Yeeees

Yeeees! Jag har laddat ner några nya låtar nu och får en massa låtar av syrran, bla. sexy bitch låten och im in miami bitch... Wohoo! Kommer bli grym musik på mitt flak!

Bilder från lördagen


5 dagar kvar

5 dagar kvar nu !! Helt sjukt!
Jag håller på att ladda ner musik till mitt flak, den är en låt som jag bara måste ha med men inte lyckats hitta än.


Idag är det vanlig skoldag, fast betygen sattes i fredags, idag får jag reda på om jag har fått MVG i idrott. Efter skolan blir det stan med Linda i klassen, ska kolla etter skor till studenten :)

Detta är låten jag måååste ha! annars kanske ni kan skicken till mig om någon har den?

Trodde jag hade trötnat på sexy bitch...


Shopping och festfirande

Idag:
  • Spinning på morgonen
  • Åka hem till min syster
  • Åka och shoppa i skärholmens centrum
  • Hem och göra oss snygga
  • Festa!
Yeay, nu kör vi sis! :D

Praktiken är slut

Imorse var det jobbigt att gå upp, kände mig riktigt seg, men vad ska man göra? Sista praktikdagen var det idag. Lite sorgligt men ändå så jävla skönt, det är ju inte så att jag aldrig kommer vara på gymmet igen, jag både jobbar och tränar där som ni redan vet.


Så vad händer ikväll, ja, inte mycket kan jag säga. Efter praktiken tränade jag en timme sen gick jag hem och packade till imorn då vi ska fira våra (min syster, hennes kompis och jag) födelsedagar med fest, gud så kul!

 

Det är inte jag som har festen men man kan säga att jag är med och firar min födelsedag också eftersom att jag inte riktigt gjort det än :)

 

Nu har jag precis rakat mig, dushat, och smörjt in hela kroppen med body loution, känns fräscht. Imorn bitti blir det spinning sen åker jag direkt mot Linda för lite shopping i skärholmens centrum och mys och sen fest som jag precis nämnde!

 

Men ikväll blir det baaara mys med älsklingen goda köttgryta...


Nu gick det äntligen att ladda upp bilder! Här är tavlan som nu sitter i vårat sovrum.

I de högra hörnet står det "jag älskar dina ögon" och tavlan heter "Din Kärlek" som står mitt i tavlan

Såklart mycket finare i verkligheten, det är glitter i tavlan också som inte syns på bild.

En annan tavla av samma konstnär som vi har i vardagsrummet

Vad tycker ni, cool konst?


27 maj

Började prakiten lite senare idag eftersom att C (Chrille) behövde mig i repan.
Gick upp halt åtta och tränade ett hårt pass med C. Först en halvtimme på crossen och sen ett rumppass i ca en timme. Har vilat både i tisdags och onsdags så det var skönt att träna hårt.


Igårkväll fick jag en till present av älsklingen, vi har en jätteduktig konstnär som gymmar på gymmet och vi frågade honom om han kunde göra en tavla med mig och C i tavlan. C Fixade de så att jag kunde få den i födelsedagspresent, jag viste ingenting :) Resultatet av tavlan blev jättebra. Han gör väldigt cool och speciell konst.

Det är något konstigt med daorn så jag kan inte ladda upp en bild mendt kommer sen :)
pusspuss

Grattis till min syster som fyller 23 idag, på lördag ska vi fira tillsammas! <3


19 år

Idag är det min födelsedag :)
Fick en locktång av älsklingen, precis en sån som jag önskade mig och en god frukost :)
Nu måste jag kila till plugget <3

Schema

Idag var jag riktigt seg, blev bara dans en halvtimme sen gick jag hem.
Hade inte alls någon lust att träna idag, det kan bli så ibland.

Denna vecka är sista skolveckan!!!

Schema framöver:
  • Vanlig skoldag imorn och på onsdag
  • Praktik torsdag och fredag
  • På lördag blir det fest med min storasyster som fyller år den 27:e maj
  • Måndagen nästa vecka: tror att vi är lediga, ska ha betygssamtal med idrottsläraren (hoppas på ett MVG)
  • Tisdag: vett och ettikett till balen, trädning av skåpet osv.
  • Onsdag: Bal
  • Torsdag: Fotografering halv tolv och sen en heldag med klassen och läraren inne i stan
  • Fredag: STUDENTEN!!! wiho!
Jag fyller år imorn så jag kommer vakna pigg och glad! :)

Förra året när jag fyllde 18 och hade tjejmiddag


Svar på fråga

"Hej Nadja! Vad är ditt bästa träningstips gällande effektiv kaloribränning, och hur länge ska man hålla på med det för att se synliga resultat? :)"

Kaloribränning? Du måste mena konditionsträning/förbränning. :) Hur länge man ska träna för att se resultat?

Ja för det första beror det på hur mycket man väger innan och sådär. Som jag har sagt tidigare så har jag alltid varit smal, bara väldigt otränad. Jag har ju förändrat min kropp så mycket genom att ha tränat ett till två pass om dagen i två års tid, byggt muskler, blivit av med kroppsfett, förbättrat hållningen osv.

Så jag kan inte riktigt svara på hur lång tid det tar för att se resultat utan det beror helt på hur mycket man tränat, hur nyttigt man äter och vilken kroppstyp man har. Men om man vill ha en föräldring och vill bli vältränad så är kosten absolut det viktigaste, man ska äta nyttigt och sunt när man tränar. Om man inte ser resultat efter en lång period så kanske man ska tänka på att träna ännu hårdare osv.

Om man är överviktig ska man se till att endast träna kondition som t.ex. cykla, springa osv. för om man tränar massa styrketräning när man har en massa fett på kroppen så bygger man en massa muskelmassa under fettet och kan se ännu större ut. Om man är normalviktig så ska man absolut variera styrka och kondition.

Men ge aldrig upp! Det tar lång tid att bygga den "perfekta kroppen" om man nu är ute efter det..
Tack för frågan :)

Flexfesten

Vi fick ett perfekt väder igår. Klockan elva åkte vi in mot stan och dansade på Golden Hits i några timmar. Vi var hemma runt tre och idag har jag legat i soffan hela dagen och tittat på filmer med älsklingen :)


Påväg till gymmet














Mamma, hon tog med sig skumpa till oss för att jag fyller på på tisdag :)









Lotta, den bästa instruktören!


Lottas dotter Ronja











Lite dans i aerobicsalen


På Golden Hits




Natti

Sådär, nu har man strukit studentklänningen slät och fin. Två veckor innan, längtar man då eller?! Den är så himla fin, så glad att jag fick låna den av min syster :)

Jag har också valt kläder som jag ska ha på mig på lördag, tror jag iallafall. Hoppas att vädret blir bra annars får jag lägga till ett par tunna strumpbyxor och bots.

Ska nog sussa snart, har varit vaken sen sju och jag ska upp vid sju imorn.
Natti Natt!

Gotland förra sommaren


I bra form

Träningen denna vecka har gått super duper bra!
Gjorde en fettmätning idag igen, var inte mitt bästa resultat men inte heller långt ifrån och jag har byggt nästan ett helt kilo muskler under ca en månad, wie! De går bra nu...

Imorn är det praktik fram till tre sen ska jag dirr hem till min söta syster som ställer upp och klipper mig så att jag är fin till studenten. :)

På lördag är det Flex grillfest och då blir det äntligen lite party! Fyfan, det var längesen man festade ordentligt, får se hur det går. Jag hoppas på en bra och riktigt rolig fylla.


Från förra flexfesten, ca ett år sedan... Då hade jag precis börjat bli blond igen från mitt bruna hår som ja hade ca 6 mån.

Love you!


Vilket väder

Det fina sommarvädret fortsätter och som tur är så var min lärare sjuk idag så vi hade bara en lektion, jag slutade tio istället för sex på kvällen, HEELT UNDERBART!

Om ett tag har solen kommit till våran balkong, då blir det stek med olja fram till fem. Senare blir det träning :)

Wiho! Blir inte livet lättare när solen är framme? Älska sommaren!

Bara 19 dagar

Hej alla solstrålar!
Det är strålande väder idag, tyvärr fick jag inte detta väder igår så att jag kunde ligga på balkongen och sola men kanske hinner ligga ett tag efter skolan. :)

Idag är det skola fram till tre och vid sex är det träning som gäller.
Det är bara 19 dagar kvar till studenten nu, gaaah! Fan vad kul! :D


Helgen som varit

Nu har jag inte hunnit blogga på några dagar.
I torsdags blev det en lugn kväll, Natalie kom över och vi poppade musik i datarummet, åt god mat och hade det trevligt, på fredagen tränade jag på morgonen sen jobbade jag från 13.00 - 21.00 det blev inte allt för sent eftersom på lördagen jobbade jag 9.45 - 17.00. Det var så himla lungt på grund av det härliga vädret så jag var hemma strax efter fyra redan, eftersom att jag kunde städa under gymmets öppning.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen, tvättade bort sminket och la mig på balkongen med älsklingen och hann sola en timme innan solen gick bort från våran balkong, gud så skönt det var! Synd att jag jobbade.

Sen gick vi en runda till gymmet, jag körde lite mage och sen gick vi en liten promenad, gick och handlade och sedan gjorde vi en grekisk sallad och stekte kött till, gud så gott det var!

Idag sov jag ut till tio, låg i sängen till elva och vid halv ett tränade jag på crossen 30 min och rygg 15 min.
Jag var precis i centrum och köpte tunna stumpbyxor och en bikiniöverdel till!! :) haha kan bara inte låta bli när det är så billigt, 50 spänn är ingenting!

Nu ska jag strax till gymmet igen och stå i repan en halvtimme för att Chrille har en kund och sen blir det step en timme. :)

Den är neonrosa, färgerna blev inge bra på bild. Den är riktigt fin på! :)

Juste, har glömt berätta! I veckan var Johan (Chrilles bror) i centrum på coop och sålde sin korv med lill babs, dem jobbar ihop med den här korven. Jag och Natalie var där och hälsade på :)


långhelg

Dagen började med träning, eftersom att klasserna var inställda igår blev dem istället flyttade till idag.
Var på gymmet halv elva och tog en solning på 15 min sen var det cirkelträning en timme och sedan dans 45 min. När jag kom hem åt jag en avokado och kyckling till lunch.


Jag har duchat, rakat mig och fixat till mig lite, man vill ju ändå vara lite fräsch när det är helg. :)

Jag och Natalie hade tänkt åka in till stan och gå en promenad men vädret är inte på topp så vi får se vad som händer ikväll. Jag hade inte haft någon lust att gå en promenad ändå, helt slut efter träningen, det var riktigt bra pass idag. God middag blir det iallafall, vi ska äta kött, kanske tar ett glas vin till :)

Jag ska försöka njuta ev den här dagen för imorn och på lördag jobbar jag. Hade helst inte velat jobba imorn, men men, det blir pengar!

Tack tjejer för de fina kommentarerna, kul att ni läser min blogg <3

See you later, kiss kiss!


Snart långhelg

Sitter i skolan på sista lektionen, känner mig riktigt seg vilket jag gjort hela veckan.
Vill bara ha helg nu och det har jag om ca tio :)

Typiskt att det ska vara strålande väder på lördag när jag jobbar!! Har alltid lyckats jobba när de är fint väder. Jaja, får väl försöka njuta av de idag, kanske kan sola lite på balkongen.

Bjuder på denna låt..


Grattis pappa

Hallå! :)
Idag är det onsdag och det innebär sista dagen på veckan för skola och praktik, jag har nämligen lovdagar tors och fredag. Jag jobbar fredag kväll och lördag men det gör ingenting.


Idag blir det skola fram till tre sen ska jag träna förbränning och sedan rumpa och ben med älsklingen :)

Idag fyller min pappa år, Grattis kära pappa, love you! :) <3


Bikinigalen

Sådär, nu var träningen klar för idag!
Det blev dans en halvtimme och BT en timme.
Struntade i coren för jag började må illa trots att jag ätit mycket kolhydrater idag och hade mycket energi.

Nu blir det mys framför tv:n, top model och hollywoodfruar. Brukar sluta kvällen med Petra Mede show också får se om jag somnar tidigt ikväll. Känner mig lite utmattad. Hoppas jag inte är påväg att bli sjuk nu, hade ont i huvudet tidigare idag och kände mig hängig... Nej, jag ska inte blir sjuk!

Köpte en ny bikini imorse :) haha, även fast jag fick en ny bikini av min syster i fredags (tidig födelsedagspresent, fyller år 25:e maj) Jag kan inte låta bli, på H&M kostar de ju bara 99 kr för båda delarna tillsamans, stööört billigt!


Den jag fick av syster :)



Den jag köpte idag



Helgen

Jag försökte blogga igår men av någon anledning kommer jag inte in ibland, jättekonstigt och irriterande!

I fredags kom som sagt min syster hit med balklänningen som satt hur bra somhelst, den är sååå fin!
Jag fick också en säck med kläder efter att hon rensat sin garderob. Jag har precis tagit hit ALLA mina saker och kläder till Chrille så jag passade på att rensa mina kläder och fick ihop en stor kasse som jag gav till mig vän Amanda.

Jag har bara lite skor och jackor kvar hos mamma som jag ska hämta i veckan sen är det bara en säng som står i mitt rum där hemma hos mamma.

I lördags hade Chrille spinningklass somvanligt klockan tio på morgonen och jag kunde vara med för att jag var ledig. Efter det ställde vi oss på crosstrainern i en kvart sen åkte vi hem och hjälpte till lite på gårdsstädningen som vi hade här. Sen började vi laga nyttig tacos och Nino kom över frö att äta med oss, någon timme efter att vi ätit så var det dags för nästa pass ;) Jag och älsklingen tränade rumpa i ca en timme sen begav vi oss till rackethallen för att spela badminton ytterligare en timme. Så det blev tre timmars träning i lördags!

På kvällen var vi helt slut, både jag och Chrille så vi hade lite kortspel här hemma med hans vänner sen såg jag, Natta, Nino och Chrille en film.

Sen sov jag som ett litet djur ända till tio igår! Gud så skönt det var att sova ut, jag brukar alltid vakna vid åtta när jag kan sova ut. Sen var det iallafall jobb från 12.00-20.00 sen mys med älsklingen <3

Om två timmar är det skola, jag vill träna men det blir nog jävligt stressigt om jag ska träna nu, får träna två timmar ikväll istället :)

Klassens Hurtigaste, det är ja de!


Syster kommer förbi

Godmorgon!
Nu blir det praktik fram till tre sen ska min syster komma förbi och lämna över balklänningen som jag ska låna av henne, hoppas den sitter bra! :)

Jag tror att jag skiter i träningen idag eller så tränar jag lite senare på eftermiddagen.
Myskväll med älkslingen blir det iallafall.
Puss puss


Avundsjuk eller?

Kommentar från Linnea S:
"Tycker ärligt inte att du e särskillt snygg som du själv verkar tro o för att träna så mkt som du säger att du gör så är du inte så vältränad som du borde vara, enligt dig själv så verkar du ju i princip bo på gymmet. skriver bara va ja tycker o inte anonymt som alla andra"

Svar:
Om jag är snygg eller inte, ja det kan ju inte jag bestämma vad folk ska tycka.
Enligt mig själv så ser jag bra ut, varför skulle jag inte tycka det? Jag har ett bra självförtroende och det står jag för men skulle aldrig skryta om det vilket jag aldrig har gjort, varken i bloggen eller i verkligheten.

..och ja jag tränar mycket, väldigt mycket! Inte vältränad?
Är inte jag vältränad så vet jag inte hur en vältränad person ser ut, vet inte på vilket annat sätt jag ska skriva för att försvara mig där.

Om ni bara viste hur min kropp såg ut innan jag började träna. Har aldrig varit fet men väldigt otränad, celuliter på benen och rumpan, vilket tagit mig två år att träna bort. Finns bara kvar lite när jag spänner rumpan, Överflödigt fett vid magen, inga muskler osv.

Jag lever sunt, äter nyttigt på vardagarna och unnar mig god mat på helgerna, godis mm. Jag skulle aldrig svälta mig själv eller liknande för att bli smalare. Jag älskar det liv som jag lever nu, träna mycket för att hålla mig i form och unna sig god mat ibland.

Allt detta tyder bara på svartsjuka, förstår inte, alltid är det någon som ska klanka ner och hålla på! Jag menar, vad fan! Ge folk komplimanger istället, eller håll bara tyst.

Även om man tycker saker behöver man inte slänga ur sig det.


Maj 6

Godmorgon! :)
Praktik idag somvanligt.. snart är denna praktik slut, inte alls många dagar kvar. Nästa vecka har vi lovdagar torsdag och fredag, så skönt!

Jag brukar börja klockan tio men jag börjar istället halv ett och slutar halv sju så jag hinner med ett tröningspass nu på morgonen och ett på kvällen.

Igår blev det rumpa en timme och dans en timme, jag och Emma körde ihop. :)
Nu ska jag dricka smothie och sen bege mig till gymmet!

Lite shopping de senaste dagarna:


Bikinitrosor. Jag har sett så mycke snygga bikinisar i år, jag vill ha allihopa!
H&M har hur mycket somhelst men jag kunde avstå. Dessa är från Gina.


Halsband från Glitter och från H&M.


Matchande nagellack :)


Byxor från Vero Moda, Avslappnade och hur sköna somhelst men ändå snygga på!
Kostade bara 200 kr.


Herregud, 6 Maj redan!!!! Inte ens en månad kvar <3

Victorias secrets

Det var skiva i måndags och det blev lyckat tycker jag!
Lagom med folk och lagon med dricka. Man var lite sliten igår :) Jag har en massa bilder som jag vill visa er.

Äntligen lite bilder!
Temat var som sagt "10 år senare" Jag var utklädd till Victorias Secrets :)

Först var vi hemma hos mig och Chrille, jag mamma och mammas kompis Sussi.


Sen kom pappa och hämtade oss, då fick klänningen åka på!

under middagen..

Jag blev utnämnd till klassens hurtigaste

sen blev det fest

Jag var inte den enda som var halvnaken

Han var nästan sexigare än mig, bara nästan ;)

 


Badminton och Bowling

Hallå! :) saknat mig? haha! Jag är riktigt kass på att blogga nu asså!

Igår hade jag mösspåtagning i skolan.
Idag har jag jobbat och spelat badminton, vi ska snart åka och spela bowling.
Fan ja kommer säkert ha träningsverk i ena armen, först badminton och sen bowling :)

Jag ska dricka vatten hela kvällen för imorn ska jag upp tidigt och träna innan jobbet 12.00-20.00 för på måndag ska jag ha studentskiva och måste vara tajt för jag ska vara utklädd till V******** S******.
Kan ni gissa vad ja ska vara? :) Vårat temat är "tio år senare" Woho, sååå jävla taggad!

Jag har inte festat ordentligt på jag vet inte hur länge, så de är väl dags nu.

Puss och kram!

RSS 2.0