram. (visar bilder sen)

Idag har jag tränat och var på donken och åt lite med Amanda. Nu tittar vi på tv och käkar chips. Vet inte hur det blir ikväll, antahligen kommer Chrilles kompisar hit och chillkrökar.
Trevlig helg på er !

Friday, and im happy!

Hej alla glada!
Som ni vet ska jag till min syster efter skolan och klippa mig, vi ska till skärholmen innan och titta lite. Jag vill gå in på Gina Tricot somvanligt, kanske man hittar något på REA?
Just nu sitter jag i skolan på sista lektionen, slutar om 10 min och då är det helg. Men jag tror att det blir lungt i helgen faktiskt, Linnea ville festa med mig men jag tror inte jag har lust. Men vi får se.

Vi kanske hörst senare, när jag har fixat håret.
pussinuss!

Färg, en drog?

Sitter på lektion och har ingen lust alls att gå till klockan halv 5 idag, men jag är illa tvungen.
Imorn är det en bra dag.
Ska åka hem till sis Linda, hon ska klippa mitt hår och det är sjukt men nu fattar jag varför det blir som en drog när man börjar färga håret. Jag har ju alltid varit blond och jag färgade håret brunt för typ 3-4 månader sen och nu känner jag att jag vill tillbaka till lite ljusare.
 Jag ångrar absolut inte att jag färgade håret för jag tyckte att det var fööör blont och om jag bara gör en massa slingor nu så kommer det se naturligare ut. Men vi får se hur det blir.
Linda kanske kan färga på mig och jag verkligen vill det?
Jag har lite pengar nu också så jag ska höra med Linda om vi kan mötas i Skärholmens Centrum och shoppa lite, hon bor väldigt nära centrumet. Sen ska jag hem till min älskling och ha mysfredag.
Vi hörs imorn//Linnakangas

Mitten på veckan

Hej på er !
Har precis lagat mat till mig och Chrille som inte blev så lyckat. Jag ska snart gå till gymmet och äta med Chrille där, han hann inte laga mat idag eftersom han jobbar så jag fick göra det. Klockan 8 ska han ha spinningpass som jag ska vara med på, det blir lite baksida lår träning innan också.

Jag fick 500 kr av mamma idag för att köpa medicin och fylla på mobilen, så nu har jag 300 kvar till helgen, på lördag ska jag passa Chrilles föräldrars hund i några timmar så då får jag hundra kr för det och så skulle jag tydligen få hundra kronor av min älskling också. Han är så snäll ! :)

Nej nu ska jag gå till gymmet,..

Phonography


Helgen

Det var riktigt kul i helgen. I fredags hade jag och Chrille vart tillsammans i tio månader, men vi firade det inte på något sätt utan var hemma och myste och tittade på Let´s Dance.

På lödagen var det öppet hus på Flex gym (där jag gymmar) Jag var där i två, tre timmar tror jag och var med på spinning och stripaerobic, det var skitkul. Det var lite som stripdans men man tog inte av sig kläderna såklart, det var mer som en sexig dans till riktigt bra musik!

Sen var det bara hem och duscha och fixa sig. Vi skulle vara hos Remmen och Bella klockan 7 i stan och äta middag. Det vart en riktigt kul kväll, alla fyra åt middag hemma hos dem och senare när det blev lite mer fest så kom Bellas kompis och hennes pojkvän. När vi började bli lite dragna gick vi till pubben nedanför deras lägenhet och drack lite till sen drog vi till ett hotell i närheten och satt vid baren. Det var två vakter utanför men jag och Bella bara gick in och dem sa ingenting. Det var nog för att jag var med dem tre som alla är över 20 och jag är lång och så, så dem tänkte nog inte på att ta legg på oss.

När kvällen var slut gick jag och Chrille till Burger King för att ta en hamburgare, och FY vad äcklig mat dem har ! Jag har typ ätit där en gång förut och aldrig mer... Köttet smakar ju bränt.
Vi var hemma vid 4 iallafall och dagen efter var inte Chrille LITE bakis. Han mådde bra klockan 7 på kvällen igen.



















Igår var det bara slappdag somvanligt, Amanda och Kim kom, jag tvingade Amanda att krusa mitt hår och det tog en och en halv timme. Tack Mandiy!

Dagens träning:
BT: styrketräning 60 min
Step up 1: Lättare step i 30 min
Core: Mag och rygg träning 30 min

Puss på er!

Pigga Nadja

Det är helt sjukt, jag somnade inte förens klockan 12 igår och jag gick upp 6, men jag var inte alls trött, jag är riktigt pigg och det är typ första måndagen som jag är det,..HELT UNDERBART! Kanske kommer bli en bra måndag för en gångs skull.

Jag bloggar senare på dagen om vad som hände i helgen :)

RSS 2.0