ledig mån, tis & ons

Hej alla söta!
Jag ser att det är ett par stycken som går in och läser min blogg fast jag inte är så aktiv, kul!


Nu börjar allvaret på deffen och träningen, såg Victorias Secrets på tv i söndags och OM man blir peppad av att se det!

Dem har så jäkla fina ben och rumpa så man dör, är det någonting jag är missnöjd med så är det mina lår, dem ska bli mindre och det innebär inge godis på helger osv. Men jag är absolut ingen person som kan svälta mig, jag äter som en häst, haha! Det är bara att träna mycket och äta nyttigt som jag annars gör men skippa godiset på helger.

Nu i helgen är det kräftskiva på gymmet, då blir det bara vin och kräftor, inga drinkar om det blir utgång osv, så mycket socker och skit i det!

Denna vecka är riktigt skön, jobbar bara tors, fre och lördag :)
Imorn kanske jag ska till stan och träffa syster och shoppa lite saker.

Träningen denna vecka:
Måndags:

1. cyklade till flex i älta, sprang 20 min på bandet och cyklade hem igen.
2. Dans 30 min, BT 60 min, core 30 min

Tisdag:
1. Gick 10 min, sprang 15 min, cyklade 15 min, gick hem till mamma och hämtade hundarna, gick en promenad.
2. ikväll blir det nog mera kondition och Bodypump, nu ska musklerna fram igen, det har varit alldeless för mycket vila när det gäller styrketräningen.

Ibörjan av sommaren, då jag själv tycker att jag var i riktigt bra form!


Helg jobb

Ja de är fredag och jag börjar jobbet om en timme, slutar nio ikväll och då ska jag hem till en tom lägenhet. Chrille åker nämligen på trancekryssning över helgen med sina vänner, jag hatar att sova själv mest för att jag tycker det är otäckt att vara själv i en lägenhet. Är så van att ha närhet.

Imorn är det bara att gå upp tidigt för jag jobbar från 10 - 17 sen kanske jag ska träffa min syster får se, känner mig så låst eftersom jag jobbar på söndag också. Ja, jobb, jobb, jobb :) men jag älskar det, känns sjukt att inte gå tillbaka till skolan!

puss puss



H&M club

Fick en check på 400 kr från H&M här om dagen så jag har köpt två plagg :)

Den mysiga ponchon 199 kr
Tror ni den kommer vara skön att ha i höst eller?!
mys, mys, mys!

Långa träningsbyxor 299 kr

Det var 10% på allt idag så jag fick dem för 269 istället :)


Spinningpass kl. 7

Gick upp klockan sex imorse för att vara med på Chrilles spinningpass klockan sju och sedan köra ett benpass med honom, riktigt skönt att gå upp tidigt dagen går så himla mycket saktare och man hinner mera!

Såg på Kenzas blogg att man kunde söka till topmodel, jag vill verkligen bli modell vet inte vad som stoppar mig egentligen för jag är 179 cm lång och är smal men jag har inga direkt osminkade bilder på mig och just nu har jag lite finnar i pannan som måste bort innan, annars lär dem bli ointresserade direkt eftersom dem oftast är ute efter perfekt hy. Men någon dag ska jag söka! :)

Jag börjar inte jobba förens klockan fem idag så jag ska träna ett pass till, nu blir det lunch med C.

Jag och Tine i lördags


Måndag

Lödagskvällen blev lyckad, dock inte så kul på Grodan eller Lobby som de nu heter..
Alltid lika kass DJ där som bara mixar sönder låtarna så att det låter som skit! Ingen taktkänsla alls vilket gör att man inte kan dansa.

Idag började min hårdträning igen, ikväll blev det två timmars träning.
Dans 30 min, BT 60 min och core 30 min, UNDERART SKÖNT!

På dagen träffade jag min kära vän amanda, gick till centrum och köpte den snygga ponchon från h&m, mysit nu när det kommer bli kallare! Såg även den sjuka filmen the human centipied, SJUKASTE filmen jag sett, inte speciellt bra heller, man blir mörkrädd när man tänker på vad människor kan komma på för sjuka saker.

Jag och Bella i lördags


30 års fest

Veckan har bestått av träning och jobb är ledig hela helgen, var ledig igår också :)

Idag fyller Nino 30 år så gänget ska fira honom på hellströms, jag håller redan på att fixa mig för vi ska åka till Tine innan och föra lite, fest hela dagen! :D

ha en bra helg ! <3

16 cm åkte av

Godmorgon! Igår var jag hemma hos syster och klippte av håret, ca 16 cm åkte av och det är hur skönt somhelst! Det är lagom kort, man kan lixom fortfarande locka det och så utan att de blir för kort, precis som jag ville.

Efter att hon klippt mig åkte vi till rusta och handlade lite saker som man behöver till hemmet, sen åkte vi till skärholmens centrum och kollade runt lite, Linda hittade en jättefin väska som hon själv ville ha men hon tyckte det var onödigt så jag köpte den iställer :)

Läste ett mejl igår om baseball jackan att den inte fanns på lager så dem kommer skicka tillbaka mina pengar så då kunde jag ju köpa något annat för dem pengarna.Efter det åkte vi hem till henne igen och gjorde en jättegod middag med sallad och gott bröd.

 

Kommentar: "Hej :) Jag har en fråga om din träning. Det verkar som att du tränar väldigt mycket och ofta två pass per dag. Är det inte stor risk att man blir övertränad då"

Svar: Jag anser att man inte kan bli övertränad så länge man äter ordentligt mellan passen och mår bra av att träna, det är många som frågar denna fråga och jag vet inte ens om jag vet vad övertränad är för något, alltså man kan ju alltid bli bättre inom träning så jag anser att man kan träna hur mycket somhelst bara man mår bra!

Jag har frågat min kille också som är PT och han tränar själv 4 timmar om dagen oftast, tränign på gymmet, tennis, badminton mm.. så han anser också att man kan träna hur mycket som helst eftersom att han älskar att träna! :)

 

(Fattar ej varför texten är ihoptryckt när den kommer upp på nätet ibland när jag delat upp texten fint själv?)

Nu bilder på håret! :)



Syster

Godkväll!
Jag har jobbat hela helgen, jobbade fram till tre på lördagen sen åkte jag och lillasyster hem till storasyster och hade en myskväll med tv tittande och massa prat. På söndag var vi tyvärr tvunmga att åka hem ganska tidigt för att jag började jobba klockan tre, det sög verkligen, hade inte alls lust  att jobba. Men nu är jag glad för jag är ledig mestadels av denna vecka, jobbar bara fredag och lördag.


Idag var jag hemma hos syster igen för att jag inte hade något annat för mig, träna orkade jag inte. Men nu får det vara nog för jag har vilat från träningen ett tag nu, någon vecka eller så. Imorn börjar jag igen.

På onsdag ska jag till syster igen och klippa mig, jag tror jag kommer klippa mig ganska kort de här gången, trött på det långa och jag känner att det behöva växa om lite på nytt! man vill ju ha lite förändring också, kan vara kul nu till hösten, mitt hår växer som ogräs också.

Nu kom jag hem från syster för ett tag sen och jag var bara tvungen att beställa en röd baseball jacket från Gina Tricot efter att ha prövat syrrans, jag övervägde att köpa en sådan eftersom att de flesta har såna men jag kunde inte motstå när jag såg hur snygg den var på :)

Nu blir det lite tv tittande, puss på er!


Hej

Sorry babes! Jag har inte bloggat på ett tag, jag skulle åkt till Gotland förra fredagen men jag blev riktigt sjuk och var på akuten i torsdags, deras system suger, fick vänta i fyra och en halv timme med smärta och typ 40 graders feber!

Det var inget allvarligt men inte heller goda nyheter vilket gjorde att jag stannade hemma, riktigt trist eftersom jag sett fram emot denna resa väldigt länge. Men jag blev helt friskt i tisdags, gick på medicin i 5 dagar, 5 tabletter per dag!

Eftersom att jag inte fick festa i helgen så var jag ute i onsdags men tjejerna även fast jag jobbade torsdag morgon, sov fyra timmar den natten, hah!

Svar på kommentarer:

Någon tönt vid namn Tony verkar inte gilla att jag skriver om träning, varför då gå in här?
Jaja folk kommer alltid att vara avundsjuka och klaga, bara att aceptera! och jag kommer att fortsätta skriva om min träning vilket är en väldigt stor del av mitt liv.

Linda:
Nadja, tränar du bara underdelen av kroppen? Kör du aldrig armar, axlar eller bröst?

Svar: Nej det gör jag verkligen inte. Jag tränar väldigt mycket rygg och axlar för att få bättre hållning och för att inte få ont i mina axlar som jag jämt och ständigt hade innan jag började träna.

Armar och bröst anser jag inte är så viktigt eftersom att jag bara vill ha en trimmad kropp och inte allt för muskulös, jag får lixom inget ut av att stå och pumpa armarna om du förstår vad jag menar. :) Det blir mest träning för armar och bröst när jag är med på gruppass som BT osv. som är styrketräning för hela kroppen, vilket jag brukar köra en gång i veckan. Men jag kör väldigt mycket rumpa pga att jag fortfarande kämpar för att få bort mina celluliter som nu bara syns när jag spänner rumpan, alltså en stooor förändring sen jag var otränad för 2 år sen.

Nu bilder från onsdagen, Soap Bar ...




RSS 2.0